_Dunaj_ Posted March 27, 2016 Posted March 27, 2016 O jak bardzo się cieszę Puma i Melutek weteran, no szkoda że Gastona nie ma, ale samo życie, ja mam dylemat czy dobrze zrobiłam, że nie zabierając z sobą Geralda zamiast Cormaca zrobiłam dobrze, ale los sam rozstrzygnął i już Geralda nie zabiorę, a swoją drogą on bała się jazdy samochodem, od początku adopcji i to zdcydowało Quote
Norel Posted March 28, 2016 Posted March 28, 2016 U mnie musi być zmiana ;) Pozostałe też się chcą pokazać-nie będę tylko szpanować Guciem ;) Oczywiście jeśli Melowi zdrowie pozwoli bo różnie bywa- jak go brałam w 2011 to wet dawał mu 5-6 lat... a wg tego miałby 10-11lat a nie hipotetyczne 8 bo tak go wtedy ja odmłodziłam ;) ... Quote
Alla Chrzanowska Posted March 29, 2016 Author Posted March 29, 2016 O 26.03.2016o22:07, Xibalba napisał: Witam, do kiedy trwa głosowanie? Do 31.05.16 1 Quote
Alla Chrzanowska Posted March 29, 2016 Author Posted March 29, 2016 Wyniki głosowania na dzień 29.03, następne liczenie głosów - 12.04 Dziewczęta I. Kirusia-Pikusia – 6 głosów – I miejsce II. Mała – 4 głosy – III miejsce VI. Ala – 6 głosy – I miejsce VIII. Zuza – 5 głosy – II miejsce XI. Całka – 3 głosy XII. Sabisia – 2 głosy XIV. Daisy – 4 głosy – III miejsce XVIII. Luna – 1 głos XIX. Basia – 2 głosy XXI. Safira – 2 głos XXII. Berta – 3 głosy XXIV. Puma - 1 głos Chłopcy III. Izi – 6 głosów – I miejsce IV. Borys – 2 głosy V. Zefir – 3 głosy VII. Gutuś – 3 głosy IX. Leon – 4 głosy – III miejsce X. Cormac – 6 głosy – I miejsce XIII. Maj – 1 głos XIV. Ramiś – 5 głosów – II miejsce XVI. Rafi – 3 głosy XVII. Impuls – 2 głosy XX. Szifer – 2 głos XXIII. Dyzio – 3 głosy XXV. Mel - 2 głosy XXVI. Kadosz - 0 głosów 1 Quote
Saththa Posted March 31, 2016 Posted March 31, 2016 Dziękuję za zaproszenie :) Jak i w zeszłym roku z chęcią zagłosuję :) Quote
Alla Chrzanowska Posted March 31, 2016 Author Posted March 31, 2016 6 godzin temu, Saththa napisał: Dziękuję za zaproszenie :) Jak i w zeszłym roku z chęcią zagłosuję :) Dziękujemy :) Quote
Alla Chrzanowska Posted April 7, 2016 Author Posted April 7, 2016 Mamy zgłoszenie XXVI uczestnika wystawy. To śliczny Kadosz. Jeśli się komuś podoba, może na niego oddać dodatkowy głos, żeby wyrównać szanse :) 1 Quote
Olena84 Posted April 7, 2016 Posted April 7, 2016 8 godzin temu, Alla Chrzanowska napisał: Mamy zgłoszenie XXVI uczestnika wystawy. To śliczny Kadosz. Jeśli się komuś podoba, może na niego oddać dodatkowy głos, żeby wyrównać szanse :) Ja już nie mogę:( Quote
Alla Chrzanowska Posted April 8, 2016 Author Posted April 8, 2016 22 godzin temu, Olena84 napisał: Ja już nie mogę:( Dlaczego? Quote
Olena84 Posted April 8, 2016 Posted April 8, 2016 3 godziny temu, Alla Chrzanowska napisał: Dlaczego? gdzieś doczytałam że można oddać po 3 głosy na sunie i samca, a tyle oddałam... czy znowu pomyliłam bazarki Quote
Alla Chrzanowska Posted April 9, 2016 Author Posted April 9, 2016 9 godzin temu, Olena84 napisał: gdzieś doczytałam że można oddać po 3 głosy na sunie i samca, a tyle oddałam... czy znowu pomyliłam bazarki Tak, ale Kadosz doszedł później, więc żeby wyrównać szanse, jeśli się podoba można oddać na niego dodatkowy głos :) 1 Quote
Olena84 Posted April 9, 2016 Posted April 9, 2016 8 godzin temu, Alla Chrzanowska napisał: Tak, ale Kadosz doszedł później, więc żeby wyrównać szanse, jeśli się podoba można oddać na niego dodatkowy głos :) To lecę! Quote
