dziobek Posted January 13, 2005 Posted January 13, 2005 @ALLLLL (wszem i wobec) Słuchajcie DOGOMANIACY !!! Zwracam się do Was z gorącym apelem, żeby tu coś jednak napisać Gorzale !!! Chłopak właśnie zaczyna wchodzić w wiek tzw. ŚREDNI żeby nie powiedzieć POWAŻNY !!! To niebezpieczny wiek !!!! Nie można go teraz ignorować !!!! Szczególnie w tym momencie konieczne jest wykazanie zainteresowania i skupienie na nim naszej uwagi (mam w rodzinie 2-uch pedagogów więc trochę o tym słyszałem) :D Myślicie, że ja znam odpowiedź na to pytanie ??? Otóż NIE. Jak się tutaj czegoś mądrego nie dowiem od Gorzały to raczej widzieć nie będę !!! Tym bardziej trzeba mu teraz podać rękę !!! @Jareczku !!! Bardzo mi przykro że nie potrafię Ci odpowiedzieć konkretnie na zadane przez Ciebie pytanie !!! Ale wiesz coo !!!! Robię naprawdę świetne KOKOSANKI. W prawdzie na tym kończą się moje zdolności i chęci kulinarne ale to szczegół - kokosanki palce lizać. Jak pisałem nie możemy Cię zostawić !!! TAK KURDE bez odpowiedzi !!! Dlatego poniżej zamieszczam mój przepis na niniejsze „Kokosanki” Podaję przepis na około 130 małych ciasteczek: Składniki: 300 g mąki, 150 g cukru, 3 łyżeczki proszku do pieczenia, 150 g wiórków kokosowych, 150 g masła (miękkiego), 2 jaja, 1 i pół łyżki rumu (amaretto) - lub olejek rumowy, 1-2 łyżki śmietany, Przygotowanie: Mąkę, proszek do pieczenia i cukier przesiać przez sito do miski i wymieszać z wiórkami. Nastepnie dodac maslo i posiekać go nozem. Dodać jaja, rum i śmietanę. Zagnieść ciasto. Rozwałkować i wycinać małe ciasteczka (2-3 cm). Piec na jasny kolor w nagrzanym piekarniku - 15 minut w 170°C z obiegiem powietrza (normalny piec 190°C) Smacznego! Proponuję żeby ktoś tu coś jeszcze napisał !!! Czekam na kolejne przepisy !!! :wink: Quote
Olcia P. Posted January 13, 2005 Posted January 13, 2005 ja pierrr......... JESTEŚCIE OBOJE NIENORMALNI! Quote
Olcia P. Posted January 13, 2005 Posted January 13, 2005 Chłopcy, jacy Wy jestescie kochani :evilbat: gorzała co to mina niemrawa ??????????? :evilbat: Quote
dziobek Posted January 13, 2005 Posted January 13, 2005 Nie lubisz być smagany po gołym Ciele :D ??? Na tym to polega aby się BAĆ !!! Zapytaj OLI ?!?!?!? :evil_lol: Quote
Olcia P. Posted January 13, 2005 Posted January 13, 2005 Słuchajcie Dziobek i Gorzała Bo żescie mnie teraz wkurzyli !!!!!!!!!!!!!! To jest forum przypominam o psach, dokladniej o ca de bou. Jestem właściecilką dwóch ca de bou, i jesli macie jakieś pyt dotyczące tych psów to prosze bardzo To czy chodze w lateksach, czy jestem może naturystką :evilbat: albo kim innym to juz moja sprawa wylącznie. Niekoniecznie chce, żeby w szczegóły wprowadzani byly osoby postronne, z WAMI owszem mogę pogadać, pożartować, przy piwku, w dobrej knajpie przy fajnej muuuzie, ale niekoniecznie tuu PANOWIE przystopujcie troszkie, grzecznie WAS proszę! Rozumiem , że ten kryzys wieku średniego, żę WAS poonosi i wogole, ale ja też chce mieć spokoju troszkę ,mjestem poważną i odpowiedzialną osobą, a tu takie teksty... GRZECZNIE PROSZĘ... ( na razie proszę....) Quote
Olcia P. Posted January 13, 2005 Posted January 13, 2005 GORZAŁA TY JUDASZU ! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: OOOOO TYYYY JESZCZE BEDZIESZ CHCIAŁ! TO CI POWIEM ZEBYS MNIE CMOKNAL W LATEKSIK :evilbat: Quote
Marek z Gromem Posted January 13, 2005 Posted January 13, 2005 OLA potrzebujesz wsparcia MODERATORA :evilbat: to mów 8) Quote
Olcia P. Posted January 13, 2005 Posted January 13, 2005 aaa KOCHANY MAREK!!!!!!!!!!! MYŚLĘ, ŻE DAM RADE Z TYMI ZBOCZEŃCAMI ALE JAK BYM JEDNAK NIE MOGLA DAĆ RADY TO SIE DO CIEBIE ZGLOSZE W PIERWSZEJ KOLEJNOŚCI!!!!!!! WIDZISZ GORZALA!!!! JEST NA WAS ZBOKÓW SPOSÓB, JUZ NAWET MAREK CHCE INTERWENIOWAc! MAREK DZIEKI KOCHANY MODERATOR Z CIEBIE!!!!!!!!! :angel: Quote
dziobek Posted January 14, 2005 Posted January 14, 2005 @ALL Spójżcie na poczynania naszej Latex-Woman !!! Najpierw: ja pierrr......... JESTEŚCIE OBOJE NIENORMALNI! potem: Chłopcy, jacy Wy jestescie kochani gorzała co to mina niemrawa ??????????? i za chwilę: Słuchajcie Dziobek i Gorzała Bo żescie mnie teraz wkurzyli !!!!!!!!!!!!!! To jest forum przypominam o psach, dokladniej o ca de bou ...................................................................................... PANOWIE przystopujcie troszkie,....................................... Rozumiem , że ten kryzys wieku średniego, żę WAS poonosi i wogole, ale ja też chce mieć spokoju troszkę ,mjestem poważną i odpowiedzialną osobą, a tu takie teksty... Nigdy nie zrozumię kobiet !!! O.K. Olcia koniec żartów bo wyszło na to że to moja wina !!! Quote
Olcia P. Posted January 14, 2005 Posted January 14, 2005 Degeneraci.... pożartujemy na żywca nie TU Quote
Recommended Posts