Willy Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Moze kogos zainteresuje stawka na najwiekszej i najbardziej prestizowej wystawie w Ameryce? Mialam okazje raz w zyciu byc i szczerze polecam,piekne psy organizacja i wspaniale widowisko transmitowane w telewizji na zywo . POMERANIAN. Judge: Mr. W. Everett Dean, Jr. Day: February 10, 2009 Time: 10:15 Ring: 1 5 Ch [B]Foxworth Five Card Stud[/B] Breed: Pomeranian Sex: Dog AKC: TR 69610101 Date of Birth: December 16, 2006 Breeder: Pamela Dodsworth & Larry Fox Sire: Ch Starlight's Fun Time Dam: Foxworth's Film Star Owner: Pamela Dodsworth & Larry Fox 6 Ch [B]Reignings U Wish U Were Mia[/B] Breed: Pomeranian Sex: Bitch AKC: TR 68536803 Date of Birth: October 07, 2007 Breeder: Gail Bertrand & Bill Bertrand Sire: Ch Babydoll's Buckle Up UR Genes Dam: Debonaires Cubby Bear Owner: Gail Bertrand & Bill Bertrand 7 Ch [B]Park Avenue's Texas Hold'Em [/B] Breed: Pomeranian Sex: Dog AKC: TR 71582502 Date of Birth: November 28, 2007 Breeder: Tom Wilson Sire: Ch Jaken's Splashing In The Rain At Jan Le Dam: Star Haven's Spirit Medicine Owner: Gail Bertrand & Bill Bertrand 8 Ch [B]Jan-Shars Elementary My Dear Watson [/B] Breed: Pomeranian Sex: Dog AKC: TR 69586502 Date of Birth: July 05, 2007 Breeder: Sharon Hanson Sire: Ch Jan Shars N Sync Dam: Jan Shars You Ought Be In Pictures Owner: Howard Sklar & Sharon Hanson 9 Ch [B]Jan-Shars Tamarac[/B] Breed: Pomeranian Sex: Dog AKC: TR 75254901 Date of Birth: January 09, 2008 Breeder: Sharon Hanson Sire: Ch Jan-Shars Code Red Dam: Jan-Shars Pick Me Pick Me Owner: Paula Clark 10 Ch [B]Gayels Destiny's Child[/B] Breed: Pomeranian Sex: Bitch AKC: TR 34836101 Date of Birth: March 04, 2005 Breeder: Gale A Rivers Sire: Ch Gayels Jon Bon Jovi Dam: Ch Gayel's Ms Oakley Owner: Naimi Guenther 11 Ch [B]Starlight's My Sweet Dream[/B] Breed: Pomeranian Sex: Dog AKC: TR 56131901 Date of Birth: October 17, 2004 Breeder: Mr Suradej Ekviriyakit Sire: Ch Pufpride Sweet Dreams Dam: Ch Suntera Supermodel Owner: Mr Suradej Ekviriyakit 12 Ch [B]Golden Star's Terminator[/B] Breed: Pomeranian Sex: Dog AKC: TR 78410501 Date of Birth: August 20, 2004 Breeder: Anake Sanehmahakul Sire: Ch Dominic Of Lenette Dam: Xantah Pearls Ruffina Owner: Anake Sanehmahakul 14 Ch [B]Powerpom High Performance[/B] Breed: Pomeranian Sex: Dog AKC: TR 68432702 Date of Birth: April 01, 2007 Breeder: Owner Sire: Ch Nobles Born To Perform Dam: Bavanews Living Intervention Owner: Ponsakorn Pongsak 15 Ch [B]Char's Bringin' Sexy Back [/B] Breed: Pomeranian Sex: Dog AKC: TR 59373003 Date of Birth: November 11, 2006 Breeder: Charlotte Meyer & Diane L Finch Sire: Ch Finch's Bettin' On Char's Dam: Star Haven Dark N Thensome Owner: C Meyer & J D Kim & Ay Jung & W Lane & G Johnson 16 Ch [B]Velocity's Shake Ur Bon Bon[/B] Breed: Pomeranian Sex: Dog AKC: TR 41930701 Date of Birth: July 31, 2005 Breeder: Daniel Yona Sire: Ch Razzle Dazzle Hat Dance Dam: Velocity's Simply Stunning Owner: Margo Koga 17 Ch [B]Oakrose