ziutek14 Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 Cześć, jak widać mam mase wrażeń z małym. Ma 3 miesiące i 12 dni, bawi się swoją maskotką i zauważyłem krew. Krew leciała z góry i patrze taka dziurka w dziąśle ! Wypadł mu ząb, jedynka. Musiał go od razu połknąć, bo go nie znalazłem i czy nic mu się nie stanie w sprawie tego, że go zjadł ? W ogole, czy to nie za wcześnie na wypadanie zębów ? Jak to jest ratujcie, bo padne:roll: Tutaj zdjęcia, które tak bardzo chcieliście (tak przy okazji, żeby nie odkopywać tamtego tematu) [url=http://img106.imageshack.us/my.php?image=dsc00379.jpg]ImageShack - Image Hosting :: dsc00379.jpg[/url] tu gdy miał ~2 miesiące [url=http://img211.imageshack.us/my.php?image=dsc00394.jpg]ImageShack - Image Hosting :: dsc00394.jpg[/url] tu zdjęcie zrobione ~3 dni temu Quote
Bzikowa Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 Strasznie słodki jest. I chyba niedługo przyjdzie czas na pierwsze małe trymowanie :cool3: A co do ząbka. To normalne , że wypadł mu ząbek, jest w trakcie ich wymiany. Ja bym nie histeryzowała, po pierwsze nie wiesz na pewno czy go połknął, a nawet jeśli to z pewnością był tak malutki, że nic mu nie będzie. Dla pewności obserwuj. Jeśli będzie np. osowiały i widać będzie, że coś jest nie tak - to do weta. Teraz chyba za dużo Ci nie pomoże. Quote
MargaretS Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 Od ząbka nic nie powinno się dziać. Szczególnie jedynki to takie maleńkie igiełki, że nie ma co panikować ;) Maluch śliczny:loveu: ale faktycznie juz sie prosi o trymowanko :lol: Quote
ziutek14 Posted March 15, 2009 Author Posted March 15, 2009 Wiem o tym trymowaniu i postaram się to załatwić. Jakie są ceny tego trymowania ? Poniewaz do mojego veta przyjezdza kobieta na zamowienie, ciekawe ile chce kasy. Jak duzo, to zalatwie to gdzie indziej, bo mam polecone miejsca u mnie w miescie. [ Wiecej fotek z aparatu w telefonie nie mam, reszta jest w cyfrowce, ale narazie ich nie zrzucam, bo jest ich malo, jak się nazbiera to oczywiscie wiecej fot bedzie. btw i tak ciezko zrobic mu zdjecie, caly czas lata. Jedyna szansa to gdy spi :lol: Quote
Kisses Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 Wrzucaj wrzucaj, ale załóż psiakowi galerie, bo to zbrodnia nie założyć z takim psem :loveu: Quote
Recommended Posts