Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

dziewczyny bo juz mi umknelo gdzie gufis ma ogloszenia?ma allegro z nowymi fotkami?trzeba go zaczac intensywnie oglaszac..no i porozsylac pw do cioteczek bo dziadunio nadal potrzebuje stalych deklaracji na hotelik..ale przedewszystkim ogloszenia moze jednak znajdzie sie ktos kto da domek naszemu dziadeczkowi..
ihabe ruszylas z tym allegro cegielkowym?

Posted

Fajnie, że Gufis ma się dobrze i zdrowieje:multi::multi::multi:
ponawiam pytanie, chce wpłacić zdeklarowane 30 zł - gdzie to mam zrobić, czy tam gdzie poprzednio wpłaciłam swoje 50 zł, czy od razu do Morii?

Posted

ale się u Gufiaczka podziało - nie było mnie jakiś czas na dogo - Fizia pisała mi w esku, że domek dla niego był sprawdzany a tu takie "chocki-klocki":mad: ach ludzie są czasem beznadziejni:angryy:
trzymam mocno kciukasy za staruszka ...

Posted

bico na gufiaka zbiera fizia wiec na jej konto:)bo za ten miesiac gufis juz oplacony u mori:)i fizia sie z nia rozlicza:)

rozmawialam dzis z moria i mowila ze po zabiegu gufiak to zupelnie inny pies!odzyl podobno niesamowicie i ma charakterek;p jak mu sie cos nie podoba to szczeka albo wyje czasem nawet taki wiecie dziadeczek co to lubi na swoim stawiac;Pa to diabel:diabloti: ja mysle,ze mozna go juz zaczac oglaszac.

Posted

[quote name='clo']bico na gufiaka zbiera fizia wiec na jej konto:)bo za ten miesiac gufis juz oplacony u mori:)i fizia sie z nia rozlicza:)

rozmawialam dzis z moria i mowila ze po zabiegu gufiak to zupelnie inny pies!odzyl podobno niesamowicie i ma charakterek;p jak mu sie cos nie podoba to szczeka albo wyje czasem nawet taki wiecie dziadeczek co to lubi na swoim stawiac;Pa to diabel:diabloti: ja mysle,ze mozna go juz zaczac oglaszac.[/quote]

dzięki za info o koncie:lol:

a dziadki, czy to ludzkie, czy to psie, już maja swoje nawyki i nic się na to nie poradzi raczej;)

Posted

[quote name='bico']Fajnie, że Gufis ma się dobrze i zdrowieje:multi::multi::multi:
ponawiam pytanie, chce wpłacić zdeklarowane 30 zł - gdzie to mam zrobić, czy tam gdzie poprzednio wpłaciłam swoje 50 zł, czy od razu do Morii?[/quote]

Bico - czy te 50 zł wpłacałaś na konto na nazwisko Majewska?

Jeśli chodzi o rozliczenia - moje wpłaty do Morii to
31.04. - 250 zł na miesiąc pobytu Gufiego w hoteliku
01.04. - 150 zł na zabieg

w sumie - 400 zł

a wpłynęło do mnie

Ihabe - 100 zł oraz 50 zł (plus 150 zł zostawione u Morii) - za te 300 zł został zrobiony zabieg
Grzenka - 10 zł
Diana79 - 26 zł z bazarku
bazarek od Taks (nie zabijajcie mnie, jestem już o krok od zrobienia go wreszcie) - 60 zł

czyli pieniążków na Gufiego na koncie było

246 zł minus 150 zł (połowa za zabieg)

[COLOR=red]mamy na plusie 96 zł[/COLOR]

Posted

[quote name='ihabe']A do kiedy musimy wpłacić za kolejny miesiąc w Hoteliku?[/quote]

No ja wpłaciłam 31 marca więc do końca kwietnia jest opłacony

Posted

[quote name='fizia']Bico - czy te 50 zł wpłacałaś na konto na nazwisko Majewska?
[COLOR=red]mamy na plusie 96 zł[/COLOR][/quote]
sprawdzę w domu i potem napiszę jakie to nazwisko, a z tej nadwyżki się cieszę:multi: Gufi na razie zabezpieczony:multi:

Posted

Gufi ma allegro, własnie je zalozylam akcja!!

[B][url=http://allegro.pl/show_item.php?item=604502516]Historia psiaka, który nagle stracił wszystko (604502516) - Aukcje internetowe Allegro[/url]
bedzie aktywne za godzine

Jesli cos jest nie tak to prosze nie gniewajcie sie ale to moja pierwsza oferta wystawiana na allegro!!!
Nastepne beda lepsze
[/B]

Posted

Cudne allegro!dziękujemy Ihabe a tutaj mały offika w środę naszego zorrusia wieziemy do nowego domku do torunia i pilnie szukamy kogoś kto podrzucić nam nasza malutka kaje z tego samego schronu co gufi do warszawy na super dt do renatki to może mała wtedy już świat nie spedzilaby w schronie!:)a no i lajka szuka transportu do morii też może sweta już nie w schronie by były

Posted

[quote name='ihabe']Gufi ma allegro, własnie je zalozylam akcja!!

[B][URL="http://allegro.pl/show_item.php?item=604502516"]Historia psiaka, który nagle stracił wszystko (604502516) - Aukcje internetowe Allegro[/URL][/B]
[B]bedzie aktywne za godzine[/B]

[B]Jesli cos jest nie tak to prosze nie gniewajcie sie ale to moja pierwsza oferta wystawiana na allegro!!![/B]
[B]Nastepne beda lepsze[/B]
[/quote]

Super allegro!!!

Serdeczne dzięki!!!!:loveu::multi:

Posted

[quote name='fizia']Bico - czy te 50 zł wpłacałaś na konto na nazwisko Majewska?

Jeśli chodzi o rozliczenia - moje wpłaty do Morii to
31.04. - 250 zł na miesiąc pobytu Gufiego w hoteliku
01.04. - 150 zł na zabieg

w sumie - 400 zł

a wpłynęło do mnie

Ihabe - 100 zł oraz 50 zł (plus 150 zł zostawione u Morii) - za te 300 zł został zrobiony zabieg
Grzenka - 10 zł
Diana79 - 26 zł z bazarku
bazarek od Taks (nie zabijajcie mnie, jestem już o krok od zrobienia go wreszcie) - 60 zł

czyli pieniążków na Gufiego na koncie było

246 zł minus 150 zł (połowa za zabieg)

[COLOR=red]mamy na plusie 96 zł[/COLOR][/quote]

Przed chwilą doszło jeszcze od Iwi10 - 30 zł:loveu::multi::loveu:

więc mamy już 126 zł:multi: