gmk Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 Po pierwsze gratulacje dla Ali i Bibiego. Po drugie nie znam pełnej stawki a byłaby interesująca.... Mam nadzieję, że Ala wstawi. Po trzecie gratulacje z powodu pierwszego CC dla Bibiego - BI BAHATIKA LOANGO w Niemczech . Bibi był drugim psem w rasie czyli Res CACIB też jest jego. Najlepszym Psem w Rasie był [FONT=Verdana][URL="http://www.mutabaruga.de/"][SIZE=2][COLOR=black]C-QUEST`S ECHO OF ELDORADO[/COLOR][/SIZE][/URL], który jednocześnie wygrał Rasę i był na drugim miejscu w Grupie.[/FONT] Jeszcze raz gratuluję Alu ! I oczywiście gratulujemy Noel ! Quote
AlaNowak Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 Bardzo serdecznie dziękuję :loveu: Jeśli mam być szczera.... sędzina wahała się, którego psa wybrać jako BOS, co jest dla mnie naprawdę ważne. Tym bardziej, że troszeczkę jedna sytuacja wytrąciła nas z wewnętrznego spokoju i nasze samopoczucie było nijakie.... Stawkę podam, jeśli tylko dostanę katalog, bo pożyczyłam i nie wrócił do mnie :cool3: Ale wróci :lol: Pozdrawiam :multi: Quote
AlaNowak Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 [B]Kopiuje ze stronki czeskiego kllubu basenji[/B] [B]Psi - Třída mladých: [/B]V1, J-CAC, J-VDH - Bogomir Obange Kashore - (A´Kundaa Leo Shadows of the Congo X African Rainbow´s Adanna Ada) [B]Psi - Mezitřída[/B] V1, CAC, VDH - Old Legend´s Dojo-Hoshi - (SunDiata´s Pi R Squared X Thai of Swala Pala) [B]Psi - Třída otevřená:[/B] V1, CAC, VDH, res. CACIB - Bi Bahatika Loango - (Mandela Free Out of Africa X Chattanooga Choo Choo Ypsylon) V2, res. CAC, res. VDH - Ardes Orange Triumph - (Zande Dadisi X Ema z Ticha Bantu) [B]Psi - Třída šampionů:[/B] V1, CAC, VDH, CACIB, BOB, BIG 2 - C-Quest´s Echo of Eldorado - (C-Quest´s Soul Driver X Eldorado´s Ooh La La) [B]Feny - Třída mladých:[/B] V1, J-CAC, J-VDH - Ceetah Calaila Shadows of the Congo - (A´Kundaa Leo Shadows of the Congo X Kanibaru Vibriant Skies) VD2 - Bujumbura Yeji Asthenia - (Gooses Burnt Ember X Abanda od Nehvizdské studánky) [B]Feny - Třída otevřená:[/B] V1, CAC, VDH - Kokojambo´s Chapa Chuma - (Hatani ti-n Abou Teka X Bulldobas Tiny T´Pau) [B]Feny - Třída šampionů:[/B] V1, CAC, VDH, CACIB - Loki´s Iloua - (Zuri´s Nwa Ozuzu x Klassic´s Lady in Red) V2, res. CAC, res. VDH, res. CACIB - Abanda od Nehvizdské studánky - (Adonis Ananty X Abaya od Říčky Jihlávky) V3 - Yombe´s Aisha Ashietu - (Hatani ti-n Abou Teka X Anya´s Fanfare Harmony) Quote
hanacek Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 [B][COLOR=DarkRed][SIZE=2]Ala - super -GRATULUJE !!!:multi::multi::multi:[/SIZE][/COLOR][/B] Quote
J.G Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 [COLOR=Red][SIZE=4]Brawo !!! [COLOR=Green][SIZE=3]Wielkie serdeczne gratulacje.:multi::multi::multi:[/SIZE][/COLOR] [/SIZE][/COLOR] Quote
Ypsylon Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 Ala i Bibi - wielkie brawa i gratulacje!!! :multi: Quote
Nirse Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 [SIZE=4][COLOR=Indigo]Alu Gratki i Głaski dla Bibiego bo poszło bardzo dobrze[/COLOR][/SIZE] :cool2::terazpol: Quote
AlaNowak Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 Dziękuję Wam:loveu: Chciałabym tylko dodać, że Bibuś rozpoczął tym zwcięstwem 2 championaty: klubowy i VDH :lol: Quote
Recommended Posts