ivi8 Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 Mały, młody piesek, który początkowo bał się przy mnie nawet podrapać za uszkiem :-( Nie chciał za bardzo spacerować. Wolał leżenie w trawie. Później jednak pokazał, że gdy trochę więcej zaufa to potrafi nie tylko zwyczajnie sobie pobiegać, ale i popodskakiwać jak zając :-) Interesowały go bardzo samochody, ale nie po to aby nasiusiać na koło. Lubił je po prostu pilnować. Psiak jest bardzo spokojny i nie zauważyłam u niego krztyny agresji. Pewna dziewczynka oglądając te zdjęcia nazwała go Felkiem. JUŻ W SWOIM DOMKU Quote
ata Posted June 23, 2009 Author Posted June 23, 2009 piekny psiak, w boksie siedzi z innymi psami....WYADOPTOWANY PRZEZ SCHRONISKO Quote
ata Posted June 23, 2009 Author Posted June 23, 2009 W czerwcowy piatek opuscila schronisko:multi::multi: Nuka - śłiczna, młoda sunieczka w schronisku....... Quote
ata Posted June 24, 2009 Author Posted June 24, 2009 niezwyklej urody, wystraszona sunia, juz bezpieczna, czeka na swojego czlowieka:multi::multi: jeszcze w schronisku Sunka ma już ciepły domek. Dziękujemy :) Quote
ata Posted June 24, 2009 Author Posted June 24, 2009 Kolejne dwa wrzesińskie piekności juz w nowym domku :) Quote
ata Posted June 24, 2009 Author Posted June 24, 2009 swietny chlopak....WYADOPTOWANY PRZEZ SCHRONISKO Quote
ata Posted June 27, 2009 Author Posted June 27, 2009 08-04-2009, Benek to fajny psiak w boksie cały czas kręci dupką i sobie poszczekuje, widać że potrzeba mu kontaktu z człowiekiem, którego by chętnie wylizał:loveu: WYADOPTOWANY PRZEZ SCHRONISKO więcej zdjęc tutaj.... Benki-Września Quote
ata Posted July 19, 2009 Author Posted July 19, 2009 podobno niezły z niego uciekinier......pieska znależli jacyś ludzie, zaprowadzili do jakiegoś hotelu tam prawdopodobnie niewiadomo dlaczego pani zdjeła mu obróżkę i wezwała schronisko....piesek przesiedział w nim 16 dni po czym znalazł sie właściciel, który przyjechał do schroniska, otworzył przednie drzwi samochodu a piesek delikatnie wskoczył do niego na przednie siedzenie i usiadł grzecznie ....tak obaj panowie opuscili to smutne miejsce:multi::multi::multi::multi: Quote
ata Posted July 20, 2009 Author Posted July 20, 2009 ten psiak miał wyjątkowe szczęście.......jego współlokatorzy chcieli mu zrobić trepanacje ......naszczęście im się wywinął:cool3: Piesek znalazł nowy domek:multi::multi::multi: Quote
ata Posted July 21, 2009 Author Posted July 21, 2009 udało sie, sunia ma ciepły dom... :multi::multi::multi: Pointer?? Schron wrzeŚnia Na razie dodaje tutaj Quote
ata Posted August 2, 2009 Author Posted August 2, 2009 Nareszcie ma domek:multi: piękny w typie coli - Września - już w nowym domu:) Quote
ata Posted August 2, 2009 Author Posted August 2, 2009 Fazi - sympatyczny piesek....tak wyglądał 3 miesiące temu teraz troszkę zmężniał ale nadal jest młodziutkim psiakiem ok.9 miesięcznym.......... Czy ten piesek wygląda na 4 lata.....? na tyle ocenił go ........:roll: (ma troche kamienia na kłach) nareszcie szczęście uśmiechnęło sie do niego :))))) Fazi nadal czeka w schronisku na Swojego nowego "ciepłego" opiekuna...... Okazało się, że pieskowi wrosła obroża i nikt tego nie zauważył :shake: Na zdjęciu jeszcze w wrzynającej się obróżce. Zobaczcie jaki jestem piękny i szczęśliwy :loveu::loveu: Quote
KasiaO Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Prawie 2 lata musiała czekać w schronisku aż ją ktoś zauważy..... Nareszcie znalazła dom:multi::multi: Quote
ata Posted August 27, 2009 Author Posted August 27, 2009 Fredi - Piekny, mlodziutki, olbrzymi, kochany..... piesek .... Kochany psiak już u siebie :multi::multi: na szczęście, pogryzienie okazało się niegrożne..... Na spacerku z nowego domku:loveu::loveu: Quote
ata Posted August 27, 2009 Author Posted August 27, 2009 piesek, stanowczo za długo przebywa w schronisku....... Nareszcie w Swoim domku :multi::multi: Uwielbiam dostawać takie zdjęcia:loveu::loveu: Quote
ata Posted September 2, 2009 Author Posted September 2, 2009 KasiaO, jakiś czas temu napisała, że ta sunia wg niej jest w najwiekszej potrzebie ...... i proszę udało się sunia ma super domek:multi::multi:sunia , która leży w budzie również znalazła fajny domek..... DZIEKUJEMY:cool3: jeszcze w schronisku w nowym domku:loveu: kolejne nowe dzjęcia suni :) Quote
ata Posted September 2, 2009 Author Posted September 2, 2009 Ta wspaniała sunia długo musiała czekać na Swój kacik, teraz już bezpieczna w nowym domku :) Nasze wrzesinskie cudeńko, z nowego ciepłego miejsca:loveu: Quote
ata Posted September 25, 2009 Author Posted September 25, 2009 Mamy nowego kolaczka..... W schronisku od niedawna......Na razie na smycz reaguje agresją albo wielkim strachem.... Oj, boi się nadal nasz chłopaczek.... w kojcu czuje się bezpiecznie i nawet podchodzi do krat i się przymila , niestety na razie nie chce chodzić na smyczy..... Został odebrany przez własciciela. Quote
ata Posted September 25, 2009 Author Posted September 25, 2009 Kolejne nasze szczęście w już w nowym domu:multi::multi: Quote
KasiaO Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 [quote name='ata']Kolejne nasze szczęście w już w nowym domu:multi::multi: WOW ANetko czyżby to nasza łapka?? NOno proszę jaka cudna z niej mamka ;) Laski jesteście WIELKIE!!:loveu: Quote
ata Posted October 2, 2009 Author Posted October 2, 2009 Cześć Kasiu ostatnio o tobie myślałam :cool3: tak to ta sunia, tylko gdzieś mi wcieło zdjęcia ze schroniska:roll: ona już dawno po operacji tej łapki i podobno normalnie chodzi:loveu: Quote
KasiaO Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 Pamiętam, że mówiłaś mi o łapce - że zdrowa ale zobaczyc ją na tapczaniku to miód na moje serce :loveu: jakoś mi w pamięci na ślicznota zapadła.. Też myśle o Was laski... jeszcze troche i mam nadzieję, że będe mogła zacząć działać..( zostały 3 tyg...) Quote
sunshine Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Tak się cieszę że mała łobuzica w domku:loveu: Quote
ata Posted October 17, 2009 Author Posted October 17, 2009 Wczoraj trafiła do adopcji. Miejmy nadzieję, że domek okaze sie własciwy..;) Quote
Recommended Posts