Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 490
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mamy wczasy w Hiszpanii a Mejsi zostaje w domu. Mama przyjdzie do niej , jest jeszcze Norek. Mamy ogród więc gdzie bedzie psiakom lepiej :lol:. Kiedyś mama brała Mejsi do siebie ale była jakaś osowiała :roll:, tylko leżała w przedpokoju , nie chciała sie bawić. Tęskniła pewnie nie tylko za nami ale i za domem.

Posted

[quote name='dysia-u']Mamy wczasy w Hiszpanii a Mejsi zostaje w domu. Mama przyjdzie do niej , jest jeszcze Norek. Mamy ogród więc gdzie bedzie psiakom lepiej :lol:. Kiedyś mama brała Mejsi do siebie ale była jakaś osowiała :roll:, tylko leżała w przedpokoju , nie chciała sie bawić. Tęskniła pewnie nie tylko za nami ale i za domem.[/quote]

Ta...
Niby moja kocha moja babcię, bo jej zawsze coś da do jedzenia, ale kiedy zostaje u niej na wakacje to taka smutna jest...

Posted

[quote name='dysia-u']Mamy wczasy w Hiszpanii a Mejsi zostaje w domu. Mama przyjdzie do niej , jest jeszcze Norek. Mamy ogród więc gdzie bedzie psiakom lepiej :lol:. Kiedyś mama brała Mejsi do siebie ale była jakaś osowiała :roll:, tylko leżała w przedpokoju , nie chciała sie bawić. Tęskniła pewnie nie tylko za nami ale i za domem.[/quote]

Hiszpania fajnie :eviltong:.Szczerze to ja bym wolała jechać do Hiszpanii niż do Polski przynajmniej by były prawdziwe wczasy,a nie jak w Polsce......
No moja zostaję u mojej siostry,ale na czas naszego pobytu mają mieszkać u mojej mamy w domku,gdzie jest ogród,a Bonnie uwielbia się bawić w ogrodzie,więc mam nadzieje, że jakoś to będzie.......
Smutno mi,że nie może jechać z nami......:placz::placz:

Posted

mnie też jest smutno kiedy widze jak Mejsi pilnuje naszych walizek i chodzi za nami krok w krok :-( Ale jaki po powrocie wybuch radości !!!:multi::multi::multi::multi:
Nawet fochów nie strzela tylko się cieszy.

Posted

[quote name='dysia-u']mnie też jest smutno kiedy widze jak Mejsi pilnuje naszych walizek i chodzi za nami krok w krok :-( Ale jaki po powrocie wybuch radości !!!:multi::multi::multi::multi:
Nawet fochów nie strzela tylko się cieszy.[/quote]

ja moje dotychczas zabieralam wszystkie w tym roku jedna z nami nie pojedzie nie trudno zgadnac ktora...:roll:niestety ale Tz zabrac nie chce mowi ze za daleko po co meczyc psa...ktory miejsca za duzo w aucie nie ma..wiec nasza Soma wakcje spedzi w gorach u moich rodzicow tez na dzilace i swiezym powietrzu i do towarzystwa bedzie miec dwa ratlerki zamiast yorkow..:pa zamiast mnie moją siorke :pjestem ciekawa jak zniesie rozlake hm nigdy na tak dlugo z nimi nie zostawala...:roll:jest za nimi bardzo ale wiadomo zawsze z nami..mam nadzieje ze sie to na niej nie odbije..:roll:
a tak wogle to cze:p

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='ewa2909']My też wpadliśmy się przywitać i pogratulować 3 miejsca:multi::multi:[/quote]

To śliczna Bonnie zajeła 3 miejsce?? :cool3: gdzie i kiedy??:cool3:
A przy okazji GRATULUJEMY :loveu:

Posted

[quote name='karkakarka']To śliczna Bonnie zajeła 3 miejsce?? :cool3: gdzie i kiedy??:cool3:
A przy okazji GRATULUJEMY :loveu:[/quote]

O to chyba nie o Bonnie chodziło ale o blog :roll::oops:

Posted

Kiedy wyjeżdżacie?:) i na jak długo rozstajecie się z maluszkiem?
Ja za kilka dni muszę rozstać się z Grace na ponad tydzień:( Ale maluch zostaje z rodzicami..

Posted

Hej!!!
Już jesteśmy z powrotem....:lol::lol:
Bonnie urosła i właśnie zmienia uzębienie,siostra mówiła,że uchole jej stały,ale oklapły przypuszczam,że winą jest wymiana ząbków...
Poczekamy zobaczymy....
Miłego dzionka....:loveu::loveu:

Posted

[quote name='Aga76']Jak mija urlop w Polsce?[/quote]
Jeśli chodzi o urlop to pierwszy tydzień był Ok,ale już drugi to katastrofa...
samochód nam się popsuł i tylko kupę kasy i nerwów straciliśmy ....,ale udało się naprawić i planowo wróciliśmy do UK.....

Posted

[quote name='Milka_85']Jeśli chodzi o urlop to pierwszy tydzień był Ok,ale już drugi to katastrofa...
samochód nam się popsuł i tylko kupę kasy i nerwów straciliśmy ....,ale udało się naprawić i planowo wróciliśmy do UK.....[/quote]

oj :glaszcze: szkoda, że się pech przyplątał

pozdrawiamy :smilecol:

Dużo było radości przy powitaniu?