Bębenek Posted February 9, 2019 Author Posted February 9, 2019 26. Sukienka / tunika. Bez ramiaczek, bez podszewki, z materiału takiego miłego w dotyku jak koszulka nocna.. rozmiarowo - wg mnie 42-44 - na mnie się trzyma, nie wiem czy z kogoś w rozmiarze 40 nie będzie się zsuwac CW - 6 zł KT - 12 zł Quote
Bębenek Posted February 9, 2019 Author Posted February 9, 2019 27. Sukienka. Dolna część na podszewce z koronką, góra podwójny materiał z delikatnymi fiszbinami (wszystkie na swoim miejscu). Bez ramiaczek. Rozmiar zgodny. Zamek z tylu, długość użytkowa zamka ok.35 cm. Mierzylam na harke obcisłą i zamek zapinalam z przodu i przekrecilam, mimo to nie spada, znaczy samoobsługowa :) żadnych elementów swiecacych, odblaskowych. Stan dobry ++. CW - 7 zł KT - 14 zł Quote
Bębenek Posted February 9, 2019 Author Posted February 9, 2019 28. Sukienka. Letnia, bez podszewki, bez ramiaczek, cienka, przewiewna, bez zdobień, blyskotek. Stan dobry - . Myślę że poniżej rozmiaru 42 może być problem ze zsuwaniem się. CW - 5 zł KT - 10 zł Quote
Bębenek Posted February 9, 2019 Author Posted February 9, 2019 29. Sukienka. Też lekka, bez podszewki, ramiączek, ozdobnikow. Brak metki. Baterial bardziej lejący się. Wg mnie rozmiar 42-44. Troczek na biuście 57 cm (można zawiązać na placach) - nie ściąga na szerokość - jest oddzielnie doszytym elementem. Stan dobry - CW - 4 zł KT - 8 zł Quote
Bębenek Posted February 9, 2019 Author Posted February 9, 2019 30. Sukienka. Na podszewce, zamek z boku ok.35 cm, ramiączka cienkie regulowane. Rozmiar zgodny CW - 10 zł KT - 20 zł Quote
Recommended Posts