Martika2018 Posted June 9, 2018 Posted June 9, 2018 Witam Poszukuję osób, które kupiły westa w tej hodowli. Mam duży problem z naszym szczeniakiem.... Był strasznie zarobaczony, a teraz pojawił się problem poważniejszy:piesek zaczął mieć problem z chodzeniem, idzie i się przewraca, ma niedowłady tylnych łap, rozjeżdżają mu się, ma problemy z trzymaniem moczu.. Sika po kropelce, uszy mu nie wstały.... Jestem załamana M. Quote
Beata Pohl Posted July 18, 2018 Posted July 18, 2018 Witam proszę i kontakt mam ten sam problem. Zakupiłam psa w terra nova . Mój numer 664 142 373 Quote
kochamwesti Posted March 10, 2019 Posted March 10, 2019 Szukając westa w zeszłym roku trafiliśmy na ogłoszenie, że w tej hodowli był jakiś szczeniak co z powodu zarobaczenia przestał chodzić. Kupując swojego wymarzonego pieska trzeba bardzo uważać i nie próbować oszczędzać na zdrowiu naszego towarzysza życia! Quote
knapierala Posted November 6, 2020 Posted November 6, 2020 Witam. 3 tyg temu kupiłam szczeniaka z terra Nova w Mszczeszynie. Mój piesek ma takie same objawy jak Pani. proszę o kontakt 784-933-187 Quote
Recommended Posts