Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

fajnie ale ja pytałem poważnie , żeby nie było tak że pójdą płatne ogłoszenia albo bezpłatne z puli do wykorzystania a są jakieś specjalne wymogi i ciężko je spełnić.

Posted

Afgan szuka odpowiedzialnego i kochającego domu. Może mieszkać zarówno w bloku jak i domu z ogrodem. Jest psem, który potrzebuje stałego kontaktu z człowiekiem. Jego adopcja jest o tyle trudna, ze Afgan nie jest jeszcze w pełni wyleczony. Nie wymaga już specjalistycznego leczenia, jedynie smarowania rany maścią i nawilżania jej. Najlepiej gdyby nowy opiekun przyjechał po Afgana osobiście, żeby później nie było problemu typu ... " na zdjęciach nie było widać, że on jest aż tak oszpecony" itp. Nowy właściciel będzie musiał standardowo podpisać umowę adopcyjną, papiery identyfikacyjne od mikroczipu jak również zobowiązanie o dalszym leczeniu psa. Jeśli znalazłby się sprawdzony i pewny dom, który z jakiś powodów nie będzie mógł przyjechać po Afgana oczywiście pomożemy w transporcie.

Posted

[quote name='Zbójini']fajnie ale ja pytałem poważnie , żeby nie było tak że pójdą płatne ogłoszenia albo bezpłatne z puli do wykorzystania a są jakieś specjalne wymogi i ciężko je spełnić.

Tak wyglądal Afgan w połowie grudnia 2008r.