Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='bico']w domu na mnie krzyczą, że histeryzuje, ale ja nie mogę się uspokoić:-(
te wieści mnie dobijają - koszmar ludzi i zwierząt:-( i cały czas myślę co by się działo, gdyby taka woda nas ogarniała i moje psy - no jak nic, takich dużych psów nikt by zabrać nie chciał...ja bym nie mogła z tym żyć...jakbym psa zostawiła i już go więcj nie zobaczyła:shake::-(

no ale są i tacy, co to nawet psa z łańcucha nie uwolnią:placz:

z 1997 r. prześladuje mnie do tej pory, a teraz mocniej odżył, obraz [B]słonia[/B] z zoo chyba w Pradze...był na dużym wybiegu betonowym w dole, taka niecka betonowa...powódź...woda tam się wlała błyskawicznie...słoń oszalały ze strachu...próbował się wspiąć po betonie, po gołym betonie...stawał na dwóch nogach...utopił się...nikt mu nie był w stanie pomóc, bo nie przypuszczano, że woda tam się wedrze....:-(

[B]a tutaj - dogomanka straciła cały dom i dobytek, nawet nie wiem czy ma do czego wrócić:-(:-(:-( była DT dla wielu psów...są bezpieczne...na szczęście, ale jej dom...:-(
[url]http://www.dogomania.pl/threads/176574-ALMA-pi%C4%99kna-m%C5%82oda-zamojszczanka-a-la-dalmat-wy%C5%BCe%C5%82-czeka-na-dom-w-DT[/url]

[/B][/QUOTE]

[B]bico[/B], ja też nie mogę przestać myśleć o tych biednych zwierzętach :( :( :( :(

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Wszystko to jest potwornie przygnębiające....

Ale mam wspaniałą wiadomość!!!!

[B]Cavunia przesłała 300 zł dla Gufiego!!![/B]

Więc zaraz wyślę już za czerwieć do Morii!

Z całego serca dziękujemy!!!

[URL="http://www.picturesanimations.com/flowers/0/1.gif"][IMG]http://www.picturesanimations.com/f/flowers/1.gif[/IMG][/URL]

Jak skończy się to wielkie zamieszanie i ogłaszanie psiaków po ewakuacji schroniska w Krakowie, napiszę dokładne rozliczenie

ale było chyba 180 zł, doszło teraz 300

Posted

[quote name='fizia']Oj tak, słońce bardzo by się przydało

A u nas zapowiadają znowu duże opady w przyszłym tygodniu :([/QUOTE]

od paru dni pogoda swietna... ale znowu będą deszcze... od jutra...

Posted

tu na razie slonecznie jest.. ale w nocy o 3 wracalam z pracy i pogoda naprawde byla przeokropna.. lalo jak z cebry, trudne warunki na drogach.. przestalo padac w poludnie.

Posted

[quote name='Moria']Swieci, ale fiziu z Gufim raczej coraz gorzej, słabo chodzi, malo je, pomalutku już swoj wózeczek pcha, coraz mu cieżej. pozdrawiamy.[/QUOTE]

:(:(:(

Gufiaszu, byliśmy i będziemy z Tobą...trzymaj się malutki....

Posted

Zdaje się, że w zeszłym i na pewno w tym miesiącu przesłałam Morii 10 zł razem z wpłatą na innego psiaka. Jak będzie Wam brakowało, to pamietajcie o tym. Ślę Gufiemu pozytywne fluidy... pamietam...

Posted

Madcat wpłaciła chyba, sprawdze,ale jeszcze panie z Niemic 80zl i dlatego nie wołam o puszki, tylko, że Gufi bardzo jest slabiutki i przyznam, że nie wiem jak bedzie. Jak długo da rade. Pozdrawiamy i dziekujemy za pamięc.