UlaFeta Posted July 6, 2019 Posted July 6, 2019 1 godzinę temu, jola&tina napisał: Ja też :) Byłyśmy z Anią u Kotów:)♡ Quote
jola&tina Posted July 6, 2019 Author Posted July 6, 2019 5 minut temu, UlaFeta napisał: Byłyśmy z Anią u Kotów:)♡ Bardzo ładnie. Dobre dziewczynki z was :) Poprosimy o zdjęcia. Kotów :) Quote
UlaFeta Posted July 6, 2019 Posted July 6, 2019 Przed chwilą, jola&tina napisał: Bardzo ładnie. Dobre dziewczynki z was :) Poprosimy o zdjęcia. Kotów :) Jolu nie robiłysmy:( Następnym razem masz jak w banku. Jest 11 maluchów:-D.Sama słodycz,a Mój Księciuno bardzo urósł.Mam zdjęcia z poprzedniego wyjazdu.Chcesz♡. Quote
UlaFeta Posted July 6, 2019 Posted July 6, 2019 Przed chwilą, jola&tina napisał: Bardzo ładnie. Dobre dziewczynki z was :) Poprosimy o zdjęcia. Kotów :) Jolu nie robiłysmy:( Następnym razem masz jak w banku. Jest 11 maluchów:-D.Sama słodycz,a Mój Księciuno bardzo urósł.Mam zdjęcia z poprzedniego wyjazdu.Chcesz♡. Quote
christo_fair Posted July 6, 2019 Posted July 6, 2019 10 minut temu, UlaFeta napisał: Jolu nie robiłysmy:( Następnym razem masz jak w banku. Jest 11 maluchów:-D.Sama słodycz,a Mój Księciuno bardzo urósł.Mam zdjęcia z poprzedniego wyjazdu.Chcesz♡. Dobry wieczór :-) Nie wiem, czy to dobrze zabrzmi na DOGOmanii, ale Ula dostała kota na punkcie kotów :-D W dodatku ze wzajemnością ;-) Quote
UlaFeta Posted July 6, 2019 Posted July 6, 2019 25 minut temu, christo_fair napisał: Dobry wieczór :-) Nie wiem, czy to dobrze zabrzmi na DOGOmanii, ale Ula dostała kota na punkcie kotów :-D W dodatku ze wzajemnością ;-) Witamy nocną zmiane:) Jolu możemy iść spać:-D Quote
jola&tina Posted July 6, 2019 Author Posted July 6, 2019 37 minut temu, christo_fair napisał: Dobry wieczór :-) Nie wiem, czy to dobrze zabrzmi na DOGOmanii, ale Ula dostała kota na punkcie kotów :-D W dodatku ze wzajemnością ;-) Bardzo dobrze zabrzmiało :) Ja też zauważyłam, że Ula ma kota na punkcie kotów i bardzo się z tego cieszę :) 11 minut temu, UlaFeta napisał: Witamy nocną zmiane:) Jolu możemy iść spać:-D Należy Ci się zasłużony odpoczynek! Zaraz tu będą koty - ale jutro możesz je pooglądać :) 1 Quote
UlaFeta Posted July 6, 2019 Posted July 6, 2019 1 minutę temu, jola&tina napisał: Bardzo dobrze zabrzmiało :) Ja też zauważyłam, że Ula ma kota na punkcie kotów i bardzo się z tego cieszę :) Ja to mam kota na punkcie Egusia:-D,ale Egus nie lubi Kotków:( Quote
christo_fair Posted July 6, 2019 Posted July 6, 2019 30 minut temu, UlaFeta napisał: Witamy nocną zmiane:) Jolu możemy iść spać:-D Dziś nocna zmiana będzie krótka, koty mnie wykończyły ;-) 12 minut temu, UlaFeta napisał: Ja to mam kota na punkcie Egusia:-D,ale Egus nie lubi Kotków:( Eguś to członek rodziny, więc ten kot się nie liczy ;-) 1 Quote
jola&tina Posted July 6, 2019 Author Posted July 6, 2019 A to jest Kropek. Kropek - jak samo imię wskazuje - jest kotem płci żeńskiej :) 2 Quote
jola&tina Posted July 6, 2019 Author Posted July 6, 2019 A tu jest Eguś, który nie lubi kotów :) 2 Quote
jola&tina Posted July 6, 2019 Author Posted July 6, 2019 Koniec fotorelacji. Dobrej nocy i pięknych snów psio-kocich :) życzę. Quote
UlaFeta Posted July 6, 2019 Posted July 6, 2019 1 godzinę temu, jola&tina napisał: Zagadka - ile tu jest kotów? Ja widzę 4,ale mogę się mylić:-D Quote
jola&tina Posted July 7, 2019 Author Posted July 7, 2019 Dzień dobry! 1 minutę temu, Olena84 napisał: hopsasa i hopsa :) 10 godzin temu, UlaFeta napisał: Ja widzę 4,ale mogę się mylić:-D Ja też widzę cztery. Śliczne,każdy inny :) Quote
UlaFeta Posted July 7, 2019 Posted July 7, 2019 1 godzinę temu, jola&tina napisał: Dzień dobry! i hopsa :) Ja też widzę cztery. Śliczne,każdy inny :) Nio,dużo ich jest.Różniatych. Czarne,trisie,rude:-D biało-czarne(pingwinki).No i moje ukochane bure.♡ Quote
UlaFeta Posted July 7, 2019 Posted July 7, 2019 13 godzin temu, christo_fair napisał: Eguś to członek rodziny, więc ten kot się nie liczy ;-) W moim♡zostanie ma zawsze,a może kiedyś mnie odwiedzi:) Quote
jola&tina Posted July 7, 2019 Author Posted July 7, 2019 57 minut temu, Kamila Proc napisał: to ja znowu I ja też znowu :) Quote
jola&tina Posted July 7, 2019 Author Posted July 7, 2019 35 minut temu, UlaFeta napisał: Jestem do pomocy w dzwiganiu:-D Pomoc w dźwiganiu bardzo potrzebna :) Pomocy!!!! Quote
Recommended Posts