ULKA12 Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 Przepraszam, że tutaj ale tu jest największy ruch. tak jak w temacie szukam kogoś kto zajmuje się adopcjami basetów. Do oddania jest sunia basetka ma 2 lata z hodowli ale nie wiem czy ma metrykę czy nie, podobno może mieć. Nie była przeznaczona do hodowli bo ma krzywy ogonek i miała jakiś niedobór witamin czy nadmiar? Przepraszam za chaotyczność mojego postu ale trochę dzisiaj nie myślę:oops: Jej pan jest zdecydowany ją oddać. Szukamy dla niej cudownego domu, NAJLEPIEJ Z OKOLICY CZĘSTOCHOWY LUB KATOWIC Quote
ULKA12 Posted March 4, 2009 Author Posted March 4, 2009 Przypominam się. Naprawdę nikt tutaj nie lubi basetów???? Quote
betka-sp Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 lubią...lubią...tylko trzeba ich "pomęczyć" :diabloti: .. a nie jakiegoś "basetowego" forum??????????? moze tam by było szybciej ........ może jakieś zdjęcia wklej...to do ludzi przemawia :roll::roll::roll: Quote
Maupa4 Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 Jest ktoś od bassetów - na pewno. Spróbuj może skontaktować się z osobami z tego wątku: http://www.dogomania.pl/forum/f28/piccolo-basset-pijak-lekoman-razony-obroza-elektryczna-132243/ Najlepiej z GoniaP - może będą mogli jakoś pomóc. Spróbuj też skontaktować się z "basset-sos.pl" EDIT: Dodaję kontakt do "basset-sos": mail: [email protected] Quote
ULKA12 Posted March 4, 2009 Author Posted March 4, 2009 Dziekuję jutro będą zdjęcia. Niestety w tej chwili nie mogę się dostać do swojego komputera a tam mam jej zdjęcia. Quote
Maupa4 Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 Wejdz na stronę "basset-sos.pl" - tam masz podane wszelkie możliwe kontakty do osoby która zajmuje się adopcjami. Poczytaj i spróbuj się kontaktować telefonicznie. Pani podaje wszystkie możliwe kontakty do siebie. Quote
Miła od Gucia Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Nasza Asia z forum już sunię na naszej basseciej stronie umieściła. Musimy sprężyć wszystkie siły razem, aby jej znaleźć domek. [url=http://forum.bassety.net/viewtopic.php?t=2078]Nasze Bassety :: Zobacz temat - Suczka z Gara Quote
lucySxy Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Ula jestes wielka, dziekuje Ci ze wynalazlas te suczka i dalas o niej znac Quote
lucySxy Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Ula ,odezwij sie do mnie, mamy DT dla suni:lol: Quote
Madzia_K Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 Mamy DS dla tej suni. W dodatku w Zawierciu. Adoptowałaby ją wetka opiekująca się naszymi psami. Dom sprawdzony. Pani poddaje się wszelkim procedurom adopcyjnym. Sterylka od zaraz. Czekam na kontakt. Quote
ULKA12 Posted March 7, 2009 Author Posted March 7, 2009 Serdecznie dziękuję za pomoc:loveu: Teraz pozostaje tylko sprawdzić domek. Oczywiście bardzo bym chciała aby zamieszkała w Zawierciu, mogłabym ją odwiedzać:lol: Quote
Madzia_K Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 ULKA12 napisał(a): Oczywiście bardzo bym chciała aby zamieszkała w Zawierciu, mogłabym ją odwiedzać:lol: to chyba zrozumiałe ;) Mam nadzieję, że sprawa suni będzie szybciutko zamknięta :) Quote
ULKA12 Posted March 7, 2009 Author Posted March 7, 2009 Czekam teraz na namiary na nowy domek dla suni i wzory dokumentów adopcyjnych. Quote
Madzia_K Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 Dokumenty adopcyjne zostaną wysłane koło 23.00. ;) Dane dotyczące domku poszły przed chwilą sms` em. Quote
ULKA12 Posted March 8, 2009 Author Posted March 8, 2009 Smsa dostałam, serdecznie dziękuję, na wzory dokumentów ciągle czekam. Quote
Madzia_K Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 ...poślizg był, bo dziecko mi się "rozłożyło chorobowo" i miałam nocne czuwanko. Jak trochę okrzepnę, zaraz wyślę. Obiecuję, że dzisiaj:oops: Zresztą najważniejsza jest teraz chyba wizyta przedadopcyjna i "obadanie" nowego domku. Trzymamy mocno kciuki za pomyślne wieści z wizyty:multi: Quote
ULKA12 Posted March 22, 2009 Author Posted March 22, 2009 Lora już po sterylizacji. Teraz szukamy domu stałego blisko Zawiercia. Tutaj suńka tuż po zabiegu Quote
ULKA12 Posted March 30, 2009 Author Posted March 30, 2009 Lora nadal szuka domu. Najlepiej aby był on z okolic Zawiercia, Częstochowy lub Katowic wspaniale by było gdyby miał juz jakieś doświadczenia z basetami. Sunia ma się dobrze, jutro będzie miała zdjęte szwy po sterylizacji i jest gotowa do pójścia do nowego domu. Quote
Recommended Posts