Psioczka Posted September 15, 2015 Posted September 15, 2015 Hejka, przeglądając wczoraj na internecie różne karmy dla psów natknęłam się na taką karmę: http://www.zoohurtowo.pl/dla-psa/karmy-dla-psow/suche/fitmin-dog-for-life-adult-mini--15kg,p2099835744 Wygląda to lepiej w porównaniu do Planet Pet Adult Mini :) Mam pytanie: czy rzeczywiście ta karma Fitmin jest dobra na jaką wygląda? Quote
nika1 Posted September 16, 2015 Posted September 16, 2015 Moja zajada aż się uszy trzęsą, sierść lśniąca po zmianie na Fitmin, skończyły się wysięki z oczy które wcześniej miała, kupki ładne, jeden minus tylko jest - kupy okropnie śmierdzą! ;) Quote
Koliberek-karmy Posted September 4, 2016 Posted September 4, 2016 Fitmin w ogóle jest ok. Trzeba tylko wiedzieć, że linia ForLife to karmy klasy Premium (inna sprawa, że skład mają lepszy od wielu tzw SuperPremium) i wodotrysków po nich oczekiwać nie należy. Przyzwoita, nieźle zbilansowana karma o naprawdę dobrym stosunku jakości do ceny... Quote
Recommended Posts