Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ata napisał(a):

Kasiu- czyzbym miala szczescie:eviltong: to jedno zdjecie faktycznie calkiem fajne;)

Tak miałaś mega szczęście, może dam jej troche sedalinu i też porobie fajne foty:eviltong:
A tak na poważnie mała jest kochaniutka, odwołuje to ADHD o które ją posądzałam - to poprostu pierwszy dzień była taki "dziki" Wczoraj i dziś Lorcia ( zmieniłam jej imię z Lara na Lora..) jest spokojna i bardzo przytulaśna. Chodzi za mną krok w krok. Załatwia się ładnie na spacerkach, w domu nie niszczy. Nie wykazuje żadnej agresji, pozwala się czesać, mieszać w misce etc. generalnie super sunia i poza ciągnięciem na spacerach narazie wad nie zauważyłam:cool1:
Zastanawiam się kto porzucił takie cudo....

Posted

KasiaO napisał(a):
Tak miałaś mega szczęście, może dam jej troche sedalinu i też porobie fajne foty:eviltong:
A tak na poważnie mała jest kochaniutka, odwołuje to ADHD o które ją posądzałam - to poprostu pierwszy dzień była taki "dziki" Wczoraj i dziś Lorcia ( zmieniłam jej imię z Lara na Lora..) jest spokojna i bardzo przytulaśna. Chodzi za mną krok w krok. Załatwia się ładnie na spacerkach, w domu nie niszczy. Nie wykazuje żadnej agresji, pozwala się czesać, mieszać w misce etc. generalnie super sunia i poza ciągnięciem na spacerach narazie wad nie zauważyłam:cool1:
Zastanawiam się kto porzucił takie cudo....

Bardzo się cieszę, że sunia ma taki fajny charakterek. :multi: :loveu:

Bez problemu znalazłaby domek w Polsce. ;)

Posted

U dziewczynki wszystko ok, to kochane suczysko bardzo łaknące kontaktu z człowiekiem. Szybko wkomponowała się w nasz rozkład dnia :p Widać, że była sunią blokową bo na spacerku w 5 min załatwia wszystkie swoje potrzeby....

Posted

KasiaO napisał(a):
U dziewczynki wszystko ok, to kochane suczysko bardzo łaknące kontaktu z człowiekiem. Szybko wkomponowała się w nasz rozkład dnia :p Widać, że była sunią blokową bo na spacerku w 5 min załatwia wszystkie swoje potrzeby....

Super, że dziewuszka taka kochana. :loveu: :loveu: :loveu:
Tylko tym bardziej niezrozumiałe jest dlaczego znalazła się w schronie? :roll: :-o :shake:

Posted

Asia & Ginger napisał(a):
Super, że dziewuszka taka kochana. :loveu: :loveu: :loveu:
Tylko tym bardziej niezrozumiałe jest dlaczego znalazła się w schronie? :roll: :-o :shake:

Podobno ugryzła dziecko.... U mnie nie wykazuje agrescji....tyle mogę napisać.

Posted

KasiaO napisał(a):
Podobno ugryzła dziecko.... U mnie nie wykazuje agrescji....tyle mogę napisać.

A czy u Ciebie ma kontakt z dziećmi?

Ja się czasem wcalę nie dziwię psom, że nie wytrzymują i hapsną. Mam małą kuzynkę, która zupełnie nie umie obchodzić się z psami, Gingerka jej nie znosi. Dzieciakowi nie idzie przetłumaczyć, że psów się nie kopie, nie szarpie, cały czas robi to samo, a ma już ponad 4 lata ... :shake:

Posted

Asia & Ginger napisał(a):
A czy u Ciebie ma kontakt z dziećmi?

Ja się czasem wcalę nie dziwię psom, że nie wytrzymują i hapsną. Mam małą kuzynkę, która zupełnie nie umie obchodzić się z psami, Gingerka jej nie znosi. Dzieciakowi nie idzie przetłumaczyć, że psów się nie kopie, nie szarpie, cały czas robi to samo, a ma już ponad 4 lata ... :shake:

Nie u mnie nie ma kontaktu z dziećmi..ale tak sobie myślę, że może lepiej żeby trafiła do domu bez małych dzieci, żeby dmuchać na zimne....

Posted

Wczoraj mała miała zciągnięte szwy i dziś pierwszy raz ją spóściłam ze smyczy żeby sobie troche pobiegała. Lorcia wystrzeliła jak z torpedy, biegała jak szalona ale bardzo się pilnowała no i na każde zawołanie przybiegała bez problemy:multi: Tak więc od dziś zaczeła nowy etap - nareszcie będzie mogła spożytkować swoją energię :p Poza tym u nas bez zmian -dziewczyna kochana, bardzo lgnie do człowieka - mieliśmy gości ( dorosłe osoby) i reakcja super - daje się bezproblemu głaskać, miziać etc. Ojj wyjazd zbliża się dużymi krokami a ja czuję, że będzie mi bardzo ciężko rozstać się z małą...:shake:

Posted

'' Ojj wyjazd zbliża się dużymi krokami a ja czuję, że będzie mi bardzo ciężko rozstać się z małą...:shake: ''

skad my to znamy:cool3:

Posted

ata napisał(a):
'' Ojj wyjazd zbliża się dużymi krokami a ja czuję, że będzie mi bardzo ciężko rozstać się z małą...:shake: ''

skad my to znamy:cool3:

:oops::oops:

Posted

KasiaO napisał(a):
Mała już w Niemczech ;) Oczywiście wszyscy od razy się w niej zakochali:p:p
Lorcia Wszystkiego NAJ w NOWYM DOMKU!!

Bardzo się cieszę !!! :multi: :loveu: :multi:

• 2 weeks later...
Posted

Ojj moja blondyneczka kochana :placz: Ciężko było się z nią rozstać..oj ciężko... Cieszę się, że ma dom i mam nadzieję że najlepszy...:mad:

• 5 weeks later...