Falkor Posted November 3, 2004 Posted November 3, 2004 ostatnio się zastanawiam czy to nie przekłamanie w książkach :lol: bo mój nie jest...chyba.... i nie wyglada na obronnego.Jakie są wasze doświadczenia? Quote
MariaMag Posted November 3, 2004 Posted November 3, 2004 OCZYWISCIE, ŻE BOKSER TO PIES OBRONNY !!! :D Mojego Ataka na przykład trzeba bronić :cunao: Pozdrawiam Quote
Gab_Rysia Posted November 3, 2004 Posted November 3, 2004 ostatnio się zastanawiam czy to nie przekłamanie w książkach :lol: bo mój nie jest...chyba.... i nie wyglada na obronnego.Jakie są wasze doświadczenia? Co to znaczy, że nie wygląda? Ma zbyt milusi pyszczek? Jest zbyt chudy? Nieduży? Co powinien robic? :lol: Quote
bartek_yo Posted November 4, 2004 Posted November 4, 2004 hehe moja lajze tez trzeba bronic :lol: chociaz ostatnio zostala zaatakowana przez psa swojej wielkosci...i obronila sie :o ja bylem w szoku :o ma pol roku to dziecko jeszcze :roll: przewrocila tamtego psa na plecy....i poradzila sobie :roll: Quote
Falkor Posted November 4, 2004 Author Posted November 4, 2004 )oj...bo ona ma taki pyszczek ,że tylko do kochania,i śmiejące sie oczka.Całą sobą pokazuje: kocham cię,poklep mnie po brzuszku.Każdy przechodzień to "miłość jej życia".Ma 5 mieś.-mam nadzieję,że jej ta ufność przejdzie i że w ciemnym parku nie będę jej musiała bronić ( też nie wyglądam na sukę obronną :D :D ) Quote
Gab_Rysia Posted November 4, 2004 Posted November 4, 2004 Pozory mylą. Mój Klusek o słodkiej mordce ma zaledwie 16 miesięcy a zdażyło mu się już dwa razy stanąć w mojej obronie. W jego przypadku słodka mordka to poprostu ściema, nie trzęsie pupą do każdego a jego marzeniem życia jest wklepać wszystkim psom na osiedlu. Co innego słodki staruszek Berus- serce na dłoni dla każdego, a jednak i jemu w cały swoim życiu zdarzały się momenty kiedy musiał stanąć w obronie swoich państwa i wypełnił swoją misję znakomicie, na dodatek w zupełnej ciszy. Quote
Olwar Posted December 19, 2004 Posted December 19, 2004 No jasne ,że pies obronny. Moja obcego przewróci , podepcze i zaliże na śmierć. A tak serio to myslę,że gdyby tego wymagała sytuacja, to na pewno w jakiś sposób by zareagowala, a na pewno przestraszyła swoim szczekaniem i warczeniem jak grzmot. Quote
dbsst Posted December 25, 2004 Posted December 25, 2004 hahaha Szpila to jest tak obronna jedyne co ma obronnego to lapy ktore ja tak niosa jak zadne jak zwiewa przed czyms ;) haha wiec ja jej bronic nie musze sama sie broni ;) Quote
paulina_1426 Posted January 3, 2005 Posted January 3, 2005 Hej ! Moja bokserka ma zdane PO - czyli pies obronca . Jest bardzo kochaniutka ale potrafi mnie obronic :) Quote
Recommended Posts