clo Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 przypominam ze nasz dziadunio nadal zbiera na hotelik Oraz szuka domku:)mam nadzieję gufis że grzeczny jesteś tam u mori?;) Quote
clo Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 uuu..cisza u gufisia..cioteczka ihabe cos sie nie odzywa?:P Quote
fizia Posted April 4, 2009 Author Posted April 4, 2009 [URL="http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/c700a8ebcbe01a7e.html"][IMG]http://images48.fotosik.pl/95/c700a8ebcbe01a7emed.jpg[/IMG][/URL] Quote
stokrotka Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 A tam z tyłu za Gufiaczkiem to pewnie nasza Kora.:loveu: Ciekawe jak się dogadują. Quote
clo Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 zgadza sie to nasza chudzinka korunia:))no moria musi nam zdradzic jak sie dziadeczke dogaduje z jej ferajna;)? Quote
clo Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 dziewczyny bo juz mi umknelo gdzie gufis ma ogloszenia?ma allegro z nowymi fotkami?trzeba go zaczac intensywnie oglaszac..no i porozsylac pw do cioteczek bo dziadunio nadal potrzebuje stalych deklaracji na hotelik..ale przedewszystkim ogloszenia moze jednak znajdzie sie ktos kto da domek naszemu dziadeczkowi.. ihabe ruszylas z tym allegro cegielkowym? Quote
fizia Posted April 5, 2009 Author Posted April 5, 2009 Ostatnio nie robiłam nowych ogloszeń, bo nie wiem jak tam ze zdrowiem Gufiego, myślałam, że może poczekamy na te wyniki badań Quote
fizia Posted April 5, 2009 Author Posted April 5, 2009 [URL="http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/b566c7fc12a4a67b.html"][IMG]http://images50.fotosik.pl/95/b566c7fc12a4a67bmed.jpg[/IMG][/URL] Quote
bico Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Fajnie, że Gufis ma się dobrze i zdrowieje:multi::multi::multi: ponawiam pytanie, chce wpłacić zdeklarowane 30 zł - gdzie to mam zrobić, czy tam gdzie poprzednio wpłaciłam swoje 50 zł, czy od razu do Morii? Quote
necia25 Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 ale się u Gufiaczka podziało - nie było mnie jakiś czas na dogo - Fizia pisała mi w esku, że domek dla niego był sprawdzany a tu takie "chocki-klocki":mad: ach ludzie są czasem beznadziejni:angryy: trzymam mocno kciukasy za staruszka ... Quote
fizia Posted April 5, 2009 Author Posted April 5, 2009 Ano właśnie, całe szczęście, że nie posłaliśmy Gufiaczka do tego domu Quote
clo Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 bico na gufiaka zbiera fizia wiec na jej konto:)bo za ten miesiac gufis juz oplacony u mori:)i fizia sie z nia rozlicza:) rozmawialam dzis z moria i mowila ze po zabiegu gufiak to zupelnie inny pies!odzyl podobno niesamowicie i ma charakterek;p jak mu sie cos nie podoba to szczeka albo wyje czasem nawet taki wiecie dziadeczek co to lubi na swoim stawiac;Pa to diabel:diabloti: ja mysle,ze mozna go juz zaczac oglaszac. Quote
bico Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 [quote name='clo']bico na gufiaka zbiera fizia wiec na jej konto:)bo za ten miesiac gufis juz oplacony u mori:)i fizia sie z nia rozlicza:) rozmawialam dzis z moria i mowila ze po zabiegu gufiak to zupelnie inny pies!odzyl podobno niesamowicie i ma charakterek;p jak mu sie cos nie podoba to szczeka albo wyje czasem nawet taki wiecie dziadeczek co to lubi na swoim stawiac;Pa to diabel:diabloti: ja mysle,ze mozna go juz zaczac oglaszac.[/quote] dzięki za info o koncie:lol: a dziadki, czy to ludzkie, czy to psie, już maja swoje nawyki i nic się na to nie poradzi raczej;) Quote
fizia Posted April 6, 2009 Author Posted April 6, 2009 [quote name='bico']Fajnie, że Gufis ma się dobrze i zdrowieje:multi::multi::multi: ponawiam pytanie, chce wpłacić zdeklarowane 30 zł - gdzie to mam zrobić, czy tam gdzie poprzednio wpłaciłam swoje 50 zł, czy od razu do Morii?[/quote] Bico - czy te 50 zł wpłacałaś na konto na nazwisko Majewska? Jeśli chodzi o rozliczenia - moje wpłaty do Morii to 31.04. - 250 zł na miesiąc pobytu Gufiego w hoteliku 01.04. - 150 zł na zabieg w sumie - 400 zł a wpłynęło do mnie Ihabe - 100 zł oraz 50 zł (plus 150 zł zostawione u Morii) - za te 300 zł został zrobiony zabieg Grzenka - 10 zł Diana79 - 26 zł z bazarku bazarek od Taks (nie zabijajcie mnie, jestem już o krok od zrobienia go wreszcie) - 60 zł czyli pieniążków na Gufiego na koncie było 246 zł minus 150 zł (połowa za zabieg) [COLOR=red]mamy na plusie 96 zł[/COLOR] Quote
ihabe Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 A do kiedy musimy wpłacić za kolejny miesiąc w Hoteliku? Quote
fizia Posted April 6, 2009 Author Posted April 6, 2009 Bardzo się cieszę, że Gufiaczek się lepiej czuje:multi::multi: Quote
fizia Posted April 6, 2009 Author Posted April 6, 2009 [quote name='ihabe']A do kiedy musimy wpłacić za kolejny miesiąc w Hoteliku?[/quote] No ja wpłaciłam 31 marca więc do końca kwietnia jest opłacony Quote
bico Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 [quote name='fizia']Bico - czy te 50 zł wpłacałaś na konto na nazwisko Majewska? [COLOR=red]mamy na plusie 96 zł[/COLOR][/quote] sprawdzę w domu i potem napiszę jakie to nazwisko, a z tej nadwyżki się cieszę:multi: Gufi na razie zabezpieczony:multi: Quote
ihabe Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 Gufi ma allegro, własnie je zalozylam akcja!! [B][url=http://allegro.pl/show_item.php?item=604502516]Historia psiaka, który nagle stracił wszystko (604502516) - Aukcje internetowe Allegro[/url] bedzie aktywne za godzine Jesli cos jest nie tak to prosze nie gniewajcie sie ale to moja pierwsza oferta wystawiana na allegro!!! Nastepne beda lepsze [/B] Quote
clo Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 Cudne allegro!dziękujemy Ihabe a tutaj mały offika w środę naszego zorrusia wieziemy do nowego domku do torunia i pilnie szukamy kogoś kto podrzucić nam nasza malutka kaje z tego samego schronu co gufi do warszawy na super dt do renatki to może mała wtedy już świat nie spedzilaby w schronie!:)a no i lajka szuka transportu do morii też może sweta już nie w schronie by były Quote
madcat1981 Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 Debiutant - debiutantowi:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Zalicytowałam swój pierwszy zakup na allegro:) Tylko[B] ihabe[/B] daj mi znak co dalej:crazyeye::evil_lol: Quote
ihabe Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 No to pierwsza cegielka sprzewdana, dziekujemy Ci bardzo. Prosze przeslijcie namiary na allegro do znajomych;-) Moze sie skusza;-) Quote
fizia Posted April 6, 2009 Author Posted April 6, 2009 [quote name='ihabe']Gufi ma allegro, własnie je zalozylam akcja!! [B][URL="http://allegro.pl/show_item.php?item=604502516"]Historia psiaka, który nagle stracił wszystko (604502516) - Aukcje internetowe Allegro[/URL][/B] [B]bedzie aktywne za godzine[/B] [B]Jesli cos jest nie tak to prosze nie gniewajcie sie ale to moja pierwsza oferta wystawiana na allegro!!![/B] [B]Nastepne beda lepsze[/B] [/quote] Super allegro!!! Serdeczne dzięki!!!!:loveu::multi: Quote
fizia Posted April 6, 2009 Author Posted April 6, 2009 [quote name='fizia']Bico - czy te 50 zł wpłacałaś na konto na nazwisko Majewska? Jeśli chodzi o rozliczenia - moje wpłaty do Morii to 31.04. - 250 zł na miesiąc pobytu Gufiego w hoteliku 01.04. - 150 zł na zabieg w sumie - 400 zł a wpłynęło do mnie Ihabe - 100 zł oraz 50 zł (plus 150 zł zostawione u Morii) - za te 300 zł został zrobiony zabieg Grzenka - 10 zł Diana79 - 26 zł z bazarku bazarek od Taks (nie zabijajcie mnie, jestem już o krok od zrobienia go wreszcie) - 60 zł czyli pieniążków na Gufiego na koncie było 246 zł minus 150 zł (połowa za zabieg) [COLOR=red]mamy na plusie 96 zł[/COLOR][/quote] Przed chwilą doszło jeszcze od Iwi10 - 30 zł:loveu::multi::loveu: więc mamy już 126 zł:multi: Quote
truskawa144 Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 No proszę ile się tu dzieje :) Super allegro:loveu: Quote
Recommended Posts