Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ihabe']Kochani

Chyba juz dorosłyśmy do tego, zeby spojrzeć prawdzie w oczy.
Gufii to cudowny psiak ale nie za bardzo adopcyjny:-(:-(:-(
Nie znajdziemy dla niego domku a jak znajdziemy to istnieje duże ryzyko, że Gufiś wróci, bo ugryzie albo coś mu się nie spodoba:-(
[/quote]

ojej, a ja cały czas miałam nadzieję, że znajdzie się w końcu TEN jeden jedyny, wymarzony domek dla Gufiasza:-(:placz::-(

a tak z innej beczki - Moria, czy Gufiakowi nic na tyłeczku nie odrasta?
Miał wycinanego guza i było ryzyko jego nawrotu, ale mam nadzieję, że jest wszystko dobrze i choróbsko już na zawsze poszło precz:roll:

Posted

[quote name='Moria']Były obawy bo bardzo dlugo mu zarastało i jak na razie na dzień dzisiejszy odpukac, wszystko wyglada ladnie i nic nie odrasta.[/quote]

To kamień z serca na takie wieści:multi:

Posted

bico ja tez nie trace nadzieji ze jednak ten domek sie w koncu trafi dlatego uwazam ,ze oglaszac trzeba..wciaz...ale warto tez rozjerzec sie za stalym sponsorem dla gufisia...bo my mamy ograniczone mozliwosci a tak jakby jakis staly sponsor sie trafil to wreszcie mozna by zwolnic deklaracje z gufiaka na innego psiaka...ktory szanse na dom bedzie miec wieksze...dlatego mysle,ze trzeba pisac do jakis duzych firm..i moze ktos sie zgodzi...zasponsorowac..naszego dziadunia...

Posted

[quote name='clo']bico ja tez nie trace nadzieji ze jednak ten domek sie w koncu trafi dlatego uwazam ,ze oglaszac trzeba..wciaz...ale warto tez rozjerzec sie za stalym sponsorem dla gufisia...bo my mamy ograniczone mozliwosci a tak jakby jakis staly sponsor sie trafil to wreszcie mozna by zwolnic deklaracje z gufiaka na innego psiaka...ktory szanse na dom bedzie miec wieksze...dlatego mysle,ze trzeba pisac do jakis duzych firm..i moze ktos sie zgodzi...zasponsorowac..naszego dziadunia...[/quote]

jakby taki sponsor się znalazł, było by cudownie:lol: tylko teraz ciężkie czasy i dla ludzi i dla zwierząt:roll: ale nie traćmy nadziei;)

Posted

Co tam uparty dziadeczku Gufiaku słychać u Ciebie?
Pewnie żyjesz sobie spokojnie u Mori u masz ten cały zwariowany świat w głębokim poważaniu;)

Posted

Oj ma bo poza miską jedzenia cieplym katem w nocy do spania, gryzakami i całodniowymi spacerkami nic go nie interesuje. Chociaz nie tak jak wszystkie psy jeżeli są goscie to jest bardzo towarzyski i zai nteresowany, dziewczyny szczegolnie nowe tez go interesuja. No i Gufi sie doczekal, Kamys probuje go gwalcic czasami.

Posted

[quote name='Moria'] No i Gufi sie doczekal, Kamys probuje go gwalcic czasami.[/quote]

to pewnie Gufi jest "zachwycony":evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Gufi przeszkadzac mio nie przeszkadza, ale niestety nie może byc moim 6 osobistym psem przy 20 kotach i reszcie. Hotelowym psem może byc jak najbardziej.

Posted

Wyslałam dzisiaj 250 zł za hotelik sierpniowy.

Bardzo dziękujemy Ihabe i Grzance - pieniążki już dotarły :loveu: w sumie 60 zł

czyli byliśmy na plus 166 zł przed wpłatą

Posted

[SIZE=3]31.07. wpłynęło 50 zł od Ihabe
[COLOR=black]28.07. 10 zł od Grzenki[/COLOR][/SIZE]

[SIZE=3][COLOR=black]w sumie 60 zł[/COLOR][/SIZE]

[SIZE=3][COLOR=black]czyli u mnie na koncie było 106 zł + 60 zł = 166 zł[/COLOR][/SIZE]

[SIZE=3]1 sierpnia wpłaciłam Morii 250 zł za sierpniowy hotelik[/SIZE]

[SIZE=3]czyli[COLOR=red] jesteśmy na minusie...:-([/COLOR][/SIZE]

[SIZE=3]250-166 = [COLOR=red]84 zł[/COLOR][/SIZE]

Posted

[quote name='Moria']Gufi zmienil orientacje seksualna i jest molestowany z wzajemnościa przez olbrzymiego i grubego labradora. Chodzi caly wylizany.[/quote]

No to ładnie - rozumiem druga młodośc, ale żeby aż takie ekscesy :crazyeye: