gidelskie-psy Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 Obsada sędziowska Grupa I sędzia Jadwiga Niciewicz sędzia Janusz Arnold - Owczarki Niemieckie Grupa II sędzia Andrzej Kot sędzia Marek Lewandowski sędzia Jolanta Jabłońska sędzia Aleksander Skrzyński Grupa III sędzia Jarosław Grunt sędzia Maria Zasada sędzia Dorota Witkowska Grupa IV sędzia Małgorzata Lewandowska Grupa V sędzia Paweł Szemraj Grupa VI sędzia Wojciech Burski Grupa VII sędzia Janusz Sajnóg Grupa VIII sędzia Małgorzata Wieremiejczyk - Wierzchowska sędzia Henryk Stępka Grupa IX sędzia Monika Kuriata - Okarmus sędzia Anna Rogowska Grupa X sędzia Małgorzata Wieremiejczyk - Wierzchowska Konkurs Młody Prezenter sędzia Dorota Witkowska BEST IN SHOW sędzia Andrzej Mania Termin zgloszeń 5.05.2009 opłaty za pierwszego psa (z katalogiem) 80 zł za każdego następnego (bez katalogu) 60 zł za psa w klasie szczeniąt (bez katalogu) 40 zł za psa z tytułem Inter Championa 40 zł Rasy polskie (bez katalogu) bezpłatnie, pod warunkiem wystawienia klasa weteranów (bez katalogu) bezpłatnie, pod warunkiem wystawienia Młody Prezenter 20 zł W dniu wystawy 100 zł niezależnie od klasy. Quote
maga18 Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 dwa lata temu byla piękna pogoda i zjarałam się na efekt chrupiącej skórki :diabloti: wiec nie do konca jestem przekonana czy deszcz to az tradycja ;) Quote
karja Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 Hej:p Mam takie pytanie wystawa zaczyna się o 10.00 i do której trwa tak mniej więcej?? Chciałbym pójśc obczaić wystawę bo w sumie nigdy nie byłam i tak z ciekawośći mnie ciągnie:evil_lol: ale nie wiem w jakich godzinach najlepiej tam być.? Quote
Ula_czarnuszka Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 [quote name='karja']Hej:p Mam takie pytanie wystawa zaczyna się o 10.00 i do której trwa tak mniej więcej?? Chciałbym pójśc obczaić wystawę bo w sumie nigdy nie byłam i tak z ciekawośći mnie ciągnie:evil_lol: ale nie wiem w jakich godzinach najlepiej tam być.?[/quote] Najlepiej być na początku bo jest najwięcej psów :cool3: Z czasem, po ocenie, wystawcy się ewakuują i nawet nie wszyscy wygrani zostają do finałów :mad: Czas sędziowania zależy od ilości psów, a niestety oddział nie podał stawek ilościowych, więc trudno wyrokować. Zwykle ok. 14-15 za wiele do obejrzenia już nie ma, poza konkurencjami finałowymi, oczywiście :p Quote
karja Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 dzięki wielkie:loveu: mam jeszcze pytanie w jakich granicach sa ceny biletów wejsciowych?? Quote
Ula_czarnuszka Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 [quote name='karja']dzięki wielkie:loveu: mam jeszcze pytanie w jakich granicach sa ceny biletów wejsciowych??[/quote] Szczerze, to nie pamiętam :oops: wydaje mi się się, że ok. 10 zł :hmmmm: Uważaj, zawsze są finansowe pokusy- stoiska z psimi rozmaitościami :evil_lol: Quote
karja Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 dzieki za informacje. Oj z tymi stoiskami to moze byc problem:evil_lol: Quote
monik&nox Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 [quote name='Tequila']Dostal ktos potwierdzenie czy cos??[/quote] w skrzynce pusto:angryy::angryy: Quote
Ula_czarnuszka Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 Jest już [URL="http://www.jeleniagora.zkwp.pl/2009_Jelenia_Gora_wykaz.pdf"]>>spis wystawców i psów<<[/URL] Quote
monik&nox Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 też dziś dostałam tyle, że po południu :multi: Quote
Impresja&Simarilion Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 My dostałyśmy dzisiaj!! już się nie mogę doczekać żeby się odstresować po maturach :P Quote
Tequila Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 to teraz tylko trzeba zamowic ladna pogode :cool3::cool3: Quote
Ula_czarnuszka Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 [quote name='Toffina']A ja wam mowie że bedzie padać:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] Patrzyłaś na prognozę :p Niestety może padać w nocy z so/nd :cool1: ale krótkoterminowe prognozy czasem się przesuwają o dobę lub półtorej i jest szansa, że jednak nie będzie :eviltong: Quote
Tequila Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 Lepiej zeby nie padalo bo moja niunia nie lubi mokrego podloza;p (kaluze omija na kilometr) Namiot sie rozstawi i bedziemy sie chowac;] Quote
McDzik Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 Będą 4 spaniele tybetanski, gdyby ktos mogl ufocic, bede wdzieczna :oops: Quote
Dzidtka_Gl Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 [CENTER][FONT=Georgia][SIZE=5][B]lhasa apso [/B][/SIZE][/FONT] [FONT=Georgia][SIZE=5][COLOR=darkred][B]LORD DARTH VADER z Czańca [/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Georgia][SIZE=5][COLOR=darkred][B]BEST OF GRUP[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Georgia][SIZE=5][COLOR=darkred][B]oraz [/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Georgia][SIZE=5][COLOR=darkred][B]BEST IN SHOW !!!![/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER] [CENTER][FONT=Georgia][SIZE=4]Najlepszą Dorosłą Suką w Rasie oraz wraz z Vaderem [COLOR=darkred]BEST IN SHOW Par [/COLOR]FRENCH FAIRNESS z Czańca [/SIZE][/FONT][/CENTER] [CENTER][FONT=Georgia][SIZE=4]bardzo, bardzo proszę osoby robiące zdjęcia na finałach BOG, BIS par i BIS o wysłanie mi ich na priv, oczywiści po dodaniu ich na moją stronę podpiszę autora[/SIZE][/FONT][/CENTER] Quote
maga18 Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 a moja grzywka na BOG IX zajela III miejsce :multi: [COLOR="DarkOrchid"][SIZE="6"]APRILIA PEARL Gattaca - BOG III[/SIZE][/COLOR] [img]http://lh6.ggpht.com/_M5ZIfS61qCw/ShBdgHdlp4I/AAAAAAAAME8/0E9K0AuQ_u8/s640/13.jpg[/img] i tez poprosze fotki z finałów:lol: :) Quote
maga18 Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 i nie takie znowu święto, bo z tego co pamietam to tylko w 2008 padało, w 2007 świeciło piękne słońce, w 2006 nie świeciło mocno słonce, ale nie padało... a w 2005 roku lekko kropiło ;) wczesniej moja pamiec nie sięga :evil_lol: Quote
Ula_czarnuszka Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 [quote name='Toffina']Nooo to by było święto lasu gdyby nie padało:cool3: zapisze ten dzień w pamiętniku hehe:evil_lol:[/quote] No to musisz zapisać :p NIE PADAŁO :cool3: Quote
Impresja&Simarilion Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 Pokazywany przeze mnie seter angieslki Newton Elater Polonica BOG II :) Jak ktoś nas złapał na bog lub bis junior to bardzo prosze o prv i może jeszcze fotki z BOG III. Z góry pieknie dziękuję Quote
kasia_frodo Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 a ja poproszę wszelkie dobre dusze o zdjęcia z BISa szczeniąt, z BOG X i BISa ze szczególnym uwzględnieniem afganów :cool3: Quote
Recommended Posts