Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Kubraczek który dzisiaj przyszedl składa sie z dwoch części z polarku, który idealnie pasuje na Gufiego, oraz z drugiego kubraczka który jest nieprzemakalny i który nakłada sie na polarek. Dziekujemy bardzo Taks, Gufi spi na kocyku od pan z Niemiec i na prześcieradle od pani z Gdanska która jest tez cichym sympatykiem Gufiego.
Dzisiaj Gufi czul sie nie najlepiej, ale to wina pogody, smutno i pochmurnie.
Teraz Gufiś nie bedzie marzł i jest super wyposazony na spacerki. Dziekujemy bardzo.

Posted

U nas wszystko w porzadku jak na razie. Radzimy sobie i Gufi tez czuje sie nienajgorzej. Teraz jest królewiczem chodzącym w cudnym ubranku od Taks.
Wszystkie pieniązki ktore dostałam na leczenie Gufiego to:
20 zl od Ihabe
17,20
100 od Madcat 1982
53
70
55 od fizi
82 pożyczyłam od Kładki
76 przesłały panie z Niemiec
=====

383,20 razem

Na Gufiego do tej pory wydałam:
25
25 na aptekę
150 wizyta u weterynarza w Gdańsku
60 zl na paliwo dojazd do Gdanska
30 zl na Aptekę
50
25
120 zl puszki animonda i RC
50 zastrzyki przeciwbolowe na początku stycznia
10 zl wcześniej kupiłam mu kocyki zanim jeszcze przyszły
8,50 alantan zasypka
======
553,50zl

Jedzenie Gufi na razie ma, kocyki również, jedynie w najbliższym czasie bedę musiała wykupic w aptece
tabletki i srodki do pielęgnaji i czopki przeciwbolowe.
Wszystkim bardzo dziekujemy i wszystkich pozdrawiamy.

Posted

Wysłałam jezcze przed chwilą 95 zł

od Bico, Jolanty, Lary i Bea/Taks

Nie licząc pożyczki od Kładki wpływów - tak mi wychodzi (20+17,2+100+53+70+55+76) - byłoby 391,2 plus te dzisiejsze 95 - 486,2 zł

Moria - tylko nie myśl, że Cię sprawdzam! poprostu chciałam podliczyć ile brakuje i tyle mi wychodzi

553,5 - 486,2 = 67,3

czyli mamy dług u Morii - po tej dzisiejszej wpłacie 95 zł - 67,3 zł

Dobrze myślę?

Posted

Madcat 10zl przepraszam. Fiziu nie mysle że mnie sprawdzasz tylko wczesniej wpisałam całe rozliczenie a teraz je przepisałam, nie moge sprawdzić konta bo to grzecznosciowe konto córki, a Madcat za duzo zer mi sie wpisało. Ale chyba jest dobrze jeszcze to porownam.

383.20 dobrze podliczylam tylko pomylilam, drobna nie? pomylka 10 ze 100 zl, i teraz jak przyjdzie 95 to dam znac. pozdrawiam.

Posted

aaa to już rozumiem - ja myślałam, że do końcowej sumy nie jest wliczony dług u Kładki

to jak już przyjdzie te 95 zł - mam nadzieję, że w poniedziałek to będzie tak:

553,5 - 478,2 = 75,3

te 478,2 to 383,2 plus 95

Posted

Gufiaczek pomalutku, mocno spi chodzi pomału, mam jego zdjecia w kubraczku ale córka ma teraz sesje to jak tylko bedzie mogła to wkleimy, pieniazki doszły, dziekujemy, może w piatek wybierzemy sie do lekarza zrobimy nowe wyniki badań bedziemy wiedziec co tam sie u Gufiego dzieje.