Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Po pierwsze gratulacje dla Ali i Bibiego.
Po drugie nie znam pełnej stawki a byłaby interesująca....
Mam nadzieję, że Ala wstawi.
Po trzecie gratulacje z powodu pierwszego CC dla Bibiego - BI BAHATIKA LOANGO w Niemczech . Bibi był drugim psem w rasie czyli Res CACIB też jest jego.
Najlepszym Psem w Rasie był [FONT=Verdana][URL="http://www.mutabaruga.de/"][SIZE=2][COLOR=black]C-QUEST`S ECHO OF ELDORADO[/COLOR][/SIZE][/URL], który jednocześnie wygrał Rasę i był na drugim miejscu w Grupie.[/FONT]
Jeszcze raz gratuluję Alu !
I oczywiście gratulujemy Noel !

Posted

Bardzo serdecznie dziękuję :loveu: Jeśli mam być szczera.... sędzina wahała się, którego psa wybrać jako BOS, co jest dla mnie naprawdę ważne. Tym bardziej, że troszeczkę jedna sytuacja wytrąciła nas z wewnętrznego spokoju i nasze samopoczucie było nijakie....
Stawkę podam, jeśli tylko dostanę katalog, bo pożyczyłam i nie wrócił do mnie :cool3: Ale wróci :lol:
Pozdrawiam :multi:

Posted

[B]Kopiuje ze stronki czeskiego kllubu basenji[/B]

[B]Psi - Třída mladých:
[/B]V1, J-CAC, J-VDH - Bogomir Obange Kashore - (A´Kundaa Leo Shadows of the Congo X African Rainbow´s Adanna Ada)

[B]Psi - Mezitřída[/B]
V1, CAC, VDH - Old Legend´s Dojo-Hoshi - (SunDiata´s Pi R Squared X Thai of Swala Pala)

[B]Psi - Třída otevřená:[/B]
V1, CAC, VDH, res. CACIB - Bi Bahatika Loango - (Mandela Free Out of Africa X Chattanooga Choo Choo Ypsylon)
V2, res. CAC, res. VDH - Ardes Orange Triumph - (Zande Dadisi X Ema z Ticha Bantu)

[B]Psi - Třída šampionů:[/B]
V1, CAC, VDH, CACIB, BOB, BIG 2 - C-Quest´s Echo of Eldorado - (C-Quest´s Soul Driver X Eldorado´s Ooh La La)

[B]Feny - Třída mladých:[/B]
V1, J-CAC, J-VDH - Ceetah Calaila Shadows of the Congo - (A´Kundaa Leo Shadows of the Congo X Kanibaru Vibriant Skies)
VD2 - Bujumbura Yeji Asthenia - (Gooses Burnt Ember X Abanda od Nehvizdské studánky)

[B]Feny - Třída otevřená:[/B]
V1, CAC, VDH - Kokojambo´s Chapa Chuma - (Hatani ti-n Abou Teka X Bulldobas Tiny T´Pau)

[B]Feny - Třída šampionů:[/B]
V1, CAC, VDH, CACIB - Loki´s Iloua - (Zuri´s Nwa Ozuzu x Klassic´s Lady in Red)
V2, res. CAC, res. VDH, res. CACIB - Abanda od Nehvizdské studánky - (Adonis Ananty X Abaya od Říčky Jihlávky)
V3 - Yombe´s Aisha Ashietu - (Hatani ti-n Abou Teka X Anya´s Fanfare Harmony)