Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam, 

szukam zabawki lub pomysłu jak rozwiązać pewien problem. Mój pies Husky, urodzony z lutego 2016, już zaczyna kopulować ze wszystkim co się da. Albo może raczej próbował najpierw na mnie i mojej dziewczynie, teraz znalazł sobie poduszkę, która próbuje zapłodnić ale jest ona dość mała i jego nieporadne zapędy wprawiają zarówno w rozbawienie jak i żal, że poduszka za niska by jej dosięgnął. Chciałbym żeby miał swoją "kochankę" na której będzie mógł się wyżyć. Szukałem w sieci ale znalazłem jedynie jakąś kosmo-pudlo-lalę za 999 zł a to trochę za drogo moim zdaniem jak na seks-jazdy mojego psiaka. 

Moje pytanie: Czy macie jakeiś sprawdzone metody na takie zachowania psa, skąd może wynikać jego tak szybka aktywność seksualna oraz co w takim przypadku najlepiej się sprawdzi, z jakiego materiału, może jakieś polecane produkty/zabawki do tych celów?

Pozdrawiam :)

• Upvote 1
Posted
23 minut temu, freaklaw napisał:

Szukałem w sieci ale znalazłem jedynie jakąś kosmo-pudlo-lalę za 999 zł a to trochę za drogo moim zdaniem jak na seks-jazdy mojego psiaka. 

:))))))

Faktycznie trochę drogo :)))))

• 8 years later...
Posted
Dnia 17.08.2016 o 18:19, freaklaw napisał:

Moje pytanie: Czy macie jakeiś sprawdzone metody na takie zachowania psa, skąd może wynikać jego tak szybka aktywność seksualna oraz co w takim przypadku najlepiej się sprawdzi, z jakiego materiału, może jakieś polecane produkty/zabawki do tych celów?

Pozdrawiam :)

O łał.. mój też miał podobne zachowania jak dorastał, raz nawet mi wstydu narobił gdy wskoczył na mnie na oczach rodziny podczas rodzinnego spotkania. Grałam w twistera z kuzynami.. fakt śmiali się wszyscy ale ja byłam czerwona jak burak bo narobił mi strasznej siary. Później kuzyni śmieszkowali z tego przez kilka dni.

Moim zdaniem fizyczna aktywność o dużej objętości jest bardzo przydatna aby zmniejszyć "te" psie zakusy. Pies nie może się nudzić ani przez chwilę. Obecnie nie ma z tym problemu, są specjalne zabawki dla czworonogów, np nadmuchiwane psie lalki dostępne w róznych rozmiarach i materiałach.