Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[url=http://warszawa.gumtree.pl/c-Spo-eczno-zwierzaki-GUFI-Historia-psiaka-kt-ry-nagle-straci-wszystko-W0QQAdIdZ121797818]GUFI - Historia psiaka, który nagle stracił wszystko... - Zwierzaki Psy Koty Konie Papużki i Inne - Gumtree Warszawa[/url]

Posted

Kochani, zapraszam na wątek uroczej, morelowej pudelki FIBI - z tego samego schroniska.
Może wpadniecie na jakiś pomysł...

[IMG]http://img26.imageshack.us/img26/1888/pudel.jpg[/IMG]

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/f28/pomocy-morelowa-pudelka-fibi-blagamy-o-pomoc-finansowa-na-leczenie-hotelik-133507/[/URL]

Posted

Kochani allegro cegiełkowe dobieglo konca mamy z niego 40zl + 20 zł które ktoś położył na moim biurku czyli 60zl
Przeleje je na konto Gufiaczka.
Przepraszam, ze tak słabo poszło:-(

Pamiętacie ja wspominałam o plebani dla Gufiaka:evil_lol: On musi mieć miejsce z ogrodkiem gdzie może sobie chodzić i cieszyć się swoim życiem. Czy istnieje własnie gdzies taka plebania, która ch etnie przygarnełaby naszego psiaczka i dała mu dom w zamian za jego miłość?

Posted

[quote name='ihabe']Kochani allegro cegiełkowe dobieglo konca mamy z niego 40zl + 20 zł które ktoś położył na moim biurku czyli 60zl
Przeleje je na konto Gufiaczka.
Przepraszam, ze tak słabo poszło:-(

Pamiętacie ja wspominałam o plebani dla Gufiaka:evil_lol: On musi mieć miejsce z ogrodkiem gdzie może sobie chodzić i cieszyć się swoim życiem. Czy istnieje własnie gdzies taka plebania, która ch etnie przygarnełaby naszego psiaczka i dała mu dom w zamian za jego miłość?[/quote]

No chyba żartujesz z przepraszaniem!!!

A 60 zł to prawie tydzień w hoteliku :multi::multi:

Ale wiecei co, trzeba chyba narazie się wstrzymać z allegro cegiełkowymi, dzisiaj Lara napisała tak

[I]najprawdopodobniej tego typu aukcje są nielegalne, i to już nie pod względem regulaminu allegro, ale prawa naszego kraju, gdyż jeśli jakaś osoba fizyczna prowadzi sobie zbiórkę pieniędzy na własne konto to może to zostać uznane jako działalność gospodarcza, z której trzeba odprowadzać podatek i inne należności. Najprawdopodobniej (muszę to jeszcze potwierdzić) tego typu zbiórki w formie darowizn mogą prowadzić tylko Stowarzyszenia, Fundacje, etc. Wtedy nie ponoszą z tego tytułu żadnego opodatkowania. Są wpisane do KRS-u w rejestrze 2 i tu nie ma żadnych podejrzeń. Co innego osoba fizyczna.[/I]

Posted

no to bedziemy na gufiaka bezarki robic i tyle;)trzeba tez sie porzadnie zabarc za to pw i mysle,ze sie jesczez stale deklaracje zbiora..co do plebani ihabe to moze to dobry pomysl tylko kurce jak takowa znalezc..?albo moze jakas starsza osoba dla gufisia ktorej powolne spacerki z psiakiem dobrze zrobia a gufis bedzie sobie przy nozce dreptal?

Posted

[quote name='Moria']Tylko, że Gufiđ nie drepcze a stara sie dogonic jak najszybciej stado psow. I udaje mu sie to.[/quote]

Bo On jest młody duchem :evil_lol:

Posted

Serce sie raduje, czytając jak ten psiak się zmienia. Zaskakuje nas Gufiś od samego poczatku, najpierw zamiast maleństwa wskakuje nam do autka dość duży psiak:loveu: Teraz ze staruszka robi się młodzian:loveu: Gdybym ja tylko miała dom z ogrodem:razz: ale niestety nie mam:placz:i mam już 3 psy i jednego na tymczasie:loveu: i kocham wszystkie psiny na świecie:loveu: i kocham Was dogomaniacy za to co robicie, za to że wciągnęłyście mnie i moją rodzinkę:loveu:

Posted

Moria:loveu: Patrząc na Was co robicie, jak robicie i dla kogo robicie, nie sposób móc być obojętnym , nie sposóv powiedzieć sobie " to nie moja sprawa". Rany dlaczego tak późno odkryłam dogo? Zmarnowałam kilka dobrych lat:-( ale nadrabiam:loveu: mając najlepszych za wzór:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: