kuba123 Posted May 19, 2009 Author Posted May 19, 2009 ja dzielę łóżko z TZ i niestety Tania już się tam nie zmieści:evil_lol: Quote
Talia Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 Piękna sunia:loveu::loveu::loveu: Jaka cierpliwa. Quote
Alicja Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 [FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:fajnie musiała wyglądać kiedy sie zorientowała ze sie w wózku nie mieści [/FONT] Quote
kuba123 Posted May 24, 2009 Author Posted May 24, 2009 powiem,że nie była zbyt zadowolona:shake: musiała zacząć używać łapek:evil_lol: Quote
kuba123 Posted June 21, 2009 Author Posted June 21, 2009 nie mogę być DT... TZ się nie zgadza , pies się nie zgadza... a jednak:eviltong: ''gołąbek'' a dokładniej Synogarlica Turecka- Sierpówka dzieci znalazły ją na dworze, młoda , już pokryta piórami - bra tylko lotek i sterówek ( tzn. były tylko jeszcze nie wyrośnięte do konca) robiły jej ''budkę z kartona w krzakach powiedziałam małej żeby ją przyniosła do domu , bo na dworze to koty ją pożrą Roki i tak nie siedzi w klatce to może ją zająć ''na trochę '' gołąbek:evil_lol: po tygodniu wypuściłam ją na kuchnię - latała już ładnie tylko nie umiała wycelować podczas lądowania na drugi dzień było lepiej- postanowienie było ,że rano zostanie wypuszczona chyba jednak dobrze jej u mnie , w niedzielę napiła się oleju z garnka pod naszą nieobecność i cała się ''natłuściła'' z wypuszczenia nici :razz: musi znowu dojść do siebie dwa razy była już kąpana i nadal siedzi je i pije ładnie nawet z Rokiem z jednej miski taka byłam/łem ładna " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Quote
kuba123 Posted June 21, 2009 Author Posted June 21, 2009 po kąpieli " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Quote
kuba123 Posted June 21, 2009 Author Posted June 21, 2009 i kotecki:loveu: " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Quote
kuba123 Posted June 21, 2009 Author Posted June 21, 2009 " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Quote
kuba123 Posted June 21, 2009 Author Posted June 21, 2009 " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Quote
Talia Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Ale zmokła kura:evil_lol: Koteczki cudowne! :loveu::loveu::loveu: Ja tez chcę, ja też! :multi: Quote
kuba123 Posted June 22, 2009 Author Posted June 22, 2009 chcesz koteczkę?? nie ma sprawy, mogę ci jedną podesłać :lol:( albo dwie:evil_lol:) Quote
ocelot Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Przesympatyczne stadko:) Szkoda, że zdjęć psiny w wózku nie masz:)Oj jaka szkoda:) Quote
kuba123 Posted June 23, 2009 Author Posted June 23, 2009 kotki siedzą na strychu niestety w domu nie mogę ich trzymać- Tania by je pożarła jednak są bardzo kontaktowe i słodkie z kotami to wogóle dziwna sprawa trzy tygodnie temu dzieci sąsiadów przywlekły je z osiedla i ulokowały u sąsiadki - pijaczki , do mieszkania której miały swobodny dostęp trzymała je u siebie tydzień, a dzieciaki je karmiły w niedzielę ''odwidziało ''jej się i wyrzuciła je przez okno( z drugiego piętra) szczęsciem jest że pod oknami rosną dość gęste drzewa i krzewy, więc długo nie spadały zaczepiły się na gałęziach, skąd zdjął je inny sąsiad i zabrał do domu koty siedziały u niego do wieczora po czym zawołał dzieciaki i kazał je zabierać dzieci przyniosły je do mnie, a ja nie mając innego wyjścia ulokowałam je na strychu i tak już siedzą drugi tydzień koty jadą na akcję do SCC i mam nadzieję, że pójdą do nowych domków , bo do mnie niestety wrócić nie mogą Quote
kuba123 Posted June 25, 2009 Author Posted June 25, 2009 żeby nie było nudno ktoś podrzucił nam dziś NA DRZEWO:angryy: trzecie kocię bieda jest bardzo chudziutka i przerażona zdjęcia jutro Quote
kuba123 Posted June 26, 2009 Author Posted June 26, 2009 porcja dobrych wieści szara pręgowana koteczka MA DOM:multi::multi: znalazła go mojego kolegi z klasy ( szk. podstawowa) zdjęcia z nowego domku Quote
kuba123 Posted June 26, 2009 Author Posted June 26, 2009 " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Quote
LadyMusic Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 Ależ słodka psineczka :D Z pyszczka to troche do mojej Majci podobna,takie same wielgachne uszęta xD Quote
Nadziejka Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 Mam cie Kubusiuuuuuu :loveu::bye::bye::ylsuper:przywitam sie i pozdrawiam twopja rodzinke:multi:wielkoserduszkowa i odlotowa:loveu:ciotenkooo ja mam sunke Pipi :loveu::loveu:znalezlismy ja z synkiem 5 lat temu na dworze iiiiii:crazyeye::crazyeye::multi:jest taka jak twoja :crazyeye:niuniaaaa!!rudosci i sarenkosci , to my teraz ajusci rodzina , bo takowe sunki mamy , jak dwie siostrzyczki :Dog_run::Dog_run::bigcool:[SIZE=2]nasza niunia kochaa wszystkie istotki , z krolinia spi i je . ale jest ..nieznosna niunia :evil_lol::loveu: ...tak mowia znajomi , wchodzi na stoly , porwac jedzonka z talerza czy buzi tez lubi, drze ie na nas od samiuckiego ranca o zarelko , a glosik ma jak mini cziolgus :evil_lol: nooo ale poto jestesmy zeby niunie rozpieszczac , wiec taka jedna kulezanka jak przyjezdzala , to wiecznie jej cos nie pasowalo , a to ze niunia na stol weszla i sernik jej porwala , a to ze niunia ma swoj bialy fotel i kolorowe kocyki , a ze nieznosna i sie dziera ....wiec [COLOR=DarkOrchid]ciotenko ta ..kulezanka juz nie przybywa do nas , zajmowala zaduzoooo miejsca :evil_lol:alemmm siem nadgadala matkoooooooooo [COLOR=SandyBrown], pozdrawiam ciebie i :painting::kociak::sweetCyb: Quote
.Labradore. Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 tu masz na początek takie małe cÓ$. Beznadziejne, ale na szybko podstawówka? To ile masz lat?:razz: Quote
kuba123 Posted July 6, 2009 Author Posted July 6, 2009 do podstawówki chodziłam dawno dawno temu a koty wrzuciłam na NK na moją galerię i tak ją znależli:evil_lol: Quote
kuba123 Posted April 15, 2011 Author Posted April 15, 2011 pościelówy Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us z Werą Uploaded with ImageShack.us Quote
Recommended Posts