Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witamy![SIZE=2][COLOR=Black]
Ale wieści! Super, że Bonnie będzie miała koleżankę :p
Jak ja bym chciała drugą malutką yorkową kuleczkę :loveu:
[/COLOR][/SIZE] [SIZE=1][COLOR=PaleTurquoise][SIZE=2][COLOR=Black][SIZE=1][COLOR=PaleTurquoise]Mogę sobie pomarzyć :roll:[/COLOR][/SIZE]

Jak już będzie z Wami /a właściwie z Twoją mamą/, to koniecznie wstaw zdjęcia :cool3:[/COLOR][/SIZE]
[/COLOR][/SIZE]

• Replies 490
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Heloł :) :lol:
My też się przyszłyśmy przywitać, a tu niespodzianka - Bonnie będzie miała koleżankę! Super, ja też chciałabym mieć drugiego psiaka, ale niestety, to raczej niemożliwe x].
Pozdrawiamy i czekamy z niecierpliwością na fotki! :) :loveu:

• 2 weeks later...
Posted

Hej wszystkim:loveu:
Dziękujemy za odwiedzinki.....,a nasza nie obecność wiąże się z Bonnie.Przez,która mieliśmy zamieszanie w domu,a mianowicie właścicielowi naszego mieszkania nagle się odwidziało i powiedział,że mamy,,coś z nią zrobić,,:shake::shake:,bo psa nie można trzymać w mieszkaniach?!Ale najśmieszniejsze jest to,że rybek w akwarium tez nie można(przykład moich znajomych),ale koty to inna bajka i są według niego OK!!!:mad:Swoją droga dziwny człowiek najpierw się zgodził,a po prawie 5 miesiącach mu się odwidziało?!

I jeszcze powiedział,że jak czegoś z nią nie zrobimy to wyrzuci nas z mieszkania:-o,a że Bonnie jest członkiem rodziny postanowiliśmy,że oddamy ją na przechowanie do moich rodziców(codziennie czasem nawet 2 razy dziennie ją odwiedliśmy i zabieraliśmy na spacerki),a między czasie szukaliśmy domu...i udało się za tydzień się przeprowadzamy!!!
Więc sami widzicie,że zmartwień i czasu miałam mało,ale obiecuję,że jak tylko się juz przeprowadzimy i urządzimy to będę na dogo częściej:lol:

A jeśli chodzi o zdjątka to postaram się coś jutro wrzucić!!!!:p

Posted

Witamy z powrotem :multi::loveu:

Ten facet to jakis nie normalny, mogl najpierw pomyslec a nie raz sie zgadza a pozniej mowi co innego :mad:
Cieszyc sie tylko ze wszystko skonczylo sie dobrze ;)

Posted

Jej :shake: Jak tak można :shake: Niektórzy ludzie to naprawdę dziwni są :cool1: Szkoda słów... :roll:

Podjeliście słuszną decyzję :p Jak już będzie po przeprowadzce to czekamy na zdjęcia :loveu: