Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

W okolicach Gdowa woj.Małopolskie.
Znaleziono psa rasy BEAGLE , pies ma tatuaż , ma 4 lata .
Pies został znaleziony 6 miesięcy temu.
Może ktoś go jeszcze szuka.
Na wszelkie pytania w sprawie psa odpowiem na PW lub GG

Posted

Na Pw wysyłam namiary na siebie.
Prosze o kontakt , pomożemy jako bigielki
Niestety dogo mi się w domu często nie otwiera .
No i fotka będzie potrzebna .
Pozdrowionka

Posted

[quote name='missieek']a czy po tatuazu nie udalo sie znalezc hodowcy ktory podalby kontakt do wlasciciela?[/quote]

Może i by się dało ale są hodowcy i hodowcy , akurat w tym przypadku hodowca nie pamięta i nie ma odnotowane komu sprzedał psa .
Dlatego piszę TU bo może ktoś tego psiaka jeszcze szuka.
On pół roku temu został znaleziony , a dopiero teraz Pan , który go znalazł dopatrzył się u psa tatuażu ( to relacja Pana , u którego teraz pies przebywa )

Posted

Niestety zdjęć nie będzie , Pan u którego jest pies nie ma internetu.
Musi nam wystarczyć nr tatuażu , data urodzenia i to ,że to pies .

Posted

Powiem szczerze : niestety to nie pierwszy beagle z tatuażem od niechlujnego hodowcy , któremu nie mogę znaleźdź starego właściciela.
Pracuje nad tym ale na razie bez efektu.
Podobny przypadek we Wrocku -gorzej pies miał juz zaliczony schron i dwa domy .
Szukam , przegladam na razie nic.
Dzięki za pomoc .

Posted

oj... ciężka sprawa... jak od pół roku i ktoś psa nie szukał namiętnie do teraz to pewnie ogłoszenia poprzepadały...
można spróbować pojechać do krakowskiego schroniska i przeglądnąć zgłoszenia o zaginięciach z okresu kiedy został znaleziony beagle... bo zdajsie jest lista zgłoszeń jakaś... chyba...
kiedy dokładniej pan pieska znalazł?

hm... to znaczy, że Może nasz Morusek też tak trafił i nie należy się poddawać tylko się ogłaszać i ogłaszać...

będę patrzeć... tylko akurat beagle to często giną i dużo jest ogłoszeń...

Posted

na zwierzakiwkrakowie.blox.pl znalazłam jedno ogłoszenie, ale to z kwietnia zeszłego roku... pewnie nie to, ale i tak linkuje [url=http://zwierzakiwkrakowie.blox.pl/2008/04/Zaginal.html]Zaginął !!![/url]

Posted

Ania nie wiem czy pamiętasz, ale szukając Morusa w Węgrzcach i Boleniu, natknęliśmy się na ogłoszenia o zaginionym beaglu. Może to on?
pozdrawiam!

Posted

Ojej... nie pamiętam tego ogłoszenia...
a może faktycznie gdzieś było... czy nie na tej pętli, gdzie potem mama probowała łapać pieska, a my pojechaliśmy na wezwanie po korę??
to było gdzieś koło Węgrzc...

Posted

Pojadę tam dzisiaj i jeśli jeszcze będzie wisieć jakieś ogłoszenie to dam znać. Są jakieś wieści o Morusku? Widzę że znajomych na NK przybywa;) Trzymam kciuki :multi::multi::multi:

Posted

[quote name='morus_krk']na zwierzakiwkrakowie.blox.pl znalazłam jedno ogłoszenie, ale to z kwietnia zeszłego roku... pewnie nie to, ale i tak linkuje [URL="http://zwierzakiwkrakowie.blox.pl/2008/04/Zaginal.html"]Zaginął !!![/URL][/quote]

Dzwoniłam pies się znalazł !!!!!!!!!

Posted

to przynajmniej ten jeden psiak się znalazł...

a czy jeszcze mogę dowiedzieć się kiedy ten beagle został znaleziony??
ułatwi to poszukiwanie... i jeśli można to numer tatuażu... ktoś wrzucił go w google?

Posted

Ja ma pytanie
Czy jest sens szukania starych właścicieli tracenia czasu , skoro go olali , a hodowca śmiechu warte jeden wielki bałaganiaż i niedojda , nie umie powiedzieć komu sprzedał psa / bo pewnie tak wygodniej / , [B]jeżeli w nowym [B]domu jest mu dobrze[/B] to myślę że nie ma tematu .[/B]
Tak tamten pies wrócił , znamy temat .
U nas na forum cała masa beagli szukanych lub czekających na nowych właścieli

Posted

Jest sens , dlatego ,że znam przypadek , że z Krakowa pies znalazł się w Nowym Sączu prawie po roku . Właścicielka psa już straciła nadzieję i przestała szukać . Jak pies się znalazł to nie mogła uwierzyć . Radości nie było końca !!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

Tylko że go nikt nie szuka , nawet nie wiadomo w jaki rejon Polski trafił bo pan hodowca dupas jeden nic nie pamieta, pewnie jakiś niepiśmienny gamoń śmie nazywać się hodowcą .
Nie spotkałem jak na razie na różnych portalach żadnej info o tym by psa z tym nr ktoś szukał .
Znależliśmy psa po 3-4 miesiacach/kradzież/ ale osoba , były właściciel go szukał

Posted

Nie znoszę jak ktoś rzuca wyzwiskami w kogoś kogo nie zna !!!!!!!!
Tomo 2 przeczytaj mój post poniżej swojego.
Jak nie chcesz pomagać to nie pomagaj. I nie obrażaj kogoś kogo na oczy nie widziałeś i nic o nim nie wiesz .

• 2 months later...
Posted

Witaj Tomo 2-czy Ty masz może nr tatuażu i nr tel.do tego pana ,który znalazł beagla z tych wpisów?

Będę bardzo wdzięczna,bo też pomagam szukać beagla z naszego forum beagli. /mój adres [email][email protected][/email] /-bardzo proszę !!!!!!!!!!!!!!!!

[url]http://www.dogomania.pl/forum/f96/malopolska-gdow-okolice-znaleziono-beagla-132965/[/url]

pozdrawiam lukredo-Lucyna