Marta-m Posted December 24, 2004 Posted December 24, 2004 ja też kasy bardzo nie mam więc kupiłam Ediemu tylko czekoladki (dla psów oczywiście) :D Wiem ze moja mam tez kupiła mu jakies tam smakołyki i to wszystko i tak psiank sie ucieszy :lol: Quote
Cockerek Posted December 24, 2004 Posted December 24, 2004 Oj na początku to był bardzo podniecony, że coś nowego w domku, wskakiwał na parapet i fotel. Teraz już ma to gdzieś :lol: Ale jak tylko ja coś robię przy chomiczku, to on już jest koło mnie i skacze w koło :lol: Quote
Cockerek Posted December 24, 2004 Posted December 24, 2004 ja też kasy bardzo nie mam więc kupiłam Ediemu tylko czekoladki (dla psów oczywiście) :D Wiem ze moja mam tez kupiła mu jakies tam smakołyki i to wszystko i tak psiank sie ucieszy :lol: Jak już pisaliśmy wyżej, nie ma lepszych prezentów dla pieska niż amciu amciu :lol: :lol: :lol: Na pewno Edi będzie szczęśliwy :P Quote
Recommended Posts