Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Gufi dostaje tabletki metronidazol i nic wiecej, po prostu stan zapalny jest wywolany nowotworem, jedyne z moich obserwacji co jest dobre, to mamy juz marzec a od stycznia nie powtorzyła sie historia z pęknieciem, krwawieniem. wychudzeniem i brakiem apetytu, ale tfu tfu, zeskanuje potem te badania poprosze córkę.

Posted

Wysłałam przed chwilką 150 zł - uzbierane z bazarków od Taks

Ciesze się, że Gufiaczek się jako tako trzyma, mam nadzieję, że jeszcze będzie się mógł powygrzewać w słonku

Posted

fiziu bardzo dziekuję, ale akurat bedzie na puszeczki dla Gufiego, dzieki wielkie wielkie. Napiszę rozliczenie jutro, postaram sie jak najszybciej.

Posted

Zostało z poprzednich rozliczeń
54,1ozl
przyszło od pan z Niemiec w lutym 76,40 na Kładkę i Gufiego, nie wiem czy to bonus, czy to na konto marca, ale coś takiego było więc polowa z tego to
38,20zl
czyli razem:
92,30 zl no i teraz fizia wpłaciła 150zl
czyli Gufi na leczenie ma
242,60 zl
Na badania wydaliśmy;
40zl i na puszki
12 x 10,00= 120zl czyli zostało
82,60 zl na plusie.
Przypominam jednak jeszcze że Kładzi cały czas Gufi wisi 82,zl i czekaja mnie zakupy w aptece jeszcze.
Pozdrawiamy wszystkich.

Posted

Do kwoty 82,60 zl trzeba dodać 10, zl od madcat, ktore dzisiaj otarło dziękujemy bardzo i jeżeli Kładzia poczeka na spłatę długu a poczeka Gufi ma dzisiaj swoich środków na kwotę 92,60 zl .

Posted

Wpłaciłam przed chwilką 82 zł z pieniążków bazarkowych

Dzięki Kładziu - oddajemy już dług

[IMG]http://img704.imageshack.us/img704/8097/2358b1ddec5a50d4a6b978c.gif[/IMG]

Posted

Dla Gufiego przyszły pieniążki na hotelik od Jolanty 50 zł i Grzenki 10 zł - dzięki!!

Więc w swojej osobistej skarbonce hotelikowej Gufi nie ma już pusto tylko ma 60 zł

sa też pieniążki z bazarku - nie jest najgorzej :)

Posted

Zapraszam do koleżanki Gufiaczka ze schroniska - malutkiej Tesi

[URL]http://www.dogomania.pl/threads/181525-TESIA-malutkie-drobniutkie-pinczerkowate-psie-dziecko-pokocha-od-zaraz[/URL]

[IMG]http://img34.glitterfy.com/10069/glitterfy0121557820D30.gif[/IMG]

Posted

[quote name='fizia']Dla Gufiego przyszły pieniążki na hotelik od Jolanty 50 zł i Grzenki 10 zł - dzięki!!

Więc w swojej osobistej skarbonce hotelikowej Gufi nie ma już pusto tylko ma 60 zł

sa też pieniążki z bazarku - nie jest najgorzej :)[/QUOTE]

To dobrze :D

Posted

Gufi czuje się raczej dobrze o ile można się czuc dobrze z guzem pod ogonem. Ważne, że nic mu na razie nie pęka i nie krwawi mocno, ma niesamowity apetyt, wychodzi na słoneczko, troche spi troche pochodzi, obszczekuje psy. Zrobię wam zdjecia i wkleje jak corka wroci z uczelni już teraz napewno.

Posted

[quote name='Moria']Gufi czuje się raczej dobrze o ile można się czuc dobrze z guzem pod ogonem. Ważne, że nic mu na razie nie pęka i nie krwawi mocno, ma niesamowity apetyt, wychodzi na słoneczko, troche spi troche pochodzi, obszczekuje psy. Zrobię wam zdjecia i wkleje jak corka wroci z uczelni już teraz napewno.[/QUOTE]

To dobrze, że się trzyma dzielnie :)

Posted

Gufi oddał dług Kładce i miał na plusie 92,60 zl wydałam w aptece na tabletki i gazy i zasypki:
38,60 to teraz na koncie Gufiego jest w tej chwili na plusie 54,00.
Puszeczki na razie są myśle że starczy na ponad tydzień.Zdjecia obiecane będą dzisiaj a Gufiego czeka toaleta ale ja z kolei czekam na ciepło bo nie chcę aby mu zdjąc na dworze kubraczek i aby Gufi dostal zapalenia płuc, muszę go rozczesać porządnie, wyczesać mu cały martwy podszerstek i wymyc go suchym szamponem, którego mam jeszcze trochę po Sledziku dzieki Ihabe. Naprawdę ostatnio jest tak malo czasu a dużo pracy i jeszcze ta przedłużajaca sie w nieskonczoność zima.

Posted

Wiem od Morii, że u Gufiego OK :) i ma silną ochotę do życia!!1

I tak trzymaj Gufiaczku!!

A ja dzisiaj wpłaciłam 250 zł za hotelik w kwietniu

były 2 wpłaty Grzenka 10 zł Jolanta 50 zł - w sumie było w skarbonkach 60 zł

190 zł wzięłam z bazarku