wikolek Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Ja mam takie pytanie - czy są może jakieś hodowle Bolończyków w Warszawie? Nie mogę w internecie znaleźć nic na ten temat.... Quote
doris2 Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Raczej nie ma w Warszawie. Jest w Gdyni- Gwiazda Wybrzeża, jest w Konstantynowie Łódzkim. Quote
marlena12 Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 A Ja kupłlam cudnego pieska w hodowli odrobina luxusu z Łodzi:-o Ja mam takie pytanie - czy są może jakieś hodowle Bolończyków w Warszawie? Nie mogę w internecie znaleźć nic na ten temat....[/QUOTE] Quote
Kromka Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 [quote name='marlena12']A Ja kupłlam cudnego pieska w hodowli odrobina luxusu z Łodzi:-o Ja mam takie pytanie - czy są może jakieś hodowle Bolończyków w Warszawie? Nie mogę w internecie znaleźć nic na ten temat....[/QUOTE][/QUOTE] Witaj, ja właśnie zarezerwowałam u p. Lucyny z hodowli Odrobina Luxusu piesia dla naszej rodzinki i mam nadzieję, iż będzie równie cudny jak Twój. Na razie będzie miał dopiero 2 tygodnie. A jeżeli chodzi o poszukiwanie hodowli bolończyków w okolicy Warszawy to proponuję zadzwonić do warszawskiego Związku Kynologiocznego. Pozdrawiam Quote
pitate Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 ja jestem z Wa-wy ale nie słyszałam o zadnej hodowli a moze zapytaj w zk tam napewno doradzą Quote
Recommended Posts