Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 110
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Elena w necie "Piękna suka owczarek niemiecki" :Elena jest piękną młodą suką w typie owczarka niemieckiego. Pogryziona przez inne psy, przebywa aktualnie w lecznicy w Warszawie, gdzie rany się goją i niedługo nie będzie po nich śladu. Elena jest przyjacielska do ludzi, łagodna do innych zwierząt. Szukamy dla niej dobrego domu, nie oddamy jej na łańcuch ani do rozmnażania. Warunkiem adopcji jest podpisanie umowy.
Ida tel. 600 101 446 [email protected]

ale.gratka.pl
4lapy.pl
eoferty.com.pl
gieldaogloszen.pl
zgubiono.pl
mojpupil.pl (kategoria oddam i znalazłem)
kupiepsa.pl (kategoria owczarki niemieckie oraz za darmo)
bono-polska.pl
adopcjapsa.pl
ogloszenia.aleokazja (kategoria psy oraz oddam)
szybko-sprzedam.pl
przygarnijzwierzaka.pl

Posted

Lenka dostanie opatrunki żelowe na łapkę :multi:

Serdecznie dziekuję ( nawet nie wiem komu, bo się nie przedstawił ;) ) za namiar na osobę, która ma opatrunki. Napisalam, poprosilam i jutro pojadą prosto do LENKI. Krysi też ogromnie dziękuję za szybką reakcję :multi:

Czytelniczko dogomanii, niech uda Ci się w koncu zalogować, to chociaż podziękuję :loveu: DZIĘKUJĘ !

Posted

Relację z wizyty u Lenki oczywiście ;)

Byłam dzisiaj na chwilunię bo dotarłam przed 20, w koncu poznałam właścicielkę lecznicy, której zawdzięczamy uratowanie z opresji :multi:

Lenka nawet tyłka nie ruszyła na powitanie :roll: Taka się zrobiła leniwa. Dzisiaj ponoc też Royala nie bardzo jej się chcialo jesć - rozpieszczony pies do granic mozliwości. :mad: Juz nie jest zamykana jak przychodzi pacjent, zlewa pacjentów, chyba ze piszczą albo mruczą :evil_lol:

A na powaznie - zjadła dzisiaj z samotności materacyk, na spacerki chodzi regularnie, bardzo dobrze się miewa. Jest pod fachową opieka, naprawdę bardzo o nią dbają, jak o swoją. Oczywiscie wstała jak zobaczyła, że mam ciacho psie - byla bardzo uradowana. Dokonała kilku zniszczen w lecznicy ..... i jest poznawana z tamtejszym rezydentem, ktory na okolicznośc zapoznania jutro straci jajka, zeby mogł Lence dotrzymywac towarzystwa bez oporów i kłopotów.;)

Jutro też przyjadą plasty żelowe - prosto do lecznicy ;) Dziekuję darczyńcy:loveu:

Za chwilę wkleje zdjęcia z lecznicy - wykonane przez włascicieli, którzy też pomagają nam jej szukac domku :cool3:

Posted

Niee, Lenka zostanie do czasu adopcji w lecznicy.;)

Byl pomysł ,zeby Mercedes pojechała do Zbójnii- ale ja sie boję, że ona tam zje ich kotę, ale będzie zazdrość o miskę, bo to typ pilnowacza ( sma nie zje a innemu nie da ) :shake:

Posted

Rany goją się dobrze. Dzisiaj jadę do Lenki wiec zdam relację na gorąco ;)

Są juz pierwsi chętni na naszą sunię, będę się z nimi widziala w przyszły weekend - trzymajcie kciukasy ! :cool3:

Posted

Byłam dzisiaj u Lenki

wiadomość nr 1 - nasz dlug w lecznicy opiewa na dzisiaj na kwotę 970 Zł...

A Lenka..... kochana dziewczynka, cieszy się na spacery :cool3: nie sika juz zupełnie w lecznicy. Dzisiaj zdjeli jej kołnierz na trochę, wiec zaczeła się iskać, cała - kawałek po kawałku ( strasznie smiesznie pluła kawałkami strupkow po całej lecznicy ;) ). Przy okazji poiskała i mnie :evil_lol: bo siedziałam obok niej. Lenka uwielbia się bawić - gryzła się dzis ze mną, przewracała do góry kołami, zaczepiała, całowała. Kocha ludzi i ich towarzystwo. Dzisiaj przyszły 2 panie ze szczurami - na szczury olewka a do ludzi - Lenka słodka dziewczynka z lwim ogonkiem i ruszającą się całą pupą do głaskania. Boże, ciotki jaka ona jest fajna i smieszna :loveu: Nadal sieje jednak lekkie spustoszenie jak się ją samą zostawia....:cool1: i ten jej jedyny minus, bo reszta jest po prostu urzekająca. Pani w lecznicy pozyczyla mi aparat, wiec jak przesle mi foty, to wstawię :lol:

Ranki sie pogoiły, tylko z łapki jeszcze leci wysięg i to martwi z lekka. Zmieniają jej teraz co 2 dni. Przyjechały opatrunki i sa wykorzystywane do leczenia Lenki. ;) po innych ranach sladu prawie nie ma ! :crazyeye: a siersc slicznie odrasta ! :multi:

Posted

Niedługo Lenka będzie nie tylko urocza, ale i piękna :lol:

Dług niemały... Trzeba zbierać, prosić o wpłaty. Ja wpłaciłam w styczniu 30 zł, w lutym też sie postaram, ale to tylko kropla w morzu potrzeb. Idusiek, [FONT=&quot]może zmienić tytuł wątku na Pogryziona Elena, prosi o lekarstw i grosik na weta?
[/FONT]

Posted

Zbieramy na uratowanie
dzielnych psich dzieci
i utrzymanie naszych 14 psiaków !

:sweetCyb::laugh2_2:[FONT=Comic Sans MS]ZAPRASZAMY NA BAZARKI [/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]CIOTEK : LUDWY I JESTEM WREDNA [/FONT]:laugh2_2::sweetCyb:

[FONT=Fixedsys]PIKANTNY :diabloti:[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]BURSZTYNOWY :cool3:[/FONT]

[FONT=Book Antiqua]KORALOWO- PERŁOWY :loveu:[/FONT]

* zaprasza Idusiek ... w kraciastych rajstopach na głowie.... :stupid: