Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 26.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• dbsst

8189

• Alicja

3447

• malawaszka

1035

• Maga100

877

Posted

duet blondasów bombowy :p aż dziw, że nie ma zdjęć o tematyce wyrywania sobie zabawek :evil_lol:
a Tola hmmmm w pierwszej chwili nie wiedziałam która to występuje :oops::evil_lol: takie podobne matki jesteście

fajna ta grzechotka :grins: aż mnie kusi

Posted

kurcze wlaśnie Tadzik nie wyrywał a Jasiek to jest tak zafascynowany dziećmi że tylko śle uśmiechy jak zagraniczny turysta który nie za wiele kuma hahahaha
a zabawka bardzo fajna ostatnie Jan wbiła się głową w podłogę a potem gołym cielskiem walną właśnie w ta zabawkę nie musze mówić, że mu sie to wcale nie podobało hahahha

Posted

[COLOR=Navy][B]Grosia ma taką samą ciuchcię :grins:
[url]http://i928.photobucket.com/albums/ad128/dbsst1/IMG_5831jpgps.jpg?t=1280911187[/url]

fajny ten cffaniaczek ;)[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='dbsst']hahahha ma dobry gust Grosia że se ciuchciaka sprawiła ;)
to jest prezent ktory Jan dostał od kolegi.........................[/QUOTE]

samolota też z tej serii ma ;), bo Grosia ma taką zajebistą ciocię :grins: co się oprzeć zakupom nie może :roflt:

Posted

[quote name='dbsst']ja to tylko nie rozumiem czemu ona mi się na wózek pchała :shake::diabloti:
....................................................................................
[/QUOTE]

żebyś mogła mówić, że masz sny prorocze :evil_lol:

ale kurcze Jaś naprawdę siezmienił :mdleje: z tą mega blond czupryną wygląda jak mały Szwed :lol:

Posted

[quote name='Alicja']poślij mi jeszcze raz adresa to jak spotkam to przyślę siostrzeńcowi ;)[/QUOTE]

hahaha NIE

[quote name='malawaszka']żebyś mogła mówić, że masz sny prorocze :evil_lol:

ale kurcze Jaś naprawdę siezmienił :mdleje: z tą mega blond czupryną wygląda jak mały Szwed :lol:[/QUOTE]

czy widziałaś fotografię siebie na moim wozku???
blondyn po mnie :d

Posted

[quote name='dbsst'][B][COLOR=darkred]mamy zęba mamy zęba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! [/COLOR][/B][/QUOTE]

pokaż, pokaż :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:

Posted

[quote name='dbsst'][b][color=darkred]mamy zęba mamy zęba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! [/color][/b][/QUOTE]

[B][COLOR=Navy]GRATKI Jaśko !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :bigcool:

MY TEŻ MAMY :multi: Grosia dziś u Nas zabrzdąkała na łyżeczce :bigcool: czyli w Rodzinie wsio razem :roflt:[/COLOR][/B]

Posted

[quote name='malawaszka']oczywiście, że widziałam siebie na Twoim wózku - ahhh jaka jestem szczupła :loveu:[/QUOTE]

a jak szczupła i piękna jak zawsze :loveu:
[quote name='Yana']pokaż, pokaż :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:[/QUOTE]

hahah jest jeden mały problem no może dwa
1. jak chce popodziwiać zęba to wysuwa się jęzor :evil_lol:
2. to dopiero wyszedł kawałek nie wiem czy złapie obiektywem ale bliżej niż dalej zdjęć Jana Zębula :evil_lol:

[quote name='Alicja'][B][COLOR=Navy]GRATKI Jaśko !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :bigcool:

MY TEŻ MAMY :multi: Grosia dziś u Nas zabrzdąkała na łyżeczce :bigcool: czyli w Rodzinie wsio razem :roflt:[/COLOR][/B][/QUOTE]

fajnie jakiś zębowy rzut dziś :multi:

[quote name='Alicja'][COLOR=Navy][B]znalazłam na GG :grins:[/B][/COLOR][/QUOTE]

obraże się :angryy:
[quote name='Asiaczek']No to będzie zdjęcie tego zęba czy nie...?

pzdr.[/QUOTE]

będą będa w swoim czasie :eviltong:

Posted

[quote name='dbsst'][b][color=darkred]mamy zęba mamy zęba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! [/color][/b][/QUOTE]

Gratulejszyn:-D

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Navy][B]Zęby się rzucily super rzutem ;)

pffffffffffffffffffiiiiiiiiiiiiiiiiii :eviltong:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]

hahahha

[quote name='agbar']Gratulejszyn:-D[/QUOTE]
dziękować

a oto Jan dla Ali pod stołem na dowód hahahha - dziś Jan "wyszedł" na włości i" doszedł" do przedpokoju ha

[IMG]http://i928.photobucket.com/albums/ad128/dbsst1/IMG_5879ps.jpg?t=1281007410[/IMG]