Nomed Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Witam Prosilbym o wskazowki odn karmienia ONka , pies 7tyg z hakiem. Jak narazie z tego co wyczytalem oraz z porad wynika , ze moge karmic eukanuba dla szczeniat . Do tego zamierzam dawkowac Arthroflex ( 2.5ml na dzien przez 3 m-ce - chyba tak sie to dawkuje ) Do tego mozna psu dawac zoltko , a do gryzienia kosc zdaje sie cieleca Cos w tym zestawieniu jest zle lub brakuje? Z gory dziekuje za okazana pomoc :) pzdr. :cool3: Quote
ayshe Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 po 1 odstaw eukanube . zmien na koebersa np. czy inna bardizje dostosowana do onkow karme. Quote
Nomed Posted February 26, 2009 Author Posted February 26, 2009 A mozna prosic szersza liste tych karm dostosowanych do ONka? Quote
agenciara Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 a to ja się podepnę do tematu bo też we wakacje powinnam mieć ON'ka... mam [B]w notatkach[/B] spisaną karmę 'happy dog'a' i jako dodatek 'Irish Cal' - Beaphar. ale jeśli już nadejdzie ten dzień, wszelkie szczegóły omówię z Hodowczynią :) Ale myślę że chcąc nie chcąc każdy powinien dostać wskazówki od hodowcy, bo przecież wypuszcza on spod swoich skrzydeł niejako swoje potomstwo i na pewno chce dla nich jak najlepiej :) Quote
Recommended Posts