High'N Mighty[/B] Breed: Pomeranian Sex: Dog AKC: TR 44356702 Date of Birth: May 06, 2005 Breeder: Joan Rose & Gail Stewart Sire: Ch Rodi's Cr King Of Gondor Dam: Oakrose Summer Rain Owner: Joan Rose & Gail Stewart 18 Ch [B]Cr Tuff Guy Of Isabella[/B] Breed: Pomeranian Sex: Dog AKC: TR 45016701 Date of Birth: September 26, 2005 Breeder: Celeste Solano & Robert Solano & Lori Drew Sire: Ch Raintree's Tuff-E-Nuff Dam: Ch Cr Classic Attitude Owner: Robert Solano & Celeste Solano & Ron Smith & Merilyn Smith & P Pongsak 19 Ch [B]Great Rivers Beau D'Licious[/B] Breed: Pomeranian Sex: Bitch AKC: TR 52203802 Date of Birth: January 20, 2006 Breeder: Sharon Yampiro Sire: Ch Great Rivers Cupids Arrow Dam: Ch Great Rivers Tiamo Lets Hav A Ball Owner: Lisa Aiello 20 Ch [B]Great Rivers Ho-Beau[/B] Breed: Pomeranian Sex: Dog AKC: TR 69845901 Date of Birth: June 01, 2007 Breeder: Sharon Yampiro Sire: Ch Great Rivers Cupids Arrow Dam: Great Rivers Cutie Pa Tootie Owner: Amando Hernandez 21 Ch [B]Tresstique 4ever-N-Blue Jeans [/B] Breed: Pomeranian Sex: Bitch AKC: TR 57633102 Date of Birth: September 08, 2006 Breeder: Bonnie Harris Sire: Ch Tresstique No Bull I'm Cute Dam: Trudys Ice Cream With Sprinkles Owner: Bonnie Harris 22 Ch [B]Majestic's You Don't Know Jack[/B] Breed: Pomeranian Sex: Dog AKC: TR 76079101 Date of Birth: December 14, 2007 Breeder: A Rister & C Creed & B Turner & T Turner Sire: Ch Majestic's Jumpin' Jack Flash Dam: Majestics Coochy-Coochy Owner: A Rister & C Creed & B & S W Turner & S Berney 23 Ch [B]Majestics Jackelicious [/B] Breed: Pomeranian Sex: Bitch AKC: TR 61703602 Date of Birth: January 08, 2007 Breeder: A Rister & C Creed & B Turner & S W Turner Sire: Ch Majestics Wolfman Jack Dam: Ch Majestics Artistic Impression Owner: A Rister & C Creed & B Turner & S W Turner 24 Ch [B]Jan-Shars 5 Star Rating[/B] Breed: Pomeranian Sex: Dog AKC: TR 48579401 Date of Birth: November 17, 2005 Breeder: Sharon Hanson Sire: Ch Jan-Shars It's The Real Thing Dam: Jan-Shars Revenge Is Sweet Owner: Jessica Satallante 25 Ch [B]Jolvin Hot On Your Heels[/B] Breed: Pomeranian Sex: Bitch AKC: TR 58443001 Date of Birth: March 30, 2006 Breeder: Joan Beech & Melvin Beech Sire: Ch Jolvin's Royal Review Dam: Ch Jolvin's Sweet Song Singer Owner: LeeAnn Lambert 26 Ch [B]Olympus' Sir Ivanhoe[/B] Breed: Pomeranian Sex: Dog AKC: TR 41419203 Date of Birth: November 03, 2005 Breeder: Cherri Johnson Sire: Miteycute Chip Of Ben-Cher Dam: Ben-Cher Dixie Chick Owner: LeeAnn Lambert 27 Ch [B]Lil Behrs Honey Nut Cheerio[/B] Breed: Pomeranian Sex: Dog AKC: TR 57779302 Date of Birth: November 22, 2006 Breeder: Joan C Behrend Sire: Ch Chriscendo Communicado Dam: Ch Lil Behrs Honey Nut Cluster Owner: Bruce & Joan C Behrend 28 Ch [B]Castile's Endless Love[/B] Breed: Pomeranian Sex: Dog AKC: TR 57275602 Date of Birth: October 02, 2006 Breeder: Dr Geno Sisneros Sire: Ch Glen Iris Evian d'Castile Dam: Ch Glen Iris Duchess Of Castile Owner: Geno Sisneros & Corey Gatewood 