szyszunia157 Posted May 6, 2016 Posted May 6, 2016 Witam. przeglądając internet niejednokrotnie natykam się na Przysmaki Maced (chodzi mi o ciasteczka). obecnie jestem na robieniu zakupów dla psiaczka i zastanawiam się nad ich kupnem. nie powiem cena super ale składu nie mogę znaleźć. Moja psinka korzysta jak dotąd z przysmaków Brit Let's Bite, Ziwipeak, a z ciasteczek to FutterBar, MeatHit (bezzbożowe) i Eukanuba (psio je poprostu uwielbia są alternatywą dla ciasteczek pediggre, które na nieszczęście dostał od znajomej i pediggre oczywiście bardzo polubił ale zrobiliśmy przerzutkę na enkanube.) Ale za powyżej wymienione ciasteczka płacę ok 6-9 zł za 100g, a tutaj 300g za 10 zł? Ratujcie... Quote
Sonia & Fibi Posted September 23, 2018 Posted September 23, 2018 Skład ciasteczek nie jest dobry, może raz na czas. Ja aktualnie je ,,zeruje". O wiele lepsze wspomniane ZiwiPeak. Quote
Anonimka99 Posted November 21, 2018 Posted November 21, 2018 Ja regularnie zamawiam z macedu i jestem zadowolona, ze można takie ciekawe zabawki w niskiej cenie kupić ;) Quote
Recommended Posts