Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A ja zapraszam - w chwili oczekiwania - na wątek ślicznego psiaka, z tego samego schroniska

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/f28/gringo-prawie-bialy-owczarek-szwajcarski-mlody-fantastyczny-133786/#post11982273[/URL]

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[B]Kochani, zajrzycie tu i pomóżcie, Ariel błaga o pomoc:-(
[/B] [B][URL="http://www.dogomania.pl/forum/f28/fpr-zwp-lodz-ariel-obraz-psiego-nieszczescia-prosimy-o-pomoc-finansowa-133774/"]*FPR-ZwP* - Łódź,Ariel - obraz psiego nieszczęscia, prosimy o pomoc finansową!![/URL][/B]

Posted

fiziu nikt sie nie odezwal kto molgby sprawdzic ten domek w malopolsce?kurcze..no najwyzej nie wiem moze sie uda jakos podjechac..ale jakby byl ktos kto jest blizej byloby super..przypominam ,ze gufis nadal zbiera na hotelik!:))

Posted

izulkabu swietny pomysl!jesli moglabys zaoffowac to super..albo ja sproboje tylko musze jakos odnalezc ten watek..miejscowosc nazywa sie charsznica...

Posted

Co u Gufiaczka? Jakieś nowe wieści? Ktoś coś może wpłacił dla niego?:roll:
Nikt prócz nas tu nie zagląda?:-(:-(:-(
Gufiak podbił moje serce...tak patrzył z banerka...

Posted

gufi prosi..caym sercem o pomoc w sprawdzeniu domku..w charsznicy...do soboty musze dac pani odp czy ktos przyjedzie..ja niestety nie dam rady w nadchodzacym tyg az tam sie wybrac..

Posted

[quote name='clo']gufi prosi..caym sercem o pomoc w sprawdzeniu domku..w charsznicy...do soboty musze dac pani odp czy ktos przyjedzie..ja niestety nie dam rady w nadchodzacym tyg az tam sie wybrac..[/quote]

Jezu kochany, przecież musi ktoś tam pojechać, bo to szansa jedna na milion:-(
Gdzie to jest w ogóle? Koło jakiego miasta? Nie można napisać do tamtejszych dogomaniaków albo podrzucić prośby na wątki psów stamtąd?:roll: