sonikowa Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 Idusiak, aż mi łzy w oczach stanęły... Naprawdę, tak się martwiłam o Elenkę. Super ten wet jest, mądry czlowiek. Przecież z psem zawsze trzeba się na początku dotrzeć. Trzymam kciuki i czekam na zdjęcia! Quote
gameta Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 Ja też się strasznie cieszę, choć przyznam się, że żal mi tego szczura :oops: Dobrze, że chcą z nią pracować :multi: Quote
idusiek Posted February 22, 2009 Author Posted February 22, 2009 gameta, mi tez szczura żal....sama mam scurę to wiem co to znaczy....( ale on do cholery na kroplówkę tam pojechał, juz sam ledwo zywy był i pewnie by nie przezył....) Co do Lenki - jestem szczęsliwa, bo widziałam jak się zaczyna słuchac, chociaż trzeba jej powtarzać kilka razy - ona doskonale rozumie o co biega, tylko rozbajdana jest.;) Quote
sonikowa Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Idusiek, Lenka już na 100 % ma ten domek? Quote
idusiek Posted February 24, 2009 Author Posted February 24, 2009 no daj mi pojechac dzisiaj i sie ostatecznie dowiedziec ;) Quote
idusiek Posted February 28, 2009 Author Posted February 28, 2009 :multi: umowa podpisana, Lenka w pełni oddana :multi: Lenka się zmienila od kiedy jest szkolona, doskonale rozumie co jej wolno a o nie ( czasami tylko udaje ze nie słyszy :evil_lol: ) Quote
gameta Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 :multi: To zmnieniaj forum szybciutko ;) Bardzo się cieszę :multi: Elena, wszystkiego dobrego na nowej drodze życia :loveu: Quote
idusiek Posted March 16, 2009 Author Posted March 16, 2009 Pamiętacie ją jeszcze? :cool3: i jej pogryzienia ? SLADU NIE MA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! teraz czeka ją sterylka, dzisiaj miala pobieraną krew a potem będzie ciachanie :evil_lol: Quote
sonikowa Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 Piękna ONka normalnie. Jakie futrzysko ma gęste ! a ciachać pewnie będzie ją jej pan, to na pewno się postara ;-) Świetne wiesci! Quote
idusiek Posted June 1, 2009 Author Posted June 1, 2009 Lenka śpiąca :) i w żywiole :evil_lol: i grzeczna :loveu: Quote
idusiek Posted May 27, 2011 Author Posted May 27, 2011 Elena nie żyje. Odeszła na rękach swojej Pani . Śpij spokojnie malutka.....['][']['] Quote
Recommended Posts