prunia Posted February 1, 2016 Share Posted February 1, 2016 Witam, co ile lat szczepicie swoje pieski od tych chorób: parwowiroza,nosówka,zakaźne zapalenie wątroby,kaszel psi i leptospirozę? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nienor Posted February 2, 2016 Share Posted February 2, 2016 Wg. ulotki nobivaca lepto i kaszel co roku a parwo, nosówka i wątroba co trzy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prunia Posted February 2, 2016 Author Share Posted February 2, 2016 dzięki :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matylda80 Posted March 17, 2017 Share Posted March 17, 2017 Ze szczepieniem to chyba trzeba ostrożnie szczególnie w przypadku gdy piesek jest malutki, bo taka sama dawka jest dla psa który waży kilka kilo jak i kilkadziesiąt kg. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
filipczix Posted June 9, 2019 Share Posted June 9, 2019 czesc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
foster81 Posted March 28, 2020 Share Posted March 28, 2020 Z tego co wiem to nosówka jest bardzo niebezpieczną chorobą psów, która niestety często kończy się śmiercią psa. Czytałem trochę o tej chorobie i wiem, że w razie podejrzenia, że coś z pupilem jest nie tak można zadzwonić tu: https://www.wetmedic.pl/nosowka Nosówka objawy ma bardzo nieoczywiste i nie jest łatwo ją rozpoznać. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts