Milka_85 Posted June 18, 2009 Author Posted June 18, 2009 [quote name='dysia-u']my z Polski , a Wy do Polski hihi :lol:[/quote] A gdzie się wybieracie...??:p Mejsi jedzie z wami?! Bo Bonnie zostaje tutaj w UK Quote
dysia-u Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 Mamy wczasy w Hiszpanii a Mejsi zostaje w domu. Mama przyjdzie do niej , jest jeszcze Norek. Mamy ogród więc gdzie bedzie psiakom lepiej :lol:. Kiedyś mama brała Mejsi do siebie ale była jakaś osowiała :roll:, tylko leżała w przedpokoju , nie chciała sie bawić. Tęskniła pewnie nie tylko za nami ale i za domem. Quote
C&B Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 [quote name='dysia-u']Mamy wczasy w Hiszpanii a Mejsi zostaje w domu. Mama przyjdzie do niej , jest jeszcze Norek. Mamy ogród więc gdzie bedzie psiakom lepiej :lol:. Kiedyś mama brała Mejsi do siebie ale była jakaś osowiała :roll:, tylko leżała w przedpokoju , nie chciała sie bawić. Tęskniła pewnie nie tylko za nami ale i za domem.[/quote] Ta... Niby moja kocha moja babcię, bo jej zawsze coś da do jedzenia, ale kiedy zostaje u niej na wakacje to taka smutna jest... Quote
Milka_85 Posted June 19, 2009 Author Posted June 19, 2009 [quote name='dysia-u']Mamy wczasy w Hiszpanii a Mejsi zostaje w domu. Mama przyjdzie do niej , jest jeszcze Norek. Mamy ogród więc gdzie bedzie psiakom lepiej :lol:. Kiedyś mama brała Mejsi do siebie ale była jakaś osowiała :roll:, tylko leżała w przedpokoju , nie chciała sie bawić. Tęskniła pewnie nie tylko za nami ale i za domem.[/quote] Hiszpania fajnie :eviltong:.Szczerze to ja bym wolała jechać do Hiszpanii niż do Polski przynajmniej by były prawdziwe wczasy,a nie jak w Polsce...... No moja zostaję u mojej siostry,ale na czas naszego pobytu mają mieszkać u mojej mamy w domku,gdzie jest ogród,a Bonnie uwielbia się bawić w ogrodzie,więc mam nadzieje, że jakoś to będzie....... Smutno mi,że nie może jechać z nami......:placz::placz: Quote
dysia-u Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 mnie też jest smutno kiedy widze jak Mejsi pilnuje naszych walizek i chodzi za nami krok w krok :-( Ale jaki po powrocie wybuch radości !!!:multi::multi::multi::multi: Nawet fochów nie strzela tylko się cieszy. Quote
Pegaza Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 [quote name='dysia-u']mnie też jest smutno kiedy widze jak Mejsi pilnuje naszych walizek i chodzi za nami krok w krok :-( Ale jaki po powrocie wybuch radości !!!:multi::multi::multi::multi: Nawet fochów nie strzela tylko się cieszy.[/quote] ja moje dotychczas zabieralam wszystkie w tym roku jedna z nami nie pojedzie nie trudno zgadnac ktora...:roll:niestety ale Tz zabrac nie chce mowi ze za daleko po co meczyc psa...ktory miejsca za duzo w aucie nie ma..wiec nasza Soma wakcje spedzi w gorach u moich rodzicow tez na dzilace i swiezym powietrzu i do towarzystwa bedzie miec dwa ratlerki zamiast yorkow..:pa zamiast mnie moją siorke :pjestem ciekawa jak zniesie rozlake hm nigdy na tak dlugo z nimi nie zostawala...:roll:jest za nimi bardzo ale wiadomo zawsze z nami..mam nadzieje ze sie to na niej nie odbije..:roll: a tak wogle to cze:p Quote
ewa2909 Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 My też wpadliśmy się przywitać i pogratulować 3 miejsca:multi::multi: Quote
toffik Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 Hej:) Śliczna ta Twoja niunia :)Pozdrawiamy wieczorową porą :) Quote
karkakarka Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 [quote name='ewa2909']My też wpadliśmy się przywitać i pogratulować 3 miejsca:multi::multi:[/quote] To śliczna Bonnie zajeła 3 miejsce?? :cool3: gdzie i kiedy??:cool3: A przy okazji GRATULUJEMY :loveu: Quote
karkakarka Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 [quote name='karkakarka']To śliczna Bonnie zajeła 3 miejsce?? :cool3: gdzie i kiedy??:cool3: A przy okazji GRATULUJEMY :loveu:[/quote] O to chyba nie o Bonnie chodziło ale o blog :roll::oops: Quote
syla929 Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 Kiedy wyjeżdżacie?:) i na jak długo rozstajecie się z maluszkiem? Ja za kilka dni muszę rozstać się z Grace na ponad tydzień:( Ale maluch zostaje z rodzicami.. Quote
mTa Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 witamy!:) troszkę nas nie było:) Bonnie ślicznie się prezentuje:) a jakie ma śliczne ubranka!:) pozdrawiamy!:) Quote
Kisses Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Troche nas nie było... :oops: Ale witamy się:multi: Quote
karkakarka Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 A jak długi ten urlop? Bo chyba na nowe fotki Bonnie się nie doczekam :placz: Quote
Milka_85 Posted July 14, 2009 Author Posted July 14, 2009 Hej!!! Już jesteśmy z powrotem....:lol::lol: Bonnie urosła i właśnie zmienia uzębienie,siostra mówiła,że uchole jej stały,ale oklapły przypuszczam,że winą jest wymiana ząbków... Poczekamy zobaczymy.... Miłego dzionka....:loveu::loveu: Quote
Milka_85 Posted July 14, 2009 Author Posted July 14, 2009 [quote name='Aga76']Jak mija urlop w Polsce?[/quote] Jeśli chodzi o urlop to pierwszy tydzień był Ok,ale już drugi to katastrofa... samochód nam się popsuł i tylko kupę kasy i nerwów straciliśmy ....,ale udało się naprawić i planowo wróciliśmy do UK..... Quote
Pegaza Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 Oo nie obylo sie bez stresu:roll: Bonni pewnie szczesliwa ze wszystkich ma w domu:p Quote
Nati28 Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 Witamy pierwszy raz :lol: Piekna sunia :loveu: Quote
***Paulina*** Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 Witamy się po dluższkd przerwie I prosimy o nowe foteczki Bonnie Quote
Karolina. Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 Właśnie właśnie - czekamy na zdjęcia :multi: Quote
Aga76 Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 [quote name='Milka_85']Jeśli chodzi o urlop to pierwszy tydzień był Ok,ale już drugi to katastrofa... samochód nam się popsuł i tylko kupę kasy i nerwów straciliśmy ....,ale udało się naprawić i planowo wróciliśmy do UK.....[/quote] oj :glaszcze: szkoda, że się pech przyplątał pozdrawiamy :smilecol: Dużo było radości przy powitaniu? Quote
Recommended Posts