fire_ice Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Witam mam prośbę proszę o porównanie karm -mój pasio to goldek 8mies średnia aktywnośc.Chodzi mi o diamonda [url=http://www.e-karma.pl/pl/kat/12/Large-Breed-Puppy-Lamb--Rice-Formula]Large Breed Puppy Lamb & Rice Formula[/url] i nowośc husse będę wdzięczna oto skład Przyswajalność 92 % • Energia metaboliczna 4160 kcal/kg Białko................................................26 % Tłuszcz..............................................16 % Wilgotność...........................................8 % Składniki mineralne...............................8 % Błonnik.............................................2,5 % Wapń...............................................1,2 % Fosfor..............................................0,9 % Magnez..........................................0,12 % Selen.............................................0,52 % Miedź.........................................20 mg/kg Cynk..........................................230 m/kg Mangan........................................85 m/kg Żelazo......................................350 mg/kg Jod..............................................3 mg/kg WITAMINY: Witamina A..................................12 500 IU/kg Witamina D3..............................1250 IU/kg Witamina E................................125 mg/kg Witamina B1................................13 mg/kg Witamina B2................................23 mg/kg Witamina B3................................27 mg/kg Witamina B6..................................9 mg/kg Witamina B9...............................2,2 mg/kg Witamina B12..............................320 μg/kg Witamina C..................................50 mg/kg Witamina K.................................2,5 mg/kg Biotyna.......................................450 μg/kg Cholina....................................1800 mg/kg Kwas pantotenowy.......................55 mg/kg Beta-karoten................................10 mg/kg Quote
Magda1234 Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 Ja osobiśćie polecam Husse, sama przeszlam z Hilsa jagnięcina z ryżem na Hussa i moja sunia rewelacyjnie sie po niej wyporóżnia po Hillsie było różnie. Quote
Magda1234 Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 [quote name='zszywacz']A można wiedziec o jaką karme husse chodzi?[/quote] Czy to pytanie bylo do mnie?jezeli tak to teraz mamy hussa light, i moja niunia schudła juz 3 kg, wzielismy lighta bo po hillsie tak przytyla pomimo ruchu i dawkowania wg normy, ze musielismy ja odchudzic zeby nie obciązyc jej za mocno stawow. Quote
mam psa Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 moim zdaniem Diamond jest wyzszej klasy. Ale jesli chcesz je porownac wstaw sklady karm a nie tylko informacje o zawartosci bialka, tluszczu itd... to nic nie mowi o jakosci skladnikow Quote
Chantell Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 ja właśnie zastanawiam się czy dla szczeniora nie kupić worka husse valp...? Quote
Magdalena Kostecka Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 moja wyzlica od szczeniaka jest na husse i nie mam zadnych problemow polecam wszystkim Quote
Recommended Posts