Jagoda1 Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Zbójini napisał(a):a jakiego domku szukamy dla superpsa? ..superdomu, oczywiście... Quote
Peter Beny Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 No szukamy na dzień dobry , super domku gdzie jesteś ??? Quote
Zbójini Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 fajnie ale ja pytałem poważnie , żeby nie było tak że pójdą płatne ogłoszenia albo bezpłatne z puli do wykorzystania a są jakieś specjalne wymogi i ciężko je spełnić. Quote
Ania_i_Kropka Posted March 7, 2009 Author Posted March 7, 2009 Afgan szuka odpowiedzialnego i kochającego domu. Może mieszkać zarówno w bloku jak i domu z ogrodem. Jest psem, który potrzebuje stałego kontaktu z człowiekiem. Jego adopcja jest o tyle trudna, ze Afgan nie jest jeszcze w pełni wyleczony. Nie wymaga już specjalistycznego leczenia, jedynie smarowania rany maścią i nawilżania jej. Najlepiej gdyby nowy opiekun przyjechał po Afgana osobiście, żeby później nie było problemu typu ... " na zdjęciach nie było widać, że on jest aż tak oszpecony" itp. Nowy właściciel będzie musiał standardowo podpisać umowę adopcyjną, papiery identyfikacyjne od mikroczipu jak również zobowiązanie o dalszym leczeniu psa. Jeśli znalazłby się sprawdzony i pewny dom, który z jakiś powodów nie będzie mógł przyjechać po Afgana oczywiście pomożemy w transporcie. Quote
Jagoda1 Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 [quote name='Zbójini']fajnie ale ja pytałem poważnie , żeby nie było tak że pójdą płatne ogłoszenia albo bezpłatne z puli do wykorzystania a są jakieś specjalne wymogi i ciężko je spełnić. Tak wyglądal Afgan w połowie grudnia 2008r. Quote
Bazyliah Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 Biedny :-( Mam nadzieję, że znajdzie taki domek, w którym zapomni o przeszłych cierpieniach. Quote
Ania_i_Kropka Posted March 24, 2009 Author Posted March 24, 2009 Wczoraj Afgan pojechał do nowego domu. :multi::multi::multi:Zamieszkał u byłego pracownika schroniska. Quote
kate89 Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 :multi::multi::multi: dużo szczęścia dla nich :loveu: Quote
Recommended Posts