Żaneta42 Posted February 3, 2019 Posted February 3, 2019 Jeżdżę na wystawy od kilkunastu lat, ale z tak niesympatycznym sędzią/sędziną się jeszcze nie spotkałam. Sympatyczny czy nie, to oczywiście kwestia gustu, ale już kultura osobista nie i obowiązuje nawet ekspedientkę w sklepie. Ta pani nie posiada jej za grosz. Nic dziwnego, że stawki obsadzone słabo. Wiedza i kompetencje na niskim poziomie. Wydaje się, że ma satysfakcję z tego, że "niszczy" najładniejsze psy w stawce, z wcześniejszymi osiągnięciami. Ocenia pobieżnie, niedokładnie, kieruje się wyłącznie własnym gustem lub humorem w danym momencie. Gdzieś czytałam, że bardzo układowa. Przypisuje psu wady, których nie ma, natomiast nie widzi takich, które są istotne. No, opis z sufitu jednym słowem. Jak nie macie u niej znajomości, lepiej nie jechać, szkoda czasu i kasy. Jak macie pięknego psa, absolutnie nie doceni. Z wielką satysfakcją da mu ocenę znacznie niższą niż zasługuje. Albo ma taki gust? Sądząc po jej wyglądzie, niezbyt schludnym, wszystko możliwe. Ja byłam w szoku. 1 Quote
Recommended Posts