Szami Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 W okolicach Gdowa woj.Małopolskie. Znaleziono psa rasy BEAGLE , pies ma tatuaż , ma 4 lata . Pies został znaleziony 6 miesięcy temu. Może ktoś go jeszcze szuka. Na wszelkie pytania w sprawie psa odpowiem na PW lub GG Quote
missieek Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 a czy po tatuazu nie udalo sie znalezc hodowcy ktory podalby kontakt do wlasciciela? Quote
Tomo 2 Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Na Pw wysyłam namiary na siebie. Prosze o kontakt , pomożemy jako bigielki Niestety dogo mi się w domu często nie otwiera . No i fotka będzie potrzebna . Pozdrowionka Quote
Szami Posted March 6, 2009 Author Posted March 6, 2009 [quote name='missieek']a czy po tatuazu nie udalo sie znalezc hodowcy ktory podalby kontakt do wlasciciela?[/quote] Może i by się dało ale są hodowcy i hodowcy , akurat w tym przypadku hodowca nie pamięta i nie ma odnotowane komu sprzedał psa . Dlatego piszę TU bo może ktoś tego psiaka jeszcze szuka. On pół roku temu został znaleziony , a dopiero teraz Pan , który go znalazł dopatrzył się u psa tatuażu ( to relacja Pana , u którego teraz pies przebywa ) Quote
Kora Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Szami czy mozesz postarac sie o zdjecie psa to wazne! Quote
Szami Posted March 7, 2009 Author Posted March 7, 2009 Niestety zdjęć nie będzie , Pan u którego jest pies nie ma internetu. Musi nam wystarczyć nr tatuażu , data urodzenia i to ,że to pies . Quote
Tomo 2 Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 No to na początek bicolor czy tricolor. Dzięki za nr tatuażu . Wieczorem Kora zadzwonie to porozmawiamy . Quote
Szami Posted March 8, 2009 Author Posted March 8, 2009 Pies na pewno jest tricolor , innych u tego hodowcy nigdy nie było . Quote
Szami Posted March 11, 2009 Author Posted March 11, 2009 Nikt nie szuka Beagla , nikomu nie zginął ????????????? Okolice Krakowa !!!!!!!!!!!!! Quote
Tomo 2 Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Powiem szczerze : niestety to nie pierwszy beagle z tatuażem od niechlujnego hodowcy , któremu nie mogę znaleźdź starego właściciela. Pracuje nad tym ale na razie bez efektu. Podobny przypadek we Wrocku -gorzej pies miał juz zaliczony schron i dwa domy . Szukam , przegladam na razie nic. Dzięki za pomoc . Quote
morus_krk Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 oj... ciężka sprawa... jak od pół roku i ktoś psa nie szukał namiętnie do teraz to pewnie ogłoszenia poprzepadały... można spróbować pojechać do krakowskiego schroniska i przeglądnąć zgłoszenia o zaginięciach z okresu kiedy został znaleziony beagle... bo zdajsie jest lista zgłoszeń jakaś... chyba... kiedy dokładniej pan pieska znalazł? hm... to znaczy, że Może nasz Morusek też tak trafił i nie należy się poddawać tylko się ogłaszać i ogłaszać... będę patrzeć... tylko akurat beagle to często giną i dużo jest ogłoszeń... Quote
morus_krk Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 na zwierzakiwkrakowie.blox.pl znalazłam jedno ogłoszenie, ale to z kwietnia zeszłego roku... pewnie nie to, ale i tak linkuje [url=http://zwierzakiwkrakowie.blox.pl/2008/04/Zaginal.html]Zaginął !!![/url] Quote
beretta Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 Ania nie wiem czy pamiętasz, ale szukając Morusa w Węgrzcach i Boleniu, natknęliśmy się na ogłoszenia o zaginionym beaglu. Może to on? pozdrawiam! Quote
morus_krk Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 Ojej... nie pamiętam tego ogłoszenia... a może faktycznie gdzieś było... czy nie na tej pętli, gdzie potem mama probowała łapać pieska, a my pojechaliśmy na wezwanie po korę?? to było gdzieś koło Węgrzc... Quote
beretta Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 Pojadę tam dzisiaj i jeśli jeszcze będzie wisieć jakieś ogłoszenie to dam znać. Są jakieś wieści o Morusku? Widzę że znajomych na NK przybywa;) Trzymam kciuki :multi::multi::multi: Quote
Szami Posted March 13, 2009 Author Posted March 13, 2009 [quote name='morus_krk']na zwierzakiwkrakowie.blox.pl znalazłam jedno ogłoszenie, ale to z kwietnia zeszłego roku... pewnie nie to, ale i tak linkuje [URL="http://zwierzakiwkrakowie.blox.pl/2008/04/Zaginal.html"]Zaginął !!![/URL][/quote] Dzwoniłam pies się znalazł !!!!!!!!! Quote
morus_krk Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 to przynajmniej ten jeden psiak się znalazł... a czy jeszcze mogę dowiedzieć się kiedy ten beagle został znaleziony?? ułatwi to poszukiwanie... i jeśli można to numer tatuażu... ktoś wrzucił go w google? Quote
Szami Posted March 13, 2009 Author Posted March 13, 2009 Pan u którego teraz jest pies mówił ,że 6 miesięcy temu go znalazł . Nr tatuażu podam na PW. Quote
Tomo 2 Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 Ja ma pytanie Czy jest sens szukania starych właścicieli tracenia czasu , skoro go olali , a hodowca śmiechu warte jeden wielki bałaganiaż i niedojda , nie umie powiedzieć komu sprzedał psa / bo pewnie tak wygodniej / , [B]jeżeli w nowym [B]domu jest mu dobrze[/B] to myślę że nie ma tematu .[/B] Tak tamten pies wrócił , znamy temat . U nas na forum cała masa beagli szukanych lub czekających na nowych właścieli Quote
Szami Posted March 13, 2009 Author Posted March 13, 2009 Jest sens , dlatego ,że znam przypadek , że z Krakowa pies znalazł się w Nowym Sączu prawie po roku . Właścicielka psa już straciła nadzieję i przestała szukać . Jak pies się znalazł to nie mogła uwierzyć . Radości nie było końca !!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Tomo 2 Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 Tylko że go nikt nie szuka , nawet nie wiadomo w jaki rejon Polski trafił bo pan hodowca dupas jeden nic nie pamieta, pewnie jakiś niepiśmienny gamoń śmie nazywać się hodowcą . Nie spotkałem jak na razie na różnych portalach żadnej info o tym by psa z tym nr ktoś szukał . Znależliśmy psa po 3-4 miesiacach/kradzież/ ale osoba , były właściciel go szukał Quote
Tomo 2 Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 Ja nikogo nie obrażam tylko stwierdzam fakt , bo chyba jeżeli się sprzedaje psa to spisuje się umowe ? Quote
Szami Posted March 13, 2009 Author Posted March 13, 2009 Nie znoszę jak ktoś rzuca wyzwiskami w kogoś kogo nie zna !!!!!!!! Tomo 2 przeczytaj mój post poniżej swojego. Jak nie chcesz pomagać to nie pomagaj. I nie obrażaj kogoś kogo na oczy nie widziałeś i nic o nim nie wiesz . Quote
lukredo Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 Witaj Tomo 2-czy Ty masz może nr tatuażu i nr tel.do tego pana ,który znalazł beagla z tych wpisów? Będę bardzo wdzięczna,bo też pomagam szukać beagla z naszego forum beagli. /mój adres [email][email protected][/email] /-bardzo proszę !!!!!!!!!!!!!!!! [url]http://www.dogomania.pl/forum/f96/malopolska-gdow-okolice-znaleziono-beagla-132965/[/url] pozdrawiam lukredo-Lucyna Quote
Tomo 2 Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 Rozmawialiśy i wyjaśniłem sprawe. Niestety Lucyna to nie ten który jest szukany Quote
Recommended Posts