Alla Chrzanowska Posted April 13, 2016 Author Posted April 13, 2016 Wyniki głosowania na dzień 13.04, następne liczenie głosów - 26.04 Dziewczęta I. Kirusia-Pikusia – 7 głosów – I miejsce II. Mała – 5 głosów – III miejsce VI. Ala – 6 głosów – II miejsce VIII. Zuza – 7 głosów – I miejsce XI. Całka – 3 głosy XII. Sabisia – 3 głosy XIV. Daisy – 5 głosów – III miejsce XVIII. Luna – 2 głosy XIX. Basia – 2 głosy XXI. Safira – 3 głosy XXII. Berta – 4 głosy XXIV. Puma - 4 głosy Chłopcy III. Izi – 7 głosów – I miejsce IV. Borys – 4 głosy V. Zefir – 3 głosy VII. Gutuś – 5 głosy – II miejsce IX. Leon – 5 głosy – II miejsce X. Cormac – 7 głosy – I miejsce XIII. Maj – 3 głosy XIV. Ramiś – 5 głosów – II miejsce XVI. Rafi – 3 głosy XVII. Impuls – 2 głosy XX. Szifer – 3 głosy XXIII. Dyzio – 5 głosów XXV. Mel - 4 głosy XXVI. Kadosz - 4 głosy 1 Quote
Alla Chrzanowska Posted April 29, 2016 Author Posted April 29, 2016 Wyniki głosowania na dzień 13.04, następne liczenie głosów - 26.04 Dziewczęta I. Kirusia-Pikusia – 7 głosów – I miejsce II. Mała – 5 głosów – III miejsce VI. Ala – 6 głosów – II miejsce VIII. Zuza – 7 głosów – I miejsce XI. Całka – 3 głosy XII. Sabisia – 3 głosy XIV. Daisy – 5 głosów – III miejsce XVIII. Luna – 2 głosy XIX. Basia – 2 głosy XXI. Safira – 3 głosy XXII. Berta – 4 głosy XXIV. Puma - 4 głosy Chłopcy III. Izi – 7 głosów – I miejsce IV. Borys – 4 głosy V. Zefir – 3 głosy VII. Gutuś – 4 głosy IX. Leon – 5 głosy – II miejsce X. Cormac – 7 głosy – I miejsce XIII. Maj – 3 głosy XIV. Ramiś – 5 głosów – II miejsce XVI. Rafi – 3 głosy XVII. Impuls – 2 głosy XX. Szifer – 3 głosy XXIII. Dyzio – 5 głosów – II miejsce XXV. Mel - 4 głosy XXVI. Kadosz - 4 głosy Quote
_Dunaj_ Posted April 29, 2016 Posted April 29, 2016 I zapraszamy, a to plakat wystawowy i muszę się pochwalić bo jestem bardzo dumna, jest na nim mój kochany urwis Leoś, Quote
Xibalba Posted May 5, 2016 Posted May 5, 2016 Zagłosowane :) Jeszcze mi jeden głos został na dziewczynkę, mam już swoją faworytkę, ale dziś już nie mogę dawać lajków :( oczywiście wrócę Quote
Alla Chrzanowska Posted May 5, 2016 Author Posted May 5, 2016 6 godzin temu, Xibalba napisał: Zagłosowane :) Jeszcze mi jeden głos został na dziewczynkę, mam już swoją faworytkę, ale dziś już nie mogę dawać lajków :( oczywiście wrócę Dziękujemy :) 1 Quote
Xibalba Posted May 8, 2016 Posted May 8, 2016 No to zrobione, ostatni głos poszedł na Daisy, tak mnie jakoś ujęło to że ją oddali bo była niegrzeczna Quote
Alla Chrzanowska Posted May 17, 2016 Author Posted May 17, 2016 Wyniki głosowania na dzień 17.05, następne liczenie głosów - 24.05 Dziewczęta I. Kirusia-Pikusia – 9 głosów – I miejsce II. Mała – 5 głosów VI. Ala – 6 głosów – III miejsce VIII. Zuza – 7 głosów – II miejsce XI. Całka – 3 głosy XII. Sabisia – 3 głosy XIV. Daisy – 6 głosów – III miejsce XVIII. Luna – 2 głosy XIX. Basia – 3 głosy XXI. Safira – 3 głosy XXII. Berta – 5 głosów XXIV. Puma - 4 głosy Chłopcy III. Izi – 7 głosów – I miejsce IV. Borys – 5 głosów V. Zefir – 3 głosy VII. Gutuś – 4 głosy IX. Leon – 6 głosy – II miejsce X. Cormac – 7 głosy – I miejsce XIII. Maj – 3 głosy XIV. Ramiś – 5 głosów XVI. Rafi – 3 głosy XVII. Impuls – 2 głosy XX. Szifer – 3 głosy XXIII. Dyzio – 6 głosów – II miejsce XXV. Mel - 5 głosy XXVI. Kadosz - 4 głosy Quote
Alla Chrzanowska Posted May 21, 2016 Author Posted May 21, 2016 Na naszej wystawie wszyscy uczestnicy zdobywają złote medale. Takie: 1 Quote
Recommended Posts