Radek Posted May 5, 2019 Posted May 5, 2019 Bardzo dziękuję za zaproszenie. Rozejrzę się pewnie jutro. Quote
Nadziejka Posted May 5, 2019 Author Posted May 5, 2019 Witaj wujeneczku witaj zaprosimy moze ktos odczaruje kramik 1 Quote
Nadziejka Posted May 6, 2019 Author Posted May 6, 2019 Wzajemnie wujenku wzajemnie dziekujemy razem zapraszamy razem dla lapeniek gramy Quote
Kamila Proc Posted May 6, 2019 Posted May 6, 2019 4 minuty temu, Radek napisał: Miły bazarek czeka na kupujących. moga byc niezbyt mili 1 Quote
gosia7 Posted May 6, 2019 Posted May 6, 2019 Nadziejko,zrobiłam zdjęcie mojego egzemplarza kota kupionego od Ciebie. Jest podobny do tego,którego masz teraz do sprzedaży. Może podmień sobie zdjęcia,bo Twoje bardzo niewyraźne. Może ktoś się skusi. Nie obniżaj ceny,jest piękny,tylko musi poczekać na kupującego:) 1 Quote
gosia7 Posted May 6, 2019 Posted May 6, 2019 5 minut temu, Kamila Proc napisał: piekny, a jaki smukly na bank przed sterylizacją;) Quote
Kamila Proc Posted May 6, 2019 Posted May 6, 2019 6 minut temu, gosia7 napisał: na bank przed sterylizacją;) potem przestanie byc smukly, a stanie sie smutny Quote
Nadziejka Posted May 6, 2019 Author Posted May 6, 2019 8 godzin temu, Aldrumka napisał: jakie są wymiary pufy ? 7 godzin temu, UlaFeta napisał: Jakiej wysokosci jest Kot? 5 godzin temu, gosia7 napisał: Nadziejko,zrobiłam zdjęcie mojego egzemplarza kota kupionego od Ciebie. Jest podobny do tego,którego masz teraz do sprzedaży. Może podmień sobie zdjęcia,bo Twoje bardzo niewyraźne. Może ktoś się skusi. Nie obniżaj ceny,jest piękny,tylko musi poczekać na kupującego:) Witajcie iskierki witajcie Gosiu pieknie dziekuje za zdjateczka bardzo dziekuje! Ciocia Aldrumka zaraz podam wymiary pufy Ciocia UlaFeta kotuniek cudny wymiary podam zarutenko Quote
Nadziejka Posted May 6, 2019 Author Posted May 6, 2019 Wysokosci kotelka 46 cm szerokosci na dole 10 cm glowenka 7 cm Pufa srdenica 50 cm wysykosci 19cm Quote
Nadziejka Posted May 6, 2019 Author Posted May 6, 2019 9 godzin temu, Aldrumka napisał: jakie są wymiary pufy ? 9 godzin temu, UlaFeta napisał: Jakiej wysokosci jest Kot? 6 godzin temu, gosia7 napisał: na bank przed sterylizacją;) Mydelka P Walewska oraz ksiazki -A nie mowilam?,, Ksiega imion, Projekt Mefisto i inne tytuly na ratunek suni i maluszkowi z ukrainy..kt przyjada do naszej Jaaga po zycie. do 17 maja serduchem ogromnie zapraszam tez w odwiedzinka i na kolejny kramik Quote
christo_fair Posted May 6, 2019 Posted May 6, 2019 Dobry wieczór, dziękuję za zaproszenie i hopam bazarek wysoko :) Quote
Recommended Posts