dbsst Posted August 4, 2010 Author Posted August 4, 2010 [quote name='agbar']dzienkuje:grins:[/QUOTE] prosie........................................................................ Quote
dbsst Posted August 4, 2010 Author Posted August 4, 2010 jest tu jakis cwaniak?? [IMG]http://i928.photobucket.com/albums/ad128/dbsst1/IMG_5831jpgps.jpg?t=1280911187[/IMG] Quote
Cola Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 duet blondasów bombowy :p aż dziw, że nie ma zdjęć o tematyce wyrywania sobie zabawek :evil_lol: a Tola hmmmm w pierwszej chwili nie wiedziałam która to występuje :oops::evil_lol: takie podobne matki jesteście fajna ta grzechotka :grins: aż mnie kusi Quote
dbsst Posted August 4, 2010 Author Posted August 4, 2010 kurcze wlaśnie Tadzik nie wyrywał a Jasiek to jest tak zafascynowany dziećmi że tylko śle uśmiechy jak zagraniczny turysta który nie za wiele kuma hahahaha a zabawka bardzo fajna ostatnie Jan wbiła się głową w podłogę a potem gołym cielskiem walną właśnie w ta zabawkę nie musze mówić, że mu sie to wcale nie podobało hahahha Quote
Alicja Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 [COLOR=Navy][B]Grosia ma taką samą ciuchcię :grins: [url]http://i928.photobucket.com/albums/ad128/dbsst1/IMG_5831jpgps.jpg?t=1280911187[/url] fajny ten cffaniaczek ;)[/B][/COLOR] Quote
dbsst Posted August 4, 2010 Author Posted August 4, 2010 hahahha ma dobry gust Grosia że se ciuchciaka sprawiła ;) to jest prezent ktory Jan dostał od kolegi......................... Quote
Alicja Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 [quote name='dbsst']hahahha ma dobry gust Grosia że se ciuchciaka sprawiła ;) to jest prezent ktory Jan dostał od kolegi.........................[/QUOTE] samolota też z tej serii ma ;), bo Grosia ma taką zajebistą ciocię :grins: co się oprzeć zakupom nie może :roflt: Quote
Alicja Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 [quote name='dbsst']jest samolot??? poka[/QUOTE] u Grosi w domeczku , a spotkałam jeszcze ciężarówkę z tej serii Quote
Alicja Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 [quote name='dbsst']taaaaaaaak??? poszukam na allegro[/QUOTE] poślij mi jeszcze raz adresa to jak spotkam to przyślę siostrzeńcowi ;) Quote
malawaszka Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 [quote name='dbsst']ja to tylko nie rozumiem czemu ona mi się na wózek pchała :shake::diabloti: .................................................................................... [/QUOTE] żebyś mogła mówić, że masz sny prorocze :evil_lol: ale kurcze Jaś naprawdę siezmienił :mdleje: z tą mega blond czupryną wygląda jak mały Szwed :lol: Quote
dbsst Posted August 4, 2010 Author Posted August 4, 2010 [quote name='Alicja']poślij mi jeszcze raz adresa to jak spotkam to przyślę siostrzeńcowi ;)[/QUOTE] hahaha NIE [quote name='malawaszka']żebyś mogła mówić, że masz sny prorocze :evil_lol: ale kurcze Jaś naprawdę siezmienił :mdleje: z tą mega blond czupryną wygląda jak mały Szwed :lol:[/QUOTE] czy widziałaś fotografię siebie na moim wozku??? blondyn po mnie :d Quote
malawaszka Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 oczywiście, że widziałam siebie na Twoim wózku - ahhh jaka jestem szczupła :loveu: Quote
dbsst Posted August 4, 2010 Author Posted August 4, 2010 [b][color=darkred]mamy zęba mamy zęba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! [/color][/b] Quote
Yana Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 [quote name='dbsst'][B][COLOR=darkred]mamy zęba mamy zęba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! [/COLOR][/B][/QUOTE] pokaż, pokaż :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Quote
Alicja Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 [quote name='dbsst'][b][color=darkred]mamy zęba mamy zęba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! [/color][/b][/QUOTE] [B][COLOR=Navy]GRATKI Jaśko !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :bigcool: MY TEŻ MAMY :multi: Grosia dziś u Nas zabrzdąkała na łyżeczce :bigcool: czyli w Rodzinie wsio razem :roflt:[/COLOR][/B] Quote
Alicja Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 [quote name='dbsst']hahaha NIE [/QUOTE] [COLOR=Navy][B]znalazłam na GG :grins:[/B][/COLOR] Quote
Asiaczek Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 No to będzie zdjęcie tego zęba czy nie...? pzdr. Quote
dbsst Posted August 4, 2010 Author Posted August 4, 2010 [quote name='malawaszka']oczywiście, że widziałam siebie na Twoim wózku - ahhh jaka jestem szczupła :loveu:[/QUOTE] a jak szczupła i piękna jak zawsze :loveu: [quote name='Yana']pokaż, pokaż :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:[/QUOTE] hahah jest jeden mały problem no może dwa 1. jak chce popodziwiać zęba to wysuwa się jęzor :evil_lol: 2. to dopiero wyszedł kawałek nie wiem czy złapie obiektywem ale bliżej niż dalej zdjęć Jana Zębula :evil_lol: [quote name='Alicja'][B][COLOR=Navy]GRATKI Jaśko !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :bigcool: MY TEŻ MAMY :multi: Grosia dziś u Nas zabrzdąkała na łyżeczce :bigcool: czyli w Rodzinie wsio razem :roflt:[/COLOR][/B][/QUOTE] fajnie jakiś zębowy rzut dziś :multi: [quote name='Alicja'][COLOR=Navy][B]znalazłam na GG :grins:[/B][/COLOR][/QUOTE] obraże się :angryy: [quote name='Asiaczek']No to będzie zdjęcie tego zęba czy nie...? pzdr.[/QUOTE] będą będa w swoim czasie :eviltong: Quote
Alicja Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 [FONT=Arial][COLOR=Navy][B]Zęby się rzucily super rzutem ;) pffffffffffffffffffiiiiiiiiiiiiiiiiii :eviltong:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
agbar Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 [quote name='dbsst'][b][color=darkred]mamy zęba mamy zęba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! [/color][/b][/QUOTE] Gratulejszyn:-D Quote
dbsst Posted August 5, 2010 Author Posted August 5, 2010 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Navy][B]Zęby się rzucily super rzutem ;) pffffffffffffffffffiiiiiiiiiiiiiiiiii :eviltong:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE] hahahha [quote name='agbar']Gratulejszyn:-D[/QUOTE] dziękować a oto Jan dla Ali pod stołem na dowód hahahha - dziś Jan "wyszedł" na włości i" doszedł" do przedpokoju ha [IMG]http://i928.photobucket.com/albums/ad128/dbsst1/IMG_5879ps.jpg?t=1281007410[/IMG] Quote
dbsst Posted August 5, 2010 Author Posted August 5, 2010 i taki wielki powrót na mega matę [IMG]http://i928.photobucket.com/albums/ad128/dbsst1/IMG_5884ps.jpg?t=1281007814[/IMG] Quote
dbsst Posted August 5, 2010 Author Posted August 5, 2010 [url]http://www.kciuk.pl/Niesamowite-zdjecia-potworow-z-naszego-domu-l27085[/url] niezłe co Quote
Recommended Posts