29 Ch [B]Glen Iris Evian D'Castile[/B] Breed: Pomeranian Sex: Dog AKC: TR 33556001 Date of Birth: August 25, 2004 Breeder: C Jackson & G Sisneros & I Taylor & L Myers Sire: Heartland's Too Close To Call Dam: Ch Glen Iris Castle In The Sky Owner: C Jackson & G Sisneros & I Taylor & L Myers 30 Ch [B]Majestics Artistic Impression[/B] Breed: Pomeranian Sex: Bitch AKC: TR 10968303 Date of Birth: February 11, 2003 Breeder: Annette Roger-Rister Sire: Brynrose Icuddabeenacontenda Dam: Majestic Evanda Holypom Pkav Owner: A Rister & C Creed & B Turner & S W Turner 31 Ch [B]Silhouette's Speakeasy[/B] Breed: Pomeranian Sex: Dog AKC: TR 71879101 Date of Birth: November 28, 2007 Breeder: Elizabeth Heckert Sire: Ch Chriscendo Communicado Dam: Sunterra Sweet Surrender Owner: Elizabeth Heckert _________________ telewizji na zywo. Quote
filonek_bezogonek Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 no no imponujące psie gwiazdy się tam pojawią . W całej tej stawce jest az 8 pomeranianów , za które trzymałabym kciuki, gdybym była kibicem. [B]Willy[/B] a czy będziesz mieć jakieś " ekspresowe wieści prosto z ringu" ? Czy trzeba będzie poczekać, aż wyniki zostaną podane na stronie Westminster ? Quote
Imparato Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 ale fajnie byłoby teraz obejrzeć tą transmisję na żywo w telewizji z filiżanką kawy a nawet i bez kawy aby tylko obejrzeć te wyselekcjonowane pomki bo jeżeli się nie mylę to nie każdy pies może się na takiej wystawie pokazać.Ta wystawa to uczta dla oka ale i świadomośc,że.... Witam WILLY na forum Quote
J.G Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 [quote name='Willy']Moze kogos zainteresuje stawka na najwiekszej i najbardziej prestizowej wystawie w Ameryce? Mialam okazje raz w zyciu byc i szczerze polecam,piekne psy organizacja i wspaniale widowisko transmitowane w telewizji na zywo . Widowisko musi być wspaniałe,same gwiazdy. Willy szczerzę zazdroszczę tobie uczestnictwa osobistego w tego typu wystawie i jednocześnie bardzo mnie ciekawi czy jeszcze kiedyś pojawi się na tej wystawie jakiś pies z naszego kraju? Quote
Willy Posted February 10, 2009 Author Posted February 10, 2009 [quote name='J.G'][quote name='Willy']Moze kogos zainteresuje stawka na najwiekszej i najbardziej prestizowej wystawie w Ameryce? Mialam okazje raz w zyciu byc i szczerze polecam,piekne psy organizacja i wspaniale widowisko transmitowane w telewizji na zywo . Widowisko musi być wspaniałe,same gwiazdy. Willy szczerzę zazdroszczę tobie uczestnictwa osobistego w tego typu wystawie i jednocześnie bardzo mnie ciekawi czy jeszcze kiedyś pojawi się na tej wystawie jakiś pies z naszego kraju?[/quote] [B]J.G [/B]Rzeczywiscie widowisko jest wspaniale i musze powiedziec ze moze nie na tej wystawie ale z Polski pies uczestniczyl na rownie duzej National Specialty pomeranianow w Kentucky w 2008 r.(marzec) Zgloszono ok 400 pomow. Nie bede sie chwalic co osiagnal, bo mysle ze wiekszosc osob doskonale wie.Jezeli kogos to zaciekawi chetnie sie podziele:lol: Pozdrawiam Quote
filonek_bezogonek Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 [B]Willy [/B] A ja mam prośbę , czy mogła byś jakoś skrótowo omówić zasady przyjęcia do poszczególnych klas oraz zasady samego organizowania wystawy bo wiem , że są one inne od zasad jakie panują na polskich ringach. (tzn jakie są kryteria zgłoszenia oraz jak wygląda organizacja miejsca wystawy - bo tam się nie spotyka tych klatek tuż przy samym ringu) Quote
Willy Posted February 10, 2009 Author Posted February 10, 2009 [B]Filonku[/B], Bylam ladnych pare lat temu na Westminsterze ,ale kryteria sie niezmienily tzn na tej wystawie moga uczestniczyc psy z tytulem Ch.Am ( to jest podstawa do zgloszenia psa) ale czesto sa to Championy rowniez innych krajow jak np Tajlandii czy Kanady. W hali jest specjalne pomieszczenie przeznaczone do przygotowania psow i kazdy wlasciciel ma numer przy swoim stanowisku, takze nikt nikomu nie przeszkadza a psy zadne nieszczekaja , niestety u nas o takie warunki ciezko.Psy maja odzielone miejsce do zalatwiania swoich fizjologicznych potrzeb(niewiedzialam jak to ujac) Na temat klas to jest tylko jedna wszystkie psy i suki oceniane sa razem w swojej rasie( wszystkie championy) i jest wybor Best Of Breed,Best Of Opposite Sex i jezeli dobrze pamietam kilka Award of Merit(czyli cos w stylu ,wyroznienie).Mam nadzieje ze odrobine ci wyjasnilam reguly.:lol: Wspomne rowniez o eleganckim ubraniu handlerow ,to tez wazne na kazdej wystawie.Psy jak zwylke przygotowane do perfekcji. Krotko mowiac, szczerze polecam obejrzenie video ,ktore napewno bedzie na stronie Westminster;) Jezeli cos przeoczylam lub cos jest nie jasne chetnie odpowiem jezeli tyko bede wiedziala.Pozdrawiam Quote
filonek_bezogonek Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 [quote name='Willy'][B]Filonku[/B], Bylam ladnych pare lat temu na Westminsterze ,ale kryteria sie niezmienily tzn na tej wystawie moga uczestniczyc psy z tytulem Ch.Am ( to jest podstawa do zgloszenia psa) ale czesto sa to Championy rowniez innych krajow jak np Tajlandii czy Kanady. W hali jest specjalne pomieszczenie przeznaczone do przygotowania psow i kazdy wlasciciel ma numer przy swoim stanowisku, takze nikt nikomu nie przeszkadza a psy zadne nieszczekaja , niestety u nas o takie warunki ciezko.Psy maja odzielone miejsce do zalatwiania swoich fizjologicznych potrzeb(niewiedzialam jak to ujac) Na temat klas to jest tylko jedna wszystkie psy i suki oceniane sa razem w swojej rasie( wszystkie championy) i jest wybor Best Of Breed,Best Of Opposite Sex i jezeli dobrze pamietam kilka Award of Merit(czyli cos w stylu ,wyroznienie).Mam nadzieje ze odrobine ci wyjasnilam reguly.:lol: Wspomne rowniez o eleganckim ubraniu handlerow ,to tez wazne na kazdej wystawie.Psy jak zwylke przygotowane do perfekcji. Krotko mowiac, szczerze polecam obejrzenie video ,ktore napewno bedzie na stronie Westminster;) Jezeli cos przeoczylam lub cos jest nie jasne chetnie odpowiem jezeli tyko bede wiedziala.Pozdrawiam[/quote] Willy dziękuję za krótkie ale treściwe streszczenie. O zasadach wystawiania i zasadach panujących w USA i na Wesminster trochę czytałam i moja koleżanka mi też dużo wyjaśniałam. Zadałam pytanie bo wiem , że możesz się podzielić własnymi uwagami i spostrzeżeniami innymi niż te które przeczytamy w publikacjach kynologicznych. a Czy masz jakieś zdjęcia z tej wystawy na której Ty byłaś ? Quote
Karma Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Witamy Willy na forum i bardzo dziekujemy za informacje o tej prestożowej wystawie. Quote
filonek_bezogonek Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Wyniki: POMERANIAN [B]Judge:[/B] Mr. W. Everett Dean, Jr. [B]Day:[/B] February 10, 2009 [B]Time:[/B] 10:15 [B]Ring:[/B] 1 [IMG]http://www.westminsterkennelclub.org/images/bestofbreed.gif[/IMG] 16 Ch Velocity's Shake Ur Bon Bon [B]Breed:[/B] [URL="http://www.westminsterkennelclub.org/breedinformation/toy/pomer.html"]Pomeranian[/URL] [B]Sex:[/B] Dog [B]AKC:[/B] TR 41930701 [B]Date of Birth:[/B] July 31, 2005 [B]Breeder:[/B] Daniel Yona [B]Sire:[/B] Ch Razzle Dazzle Hat Dance [B]Dam:[/B] Velocity's Simply Stunning [B]Owner:[/B] Margo Koga [B]Photos:[/B] [URL="http://www.westminsterkennelclub.org/2009/photos/breed/TR41930701.html"]Breed judging[/URL] [IMG]http://www.westminsterkennelclub.org/images/bestofoppositesex.gif[/IMG] 25 Ch Jolvin Hot On Your Heels [B]Breed:[/B] [URL="http://www.westminsterkennelclub.org/breedinformation/toy/pomer.html"]Pomeranian[/URL] [B]Sex:[/B] Bitch [B]AKC:[/B] TR 58443001 [B]Date of Birth:[/B] March 30, 2006 [B]Breeder:[/B] Joan Beech & Melvin Beech [B]Sire:[/B] Ch Jolvin's Royal Review [B]Dam:[/B] Ch Jolvin's Sweet Song Singer [B]Owner:[/B] LeeAnn Lambert [B]Photos:[/B] [URL="http://www.westminsterkennelclub.org/2009/photos/breed/TR58443001.html"]Breed judging[/URL] [IMG]http://www.westminsterkennelclub.org/images/awardofmerit.gif[/IMG] 5 Ch Foxworth Five Card Stud [B]Breed:[/B] [URL="http://www.westminsterkennelclub.org/breedinformation/toy/pomer.html"]Pomeranian[/URL] [B]Sex:[/B] Dog [B]AKC:[/B] TR 69610101 [B]Date of Birth:[/B] December 16, 2006 [B]Breeder:[/B] Pamela Dodsworth & Larry Fox [B]Sire:[/B] Ch Starlight's Fun Time [B]Dam:[/B] Foxworth's Film Star [B]Owner:[/B] Pamela Dodsworth & Larry Fox 12 Ch Golden Star's Terminator [B]Breed:[/B] [URL="http://www.westminsterkennelclub.org/breedinformation/toy/pomer.html"]Pomeranian[/URL] [B]Sex:[/B] Dog [B]AKC:[/B] TR 78410501 [B]Date of Birth:[/B] August 20, 2004 [B]Breeder:[/B] Anake Sanehmahakul [B]Sire:[/B] Ch Dominic Of Lenette [B]Dam:[/B] Xantah Pearls Ruffina [B]Owner:[/B] Anake Sanehmahakul 18 Ch Cr Tuff Guy Of Isabella [B]Breed:[/B] [URL="http://www.westminsterkennelclub.org/breedinformation/toy/pomer.html"]Pomeranian[/URL] [B]Sex:[/B] Dog [B]AKC:[/B] TR 45016701 [B]Date of Birth:[/B] September 26, 2005 [B]Breeder:[/B] Celeste Solano & Robert Solano & Lori Drew [B]Sire:[/B] Ch Raintree's Tuff-E-Nuff [B]Dam:[/B] Ch Cr Classic Attitude [B]Owner:[/B] Robert Solano & Celeste Solano & Ron Smith & Merilyn Smith & P Pongsak Quote
J.G Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 [quote name='Willy'][quote name='J.G'] [B]J.G [/B]Rzeczywiscie widowisko jest wspaniale i musze powiedziec ze moze nie na tej wystawie ale z Polski pies uczestniczyl na rownie duzej National Specialty pomeranianow w Kentucky w 2008 r.(marzec) Zgloszono ok 400 pomow. Nie bede sie chwalic co osiagnal, bo mysle ze wiekszosc osob doskonale wie.Jezeli kogos to zaciekawi chetnie sie podziele:lol: Pozdrawiam[/quote] Naturalnie że wiem,czytałem i widziałem fotki.:multi::multi::multi: Quote
Willy Posted February 10, 2009 Author Posted February 10, 2009 Widze ,ze juz sa wyniki ,ale nie sa zaskoczeniem . Pies ,ktory wygral jest nr 1 pomeranianem w Ameryce:lol: za 2008 r. byl wyporzyczony do Rosji w 2007 roku i tam sporo wygrywal.Jego dzieci biegaja juz po ringach w Europie. Wygral rowniez Best of Breed na Specialty w Kentucky w 2008 r. Bardzo ladny pies i jak bede umiala wstawic zdjecie to napewno to uczynie.( dla zainteresowanych) Niestety, jak ja bylam na Westminsterze mialam 18 lat:lol: i mam zdjecia zwykle w albumie ,wiec ciezko mi je skanowac i wysylac. Moge wyslac zdjecie ze specilistycznej w Kentucky "Willego" ale z hodowca ,ktory jego wystawial.:multi: jezeli kogos bardzo interesuje.Niestety niemoglam wtedy tam pojechac i bardzo zaluje,ponoc tez wspaniale psy i mila atmosfera wsrod hodowcow. Napewno postaram sie to nadrobic,bo warto poogladac ladne psy i spotkac sie z hodowcami. Quote
filonek_bezogonek Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 [B]Willy[/B] [quote name='Willy']Widze ,ze juz sa wyniki ,ale nie sa zaskoczeniem . Pies ,ktory wygral jest nr 1 pomeranianem w Ameryce:lol: za 2008 r. byl wyporzyczony do Rosji w 2007 roku i tam sporo wygrywal.Jego dzieci biegaja juz po ringach w Europie. Wygral rowniez Best of Breed na Specialty w Kentucky w 2008 r. Bardzo ladny pies i jak bede umiala wstawic zdjecie to napewno to uczynie.( dla zainteresowanych)[/quote] Jedno zdjęcie jest w odnośniku tuż pod wynikiem z imieniem psa. Ja mam tylko zdjęcia jakie dostałam gdy pies przebywał jeszcze w Rosji. Może też wstawić ? Choć przeczuwałam, że ten pies wygra ja w duszy liczyłam na innego psa :) [quote name='Willy'] Niestety, jak ja bylam na Westminsterze mialam 18 lat:lol: i mam zdjecia zwykle w albumie ,wiec ciezko mi je skanowac i wysylac.[/quote] Ok . Nie ma sprawy. Ja moge wstawić tylko z ringu PONÓW z 2007 r. (albo 2008 r- bo już nie pamiętam - więc bez sensu ) [quote name='Willy'] Moge wyslac zdjecie ze specilistycznej w Kentucky "Willego" ale z hodowca ,ktory jego wystawial.:multi: jezeli kogos bardzo interesuje.Niestety niemoglam wtedy tam pojechac i bardzo zaluje,ponoc tez wspaniale psy i mila atmosfera wsrod hodowcow. Napewno postaram sie to nadrobic,bo warto poogladac ladne psy i spotkac sie z hodowcami.[/quote] To może założymy odrębny temat co do tej wystawy ? Na stronie Clubu jest sporo zdjęć, o ile się nie mylę, mam też filmik z tej wystawy. Quote
J.G Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Super !!! Ja bardzo chętnie pooglądał bym fotki Willego:multi: Quote
filonek_bezogonek Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 no to coś dla oka: filmik z oceny pomeranianów: [URL="http://video.westminsterkennelclub.org/player/?id=0#videoid=1007201"]BEST IN SHOW > Videos > Westminster Kennel Club[/URL] edit: Pomeranian dodatkowo 4 na grupie. [IMG]http://www.westminsterkennelclub.org/2009/photos/breed/TR41930701.html[/IMG] [IMG]http://www.westminsterkennelclub.org/2009/photos/group/TR41930701.html[/IMG][URL="http://imageshack.us"][IMG]http://img16.imageshack.us/img16/88/tr41930701mw8.jpg[/IMG][/URL] BOB [URL="http://imageshack.us"][IMG]http://img10.imageshack.us/img10/3640/tr41930701eeft0.jpg[/IMG][/URL] BOG IV [U] część psów się nie odliczyła:[/U] 5 Ch Foxworth Five Card Stud 6 Ch Reignings U Wish U Were Mia 7 Ch Park Avenue's Texas Hold'Em [B][COLOR=#cc0000]ABSENT[/COLOR][/B] 8 Ch Jan-Shars Elementary My Dear Watson [B][COLOR=#cc0000]ABSENT[/COLOR][/B] 9 Ch Jan-Shars Tamarac 10 Ch Gayels Destiny's Child [B][COLOR=#cc0000]ABSENT[/COLOR][/B] 11 Ch Starlight's My Sweet Dream [B][COLOR=#cc0000]ABSENT[/COLOR][/B] 12 Ch Golden Star's Terminator [B]Breed:[/B] [URL="http://www.westminsterkennelclub.org/breedinformation/toy/pomer.html"]Pomeranian[/URL] 14 Ch Powerpom High Performance [B][COLOR=#cc0000]ABSENT[/COLOR][/B] 15 Ch Char's Bringin' Sexy Back 16 Ch Velocity's Shake Ur Bon Bon 17 Ch Oakrose High'N Mighty [B][COLOR=#cc0000]ABSENT[/COLOR][/B] 18 Ch Cr Tuff Guy Of Isabella 19 Ch Great Rivers Beau D'Licious [B][COLOR=#cc0000]ABSENT[/COLOR][/B] 20 Ch Great Rivers Ho-Beau 21 Ch Tresstique 4ever-N-Blue Jeans 22 Ch Majestic's You Don't Know Jack 23 Ch Majestics Jackelicious [B][COLOR=#cc0000]ABSENT[/COLOR][/B] 24 Ch Jan-Shars 5 Star Rating [B][COLOR=#cc0000]ABSENT[/COLOR][/B] 25 Ch Jolvin Hot On Your Heels 26 Ch Olympus' Sir Ivanhoe 27 Ch Lil Behrs Honey Nut Cheerio 28 Ch Castile's Endless Love 29 Ch Glen Iris Evian D'Castile 30 Ch Majestics Artistic Impression [B][COLOR=#cc0000]ABSENT[/COLOR][/B] 31 Ch Silhouette's Speakeasy [IMG]http://www.westminsterkennelclub.org/2009/photos/breed/TR41930701.html[/IMG] Quote
filonek_bezogonek Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Czy nikt nie ma ochoty zabrać głosu w tym temacie ? Jakie macie spostrzeżenia po tej wystawie ? Quote
filonek_bezogonek Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 znalazłam krótki filmik z Westminster - na głównym planie : [B][FONT=Arial][SIZE=2]Silhouette's Speakeasy (Gibson) [/SIZE][/FONT][/B] [FONT=Arial][SIZE=2]ojciec: Am/Can Ch. Chriscendo Communicado matka: Sunterra Sweet Surrender hodowca: Liz Heckert (Silhouette)[/SIZE][/FONT] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=sYYB6Pen39c"]YouTube - Gibson at Westminster[/URL] Quote
Recommended Posts