kira29 Posted October 16, 2015 Posted October 16, 2015 Szukam kochającego i odpowiedzialnego domu dla suczki w typie sznaucer miniaturka w wieku ok. 7-8 lat. Mała ( lub jak córka na nią woła Kuna) to bardzo mądra, kontaktowa sunia po przejściach. Obecnie jest u mnie w DT w Warszawie, gdzie odzyskuje pewność siebie i ciepło ludzkich rąk.Zabrałam ją ze schroniska Warszawskiego na Paluchu, gdzie została przyjęta w opłakanym stanie - zarośnięta tak,że nie mogła się swobodnie poruszać i nic nie widziała. Mała jest wysterylizowana i leczone ma gardło ale jak na terierowatą przystało już obszczekuje gości. Lubi dzieci ( moja córka 11lat) uwielbia się bawić i być głaskana, po prostu być w centróm uwagi.Ładnie chodzi na smyczy, choć gdy czuje się nie pewnie to woli szybko wracać do domu.Ładnie zostaje sama w domu, zachowuje czystośc. Poszukiwany dom (najlepie Warszawa) bez innych czworonogów, gdyż mała lubi rządzić. Warunek -możliwość sprawdzenia domu oraz podpisanie umowy adopcyjnej Zainteresowanych proszę o kontakt na nr.tel.604 127 723 1 Quote
Recommended Posts