Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ale widzę, że będzie Ci brak Kociamberka. Myślę, że i On będzie tęsknił za tobą kolegami, niebieską kanapą:diabloti:. moźe domek pokaże czasem Kociamberka?

pozdrawiam, marivel

Posted

Kociamberek mieszka w Jastrzębiu u Alexa_a z miau

Alexa_a:Potwierdzam, kociamber pojechał, dojechał i... tak wygląda po dwóch godz. w nowym domu

Nowy zwiedził mieszkanie, zjadł kolację, siuśki też były, a rezydenci patrzą... obwąchują... znowu patrzą... i zastanawiają się pewnie, o co chodzi

Posted

Alexa_a:

Kociamber wita wszystkie kibicujące mu Cioteczki

Po dwóch dobach w nowym domku raportujemy:

Kotuch, a właściwie Boluś nie miał najmniejszego problemu z poznaniem mieszkania, rezydenci zamiast wykopać młodego tylko go obserwowali i obwąchiwali (a ja głupia myślałam, że czekają mnie krwawe bitwy i rozdzielanie wszystkich futer). Boluś, jeśli nie okupuje któregoś z parapetów drzemiąc lub obserwując świat za oknem, to łazi za mną jak pies, przytula się, drzemie na kolanach. Dziś byliśmy na przeglądzie u weta, jedno oczko jest trochę opuchnięte - musimy zakraplać, woń z paszczy to początki kamienia - też się tym zajmiemy, a waga wskazała 3,8 kg i będziemy pilnować, żeby za bardzo nie wzrosła, bo Bolek zżera wszystko! Wiek wet ocenił na 1,5 - 2 lata.
Musimy jeszcze popracować nad tym, do czego służy drapak, bo jakoś chłopak nie chce się przekonać A rezydenci przed chwilą uskutecznili sparing biegowo-przełajowo-kickbokserski, więc chyba stwierdzili, że jeśli już jakieś takie czarne COŚ pałęta się po domu, to łaskawie może zostać

Posted

kopiuje z miau:Alexa_a

Gwiazdor odpoczywa właśnie w kuchni na parapecie po porannych harcach a w ogóle to już bryka po domu, szczególnie z Ziutkiem (a o jego reakcję wobec Bolka bałam się najbardziej). Codzienne gonitwy, bijatyki... normalnie rudo-srebrno-czarne tornado!! W nocy przychodzi poleżeć sobie na mojej kołdrze, poza tym ma już sprawdzone wszystkie parapety, wysokie półki, szafki... czyli normalka

Dziś rano przyuważyłam, jak Ziutek mył Bolusia zawzięcie i wytrwale miejsce przy miejscu... widok bezcenny

Wspólne śniadanie:

Posted

Kociamberek śliczny :loveu:
tylko boję się żeby biedak nie skończył jak ten kolega obok :roll:
no chyba, że to koleżanka i jest w ciąży :roll: