clo Posted July 18, 2009 Posted July 18, 2009 racja..trzeba powaznie pomyslec o stalym sponsorze gufiego...moze ktos z tv?.. Quote
bico Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 [quote name='ihabe']Kochani Chyba juz dorosłyśmy do tego, zeby spojrzeć prawdzie w oczy. Gufii to cudowny psiak ale nie za bardzo adopcyjny:-(:-(:-( Nie znajdziemy dla niego domku a jak znajdziemy to istnieje duże ryzyko, że Gufiś wróci, bo ugryzie albo coś mu się nie spodoba:-( [/quote] ojej, a ja cały czas miałam nadzieję, że znajdzie się w końcu TEN jeden jedyny, wymarzony domek dla Gufiasza:-(:placz::-( a tak z innej beczki - Moria, czy Gufiakowi nic na tyłeczku nie odrasta? Miał wycinanego guza i było ryzyko jego nawrotu, ale mam nadzieję, że jest wszystko dobrze i choróbsko już na zawsze poszło precz:roll: Quote
Moria Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 Były obawy bo bardzo dlugo mu zarastało i jak na razie na dzień dzisiejszy odpukac, wszystko wyglada ladnie i nic nie odrasta. Quote
bico Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 [quote name='Moria']Były obawy bo bardzo dlugo mu zarastało i jak na razie na dzień dzisiejszy odpukac, wszystko wyglada ladnie i nic nie odrasta.[/quote] To kamień z serca na takie wieści:multi: Quote
clo Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 bico ja tez nie trace nadzieji ze jednak ten domek sie w koncu trafi dlatego uwazam ,ze oglaszac trzeba..wciaz...ale warto tez rozjerzec sie za stalym sponsorem dla gufisia...bo my mamy ograniczone mozliwosci a tak jakby jakis staly sponsor sie trafil to wreszcie mozna by zwolnic deklaracje z gufiaka na innego psiaka...ktory szanse na dom bedzie miec wieksze...dlatego mysle,ze trzeba pisac do jakis duzych firm..i moze ktos sie zgodzi...zasponsorowac..naszego dziadunia... Quote
bico Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 [quote name='clo']bico ja tez nie trace nadzieji ze jednak ten domek sie w koncu trafi dlatego uwazam ,ze oglaszac trzeba..wciaz...ale warto tez rozjerzec sie za stalym sponsorem dla gufisia...bo my mamy ograniczone mozliwosci a tak jakby jakis staly sponsor sie trafil to wreszcie mozna by zwolnic deklaracje z gufiaka na innego psiaka...ktory szanse na dom bedzie miec wieksze...dlatego mysle,ze trzeba pisac do jakis duzych firm..i moze ktos sie zgodzi...zasponsorowac..naszego dziadunia...[/quote] jakby taki sponsor się znalazł, było by cudownie:lol: tylko teraz ciężkie czasy i dla ludzi i dla zwierząt:roll: ale nie traćmy nadziei;) Quote
clo Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 no trzeba ,trzeba sponsora szukac....kto pomoze napisac jakis list zeby moc do firm i tv np wyslac??? Quote
clo Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 hop hop teksciarz potrzebny i pomoc gufiemu:))nie zapominamy o dziadeczku Quote
bico Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 Co tam uparty dziadeczku Gufiaku słychać u Ciebie? Pewnie żyjesz sobie spokojnie u Mori u masz ten cały zwariowany świat w głębokim poważaniu;) Quote
Moria Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 Oj ma bo poza miską jedzenia cieplym katem w nocy do spania, gryzakami i całodniowymi spacerkami nic go nie interesuje. Chociaz nie tak jak wszystkie psy jeżeli są goscie to jest bardzo towarzyski i zai nteresowany, dziewczyny szczegolnie nowe tez go interesuja. No i Gufi sie doczekal, Kamys probuje go gwalcic czasami. Quote
bico Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 [quote name='Moria'] No i Gufi sie doczekal, Kamys probuje go gwalcic czasami.[/quote] to pewnie Gufi jest "zachwycony":evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
clo Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 hehe a nie odgryza mu sie?;p bo przeciez kamys nie dziewczynka..;) Quote
fizia Posted July 28, 2009 Author Posted July 28, 2009 [IMG]http://i575.photobucket.com/albums/ss199/HotelAmicus/Cezar006.jpg[/IMG] Quote
Moria Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 Gufi przeszkadzac mio nie przeszkadza, ale niestety nie może byc moim 6 osobistym psem przy 20 kotach i reszcie. Hotelowym psem może byc jak najbardziej. Quote
fizia Posted July 31, 2009 Author Posted July 31, 2009 [IMG]http://www.e-gify.strefa.pl/gify/emotikony/emotikony_duze/milosne/milosc14_(www.e-gify.pl).gif[/IMG] Quote
__Lara Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 Gufiaku, odwiedzinki! Słuchajcie, a jak szukać takiego sponsora? Quote
fizia Posted August 1, 2009 Author Posted August 1, 2009 Wyslałam dzisiaj 250 zł za hotelik sierpniowy. Bardzo dziękujemy Ihabe i Grzance - pieniążki już dotarły :loveu: w sumie 60 zł czyli byliśmy na plus 166 zł przed wpłatą Quote
fizia Posted August 2, 2009 Author Posted August 2, 2009 [IMG]http://i575.photobucket.com/albums/ss199/HotelAmicus/GufiiFrotka.jpg[/IMG] Quote
Moria Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 Gufi zmienil orientacje seksualna i jest molestowany z wzajemnościa przez olbrzymiego i grubego labradora. Chodzi caly wylizany. Quote
__Lara Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 Gufiak :crazyeye: Ty tam uważaj na siebie ;) Quote
fizia Posted August 6, 2009 Author Posted August 6, 2009 [SIZE=3]31.07. wpłynęło 50 zł od Ihabe [COLOR=black]28.07. 10 zł od Grzenki[/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=black]w sumie 60 zł[/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=black]czyli u mnie na koncie było 106 zł + 60 zł = 166 zł[/COLOR][/SIZE] [SIZE=3]1 sierpnia wpłaciłam Morii 250 zł za sierpniowy hotelik[/SIZE] [SIZE=3]czyli[COLOR=red] jesteśmy na minusie...:-([/COLOR][/SIZE] [SIZE=3]250-166 = [COLOR=red]84 zł[/COLOR][/SIZE] Quote
fizia Posted August 6, 2009 Author Posted August 6, 2009 [quote name='Moria']Gufi zmienil orientacje seksualna i jest molestowany z wzajemnościa przez olbrzymiego i grubego labradora. Chodzi caly wylizany.[/quote] No to ładnie - rozumiem druga młodośc, ale żeby aż takie ekscesy :crazyeye: Quote
fizia Posted August 7, 2009 Author Posted August 7, 2009 [IMG]http://img30.glitterfy.com/319/glitterfy110643504D31.gif[/IMG] Quote
Moria Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Fiziu ten pies z banerka to napewno nie Gufiaczek nasz. Quote
Recommended Posts