Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Moniek193']Jednak schowam ja do szafy:eviltong:
Jak sie pilo?? Mhmmm no wiec szklanka byla brudna z jakims kamieniem i niedomyta kawą, a woda no coz z butelki ( z ktorej pewnie pan fizyk juz nieraz pil:evil_lol:) wiec odpowiedz brzmi cudownie,radosnie i nigdy lepiej mi sie nie spozywalo wody mineralnej:multi:[/QUOTE]

Dla takich chwil chce się żyć :eviltong:

• Replies 3.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Izuuus']Dla takich chwil chce się żyć :eviltong:[/quote]
Hehe dokaldnie:multi:Ja mialam dzis zly dzien a teraz jak zwykle odreagowuje i mam glupawke i sie z wszytskiego smieje:oops:A zaczelo sie od pomidorka wiec dzieki za poprawe humorka:multi:( ale mi sie rymnelo:evil_lol:)

A naszemu fizykowi dzis doswiadczenie nie wyszlo i to tyz bylo zabawne:evil_lol::diabloti:Ale nie na skale pomidorka rzecz jasna:diabloti:

Posted

[quote name='Moniek193']Hehe dokaldnie:multi:Ja mialam dzis zly dzien a teraz jak zwykle odreagowuje i mam glupawke i sie z wszytskiego smieje:oops:A zaczelo sie od pomidorka wiec dzieki za poprawe humorka:multi:( ale mi sie rymnelo:evil_lol:)

A naszemu fizykowi dzis doswiadczenie nie wyszlo i to tyz bylo zabawne:evil_lol::diabloti:Ale nie na skale pomidorka rzecz jasna:diabloti:[/QUOTE]

Do usług. :loveu:
Moja koelażnka ikedyś powiedziała na reli, że jej się srać chce, a kolega na geo. smrodził w kalsie i spytał wkońcy pana czy może iść do kibla o już nie może powstrzymywać tych 'bąków' a pan do niego ' no idź ale następnym razem załatwiaj to w domu' :grin:
A wczoraj czy przed wczora karmiłyśmy z koleżankami zupka klase (gumką do mazania rzucałyśmy) tzn one a ja podgrzewałam im żeby ciepła była i i później takie 2 inne groziły nam 'jeszcze jeden taki wybryk, a wam wpier. ' .. dziś jak się o tym dowiedziałam to myślałam,że umrę ze śmiechu :grin: I zmierzyłam ja na korytarzu gapiąc sięna nią śmiałam się z niej :grin:
czemu ja mam taką głupią klase i tylko kilka jest nas mądrych (łącznie ze mna czyt. plemniczek) :evil_lol:

Zaraz ide spać się wyspać :multi:

Posted

[quote name='Izuuus']Do usług. :loveu:
Moja koelażnka ikedyś powiedziała na reli, że jej się srać chce, a kolega na geo. smrodził w kalsie i spytał wkońcy pana czy może iść do kibla o już nie może powstrzymywać tych 'bąków' a pan do niego ' no idź ale następnym razem załatwiaj to w domu' :grin:
A wczoraj czy przed wczora karmiłyśmy z koleżankami zupka klase (gumką do mazania rzucałyśmy) tzn one a ja podgrzewałam im żeby ciepła była i i później takie 2 inne groziły nam 'jeszcze jeden taki wybryk, a wam wpier. ' .. dziś jak się o tym dowiedziałam to myślałam,że umrę ze śmiechu :grin: I zmierzyłam ja na korytarzu gapiąc sięna nią śmiałam się z niej :grin:
czemu ja mam taką głupią klase i tylko kilka jest nas mądrych (łącznie ze mna czyt. plemniczek) :evil_lol:

Zaraz ide spać się wyspać :multi:[/quote]
No to z bakami bylo mocne:evil_lol: U nas tez jeden podchodzi do babki na odleglosc 1cm i mowi ze go cisnie:evil_lol:No to go juz puszcza biedna wzrokiem zmolestowana chemiczka:evil_lol:
Idz idz sie wyspij ja tez zaraz zmykam:loveu:

PS ja tez jestem normalna jak cos:roll:

Posted

[quote name='Kaya93']
[B]Izuuus[/B] normalny czlowiek musi od czasu do czasu miec jakies odpaly:evil_lol:[/QUOTE]

Ja normalna jestem :evil_lol:
To,że moja kol z ławki nie wytrzymuje ze mną to się wytnie. Za to brakuje jej mojego poczucia humoru jak sobie wolne robie od sql :evil_lol:

Posted

[quote name='Izuuus']Ja normalna jestem :evil_lol:
To,że moja kol z ławki nie wytrzymuje ze mną to się wytnie. Za to brakuje jej mojego poczucia humoru jak sobie wolne robie od sql :evil_lol:[/quote]

Widze, że normalna tak jak my:evil_lol: i z naszm poczuciem humoru:loveu: .... bo my z Moniek sie jakos dobrze dobralysmy i razem w lawce siedzimy:loveu: i ze nieraz glupawki dostaniemy to tez taki szczegolik:evil_lol:

Posted

[quote name='Kaya93']Widze, że normalna tak jak my:evil_lol: i z naszm poczuciem humoru:loveu: .... bo my z Moniek sie jakos dobrze dobralysmy i razem w lawce siedzimy:loveu: i ze nieraz glupawki dostaniemy to tez taki szczegolik:evil_lol:[/QUOTE]

Moja kol z ławki uczy się ode mnie tylko zawsze się śmieje i płacze :cool3:
A fajnie,że sobie razem siedzicie, a psy się znaja? :lol:
Dobra sobota jutro to muszę się wyspać nie :razz:
Do bra noc :loveu:

Posted

[quote name='Kaya93']Widze, że normalna tak jak my:evil_lol: i z naszm poczuciem humoru:loveu: .... bo my z Moniek sie jakos dobrze dobralysmy i razem w lawce siedzimy:loveu: i ze nieraz glupawki dostaniemy to tez taki szczegolik:evil_lol:[/quote]
No co Ty opowiadasz...MY oaza spokoju i lagodnosci:roll: Zawsze razem zrownowazone, pomocne:roll: No chyba ze to nie bylo o nas:evil_lol:

Posted

[quote name='Izuuus']Moja kol z ławki uczy się ode mnie tylko zawsze się śmieje i płacze :cool3:
A fajnie,że sobie razem siedzicie, a psy się znaja? :lol:
Dobra sobota jutro to muszę się wyspać nie :razz:
Do bra noc :loveu:[/quote]

Niech sie uczy na dobre jej to wyjdzie:evil_lol: no to branoc branoc:calus:
[quote name='Moniek193']No co Ty opowiadasz...MY oaza spokoju i lagodnosci:roll: Zawsze razem zrownowazone, pomocne:roll: No chyba ze to nie bylo o nas:evil_lol:[/quote]
:evil_lol: :diabloti:

Posted

Ale z Was głupki, żeby tyle w jeden dzień postów napisać... :evil_lol: I to jeszcze takie pierdoły w nich wypisywać zamiast zdjęć więcej wstawiać.... :diabloti: :mad:

Posted

[quote name='psiulka']Ale z Was głupki, żeby tyle w jeden dzień postów napisać... :evil_lol: I to jeszcze takie pierdoły w nich wypisywać zamiast zdjęć więcej wstawiać.... :diabloti: :mad:[/quote]

O to kolejny goopek do kolekcji :evil_lol::loveu:
zapraszamy do inteligentnej rozmowy:loveu::diabloti:

Posted

[quote name='psiulka']Ale z Was głupki, żeby tyle w jeden dzień postów napisać... :evil_lol: I to jeszcze takie pierdoły w nich wypisywać zamiast zdjęć więcej wstawiać.... :diabloti: :mad:[/quote]
Wybacz ze Cie zacytuje ale kto to mowi:mad:
Pozatym to sa bardzo praktyczne, zyciowe tematy:eviltong:
Dziekuje za uwage:oops:

Posted

[URL]http://lh6.ggpht.com/_5CyPQ8cVcTQ/SbDskHM5xWI/AAAAAAAAC4U/DkeVAxdKTTg/s640/Obraz%20042.jpg[/URL]
O Majeczka ogląda "Rodzinę zastępczą". :cool3:
:loveu: :loveu: :loveu:

[quote name='Kaya93']Ja ją głodze no więsz :eviltong: 3 posiłki dziennie, a to podobno i tak za duzo bo powinna 2 dotawac, ale chyba przezuce sie na 4 jak mi pies glodny chodzi:evil_lol:[/quote]
A ile Majeczka teraz ma, bo zapomniałam? :oops:
Jeśli jest głodna, to spokojnie możesz ją karmić nawet 4 razy dziennie, ale troszkę mniejsze porcje, w końcu rośnie teraz i potrzebuje dużo energii. :cool3:

Posted

[quote name='Kaya93']I na swoim legowisku (które na początku nie zabardzo jej spasowało:evil_lol:)
[IMG]http://lh6.ggpht.com/_5CyPQ8cVcTQ/SYQTbid7r_I/AAAAAAAAA-U/LWea1bFWm5k/s576/Obraz%20033.jpg[/IMG]

[IMG]http://lh4.ggpht.com/_5CyPQ8cVcTQ/SYQTa8-0DiI/AAAAAAAAA-M/ZSmPDs-4s5I/s576/Obraz%20030.jpg[/IMG]

[IMG]http://lh3.ggpht.com/_5CyPQ8cVcTQ/SYQbF8xTIzI/AAAAAAAAA_4/pciFADwOwe0/s576/Obraz%20019.jpg[/IMG]

[IMG]http://lh4.ggpht.com/_5CyPQ8cVcTQ/SYQbGrLVUoI/AAAAAAAABAA/ZXsXLQ3z0-Y/s576/Obraz%20025.jpg[/IMG]

[IMG]http://lh4.ggpht.com/_5CyPQ8cVcTQ/SYQbH3Qk5LI/AAAAAAAABAI/z2vMXO4J-Xk/s576/Obraz%20026.jpg[/IMG][/quote]
A Maja śpi na swoim legowisku?? Moj Frodzio tez ma ,ale niegdy go nie lubiał.

Posted

[quote name='Kaya93']No i ostatnie
z moim klapciastym uszkiem które cały czas sie jej odwija :evil_lol: (mój papeć sie nawet załapał:diabloti:)
[IMG]http://lh3.ggpht.com/_5CyPQ8cVcTQ/SbDshD5GUUI/AAAAAAAAC4E/zF0OTYtxMKA/s640/Obraz%20040.jpg[/IMG][/quote]
Frodziowi też się tak uszko wygina często:) :lol:

Posted

[B]Asia&Ginger [/B]- teraz ma ok 7,5 mies:loveu:
Właśnie z tym jedzieniem już tak różnie słyszałam, że zgupiałam :roll:, Wet mi powiedział, że 3 wystarczą, bo Spaniele mają tendencje do tycia i one praktycznie zawsze są głodne :roll:, albo słyszałam, że po 6 mies powinno sie 2 posiłki dawać i nie wiem, ale stwierdziłam, że 2 to za mało i daje jej 3, 2 razy karme i raz jakiś ryzyk z warzywkami i witaminkami :lol:
[B]sandrulka [/B]- Maja śpi wszędzie tylko nie pozwalam jej w łózku:roll: chociaż nieraz mam taką ochote wziąść i ją w nocy przytulić:loveu::roll:
Jej legowisko nie spasowało na początku, ale jak wstawilam je do mojego pokoju to teraz lubi sobie drzemnąć na nim, i wyjełam te poduchy z pod koca bo stwierdziłam, że jej nie wygodnie bo za twardo, wiec owinęłam w taki różowy kocyk taka poduche z pierzu i teraz jej o wiele wygodniej:loveu:. Ale najczęściej śpi na fotelu w salonie jak tata nie widzi:diabloti: i jak jej sie nie wygodnie zrobi to zchodzi i rozciąga sie na dywanie i w takiej pozycji zasypia :evil_lol:
[B]Moniek[/B] - Witam :buzi: no plany nie wypaliły:placz:
Ha no ja plan zawsze mam:diabloti: wirtualna dżampreza :cool3: co Ty na to :eviltong:
Jakiś poczęstunek skombinuje muzyczke zaprosimy pare dogomaniaków i bedzie gites :evil_lol:.
O której Ci pasuje:evil_lol::cool3:

Posted

[quote name='Sweetaśna']hej:loveu:
ale wy tu nagadałyście:evil_lol:
takie głupoty że aż nie mogłam ze śmiechu:eviltong::evil_lol:
co u was dzisiaj słychać??[/quote]

Hejo:loveu: właśnie impreze organizujemy :evil_lol: taka wirtualną :diabloti: to może wpadniesz? Sie pośmiejemy razem:evil_lol:
Izuuuś Ciebie i Fiodorka też zabraknąć nie może:loveu::diabloti:

Posted

[quote name='Kaya93']Hejo:loveu: właśnie impreze organizujemy :evil_lol: taka wirtualną :diabloti: to może wpadniesz? Sie pośmiejemy razem:evil_lol:
Izuuuś Ciebie i Fiodorka też zabraknąć nie może:loveu::diabloti:[/quote]

chętnie:razz: a o której??:cool3::cool3: