NaamahsChild Posted April 22, 2009 Author Posted April 22, 2009 Były dwa telefony.. Jedna pani powiedziała, że musi się zastanowić i jakby co - zadzwoni, a druga chciała się spotkać, by zobaczyć Perełkę, ale teraz zamilkła..:-( Quote
xmartix Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 oj Perełeczko!!!!!! może nowe zdjatka by pomogly na jamkims ladniusim tle? chyba ze juz ma takie... Quote
miki-ostrowiec Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 Psinko kochana widze że nie masz szczęścia w życiu.Moja sunia która wygląda jak ty jest psem oddanym przeokropnie i ty napewno taka sama jesteś.Mam nadzieje że wkońcu karta sie odwinie i znajdziesz tą jedyną rodzine:loveu: Quote
NaamahsChild Posted April 26, 2009 Author Posted April 26, 2009 Dziś Perełka pojechała do nowego domku!:multi: Przyjechali po nią państwo specjalnie z małej mieściny pod granicą polsko-czeską. Ja też jestem zaskoczona, ale Perełka im się spodobała, ona sama zareagowała na nich nawet pozytywnie (jak na małego jazgota:cool3:). Teraz będzie miała domek z ogródkiem i działką! To się mała naszeleje! Wszystkim zaangażowanym w pomoc Perełce bardzo dziękuję!:loveu: Quote
Recommended Posts