Nitor-Nivalis Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 [quote name='panienkabubu']Mnie to na Bostonku zależy hihihi[/quote] Ja mam fotki bostonka - jak tylko zmniejsze to wstawie a wyniki (nie wszystkie mam ale te najważniejsze tak ) Arco Iris Sugar Shock - dosk, I CWC, NDSwR, BOB II BOG :loveu: Arco Iris Miracle Of Love - dosk I Zw. Mł., NJwR :loveu: Rodonna 'N Waidan's Trump That - dosk I CWC, NDPwR :loveu: a w Inowroclawiu Arco Iris Sugar Shock - dosk, I CWC, NDSwR, BOB III BOG :loveu: Arco Iris Miracle Of Love - dosk I Zw. Mł., NJwR, III BIS JUNIOR :loveu: Rodonna 'N Waidan's Trump That - dosk I CWC, NDPwR :loveu: Quote
puzzle Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 No to ja tez sie pochwale:razz: [B]CZARNA CORA Zielony Kącik[/B] - oc. dosk. lok. I CWC, NDSWR ;) [IMG]http://i44.tinypic.com/2zi8z9z.jpg[/IMG] [IMG]http://i40.tinypic.com/2mzy3j9.jpg[/IMG] Quote
panienkabubu Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 [quote name='Nitor-Nivalis']Ja mam fotki bostonka - jak tylko zmniejsze to wstawie a wyniki (nie wszystkie mam ale te najważniejsze tak ) Arco Iris Sugar Shock - dosk, I CWC, NDSwR, BOB II BOG :loveu: Arco Iris Miracle Of Love - dosk I Zw. Mł., NJwR :loveu: Rodonna 'N Waidan's Trump That - dosk I CWC, NDPwR :loveu: a w Inowroclawiu Arco Iris Sugar Shock - dosk, I CWC, NDSwR, BOB III BOG :loveu: Arco Iris Miracle Of Love - dosk I Zw. Mł., NJwR, III BIS JUNIOR :loveu: Rodonna 'N Waidan's Trump That - dosk I CWC, NDPwR :loveu:[/quote] bardzo więc proszę o foteczki bostonka :loveu: Wyniki znam już od właściciela tych najbardziej utytułowanych, dziękuję :) Quote
Nitor-Nivalis Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 [quote name='panienkabubu']bardzo więc proszę o foteczki bostonka :loveu: Wyniki znam już od właściciela tych najbardziej utytułowanych, dziękuję :)[/quote] no to i fotki też możesz dostać od właściciela, bo już mu je wysłałam ;) Quote
panienkabubu Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 [quote name='Nitor-Nivalis']no to i fotki też możesz dostać od właściciela, bo już mu je wysłałam ;)[/quote] czyli podeśle mi masowo jak obiecał :-) Quote
Marciashka Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 Czy ktoś z Was pstrykał owczarki niemieckie? Szczególnie między 10.00 a 11.00? Spóźniliśmy się 20 minut (korki i wideoradar :( ) i mamy doskonałą, ale poza stawką :( Quote
alyffa Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 [quote name='Judit']a ktoś wie jak poszło gordonom?[/quote] Psy Kl. młodzieży VALDIEU Klan Basów - bardzo dobra suki Kl. młodzieży ARNICA MONTANA Maniana Garden - doskonala -dalej niestety nie wiem :( Byl jeszcze pies i sunia w klasie otwartej. Quote
Nirse Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 [B]Mam prośbę, czy może Ktoś podać nazwę psa : Grupa piąta[/B] Sędzia : [B]Barbara Larska - PL Basenji: 1szt Bardzo dziękuję :multi::multi: [/B] Quote
puzzle Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 [quote name='basenjifiona'][B]Mam prośbę, czy może Ktoś podać nazwę psa : Grupa piąta[/B] Sędzia : [B]Barbara Larska - PL Basenji: 1szt Bardzo dziękuję :multi::multi: [/B][/QUOTE] MAGIA LUKSUSU Next Germanika FCI -suka, klasa otwarta;) Quote
Samoha Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 Witam czy ktoś może robił zdjęcia Yorkom ??? niestety nie miałam aparatu :placz: Quote
Recommended Posts