Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cześć, jak widać mam mase wrażeń z małym.
Ma 3 miesiące i 12 dni, bawi się swoją maskotką i zauważyłem krew. Krew leciała z góry i patrze taka dziurka w dziąśle ! Wypadł mu ząb, jedynka. Musiał go od razu połknąć, bo go nie znalazłem i czy nic mu się nie stanie w sprawie tego, że go zjadł ? W ogole, czy to nie za wcześnie na wypadanie zębów ? Jak to jest ratujcie, bo padne:roll:

Tutaj zdjęcia, które tak bardzo chcieliście (tak przy okazji, żeby nie odkopywać tamtego tematu)

[url=http://img106.imageshack.us/my.php?image=dsc00379.jpg]ImageShack - Image Hosting :: dsc00379.jpg[/url] tu gdy miał ~2 miesiące

[url=http://img211.imageshack.us/my.php?image=dsc00394.jpg]ImageShack - Image Hosting :: dsc00394.jpg[/url] tu zdjęcie zrobione ~3 dni temu

Posted

Strasznie słodki jest. I chyba niedługo przyjdzie czas na pierwsze małe trymowanie :cool3:

A co do ząbka. To normalne , że wypadł mu ząbek, jest w trakcie ich wymiany. Ja bym nie histeryzowała, po pierwsze nie wiesz na pewno czy go połknął, a nawet jeśli to z pewnością był tak malutki, że nic mu nie będzie. Dla pewności obserwuj. Jeśli będzie np. osowiały i widać będzie, że coś jest nie tak - to do weta. Teraz chyba za dużo Ci nie pomoże.

Posted

Od ząbka nic nie powinno się dziać. Szczególnie jedynki to takie maleńkie igiełki, że nie ma co panikować ;)
Maluch śliczny:loveu: ale faktycznie juz sie prosi o trymowanko :lol:

Posted

Wiem o tym trymowaniu i postaram się to załatwić. Jakie są ceny tego trymowania ? Poniewaz do mojego veta przyjezdza kobieta na zamowienie, ciekawe ile chce kasy. Jak duzo, to zalatwie to gdzie indziej, bo mam polecone miejsca u mnie w miescie.
[
Wiecej fotek z aparatu w telefonie nie mam, reszta jest w cyfrowce, ale narazie ich nie zrzucam, bo jest ich malo, jak się nazbiera to oczywiscie wiecej fot bedzie.

btw i tak ciezko zrobic mu zdjecie, caly czas lata. Jedyna szansa to gdy spi :lol: