Jump to content
Dogomania

Samotny... zrezygnowany... okryty warstwą śniegu szczeniak MA DOM :):) !!

Recommended Posts

Posted

mam nowinki z domku Rexika:)

Chlopak ma sie swietnie, ma wielki apetyt i zaczepia wszystkie psiaki do zabawy ,zostaje grzecznie sam w domku...i nauczyl sie juz zachowywac czystosc w domu.

Niebawem pwnie Ewelinka sie odezwie i wstawi jakies foteczki:)

• Replies 118
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 5 months later...
Posted

monika083 napisał(a):
Ewelinko ,to Reksik juz sam sobie szafki otwiera:-o

na szczęście jescze nie :) bo inaczej to bym lodowke na kludke musiala zamykac :) ale dzisiaj to mi ser z kanapki porwal :)

Posted

W ogóle to chcielismy gdzies pojechac z Reksem na tydzien na urlop ale nie mozemy nic znalesc ciekawego gdzie mozna by z psem bylo jechac w granicach dolnegoslaska. na jakies pole namiotowe albo domki. Teraz to juz pewnie za pozno bo juz zarezerwowane wszystko ale jak by ktos mial jakis pomysl to prosze pisac :)

Posted

[quote name='Evelinkaaa89']W ogóle to chcielismy gdzies pojechac z Reksem na tydzien na urlop ale nie mozemy nic znalesc ciekawego gdzie mozna by z psem bylo jechac w granicach dolnegoslaska. na jakies pole namiotowe albo domki. Teraz to juz pewnie za pozno bo juz zarezerwowane wszystko ale jak by ktos mial jakis pomysl to prosze pisac :)

to sobie tutaj popatrz:
Juszczyn domki letniskowe w górach, Jodełka, Beskid Żywiecki

na tej stronce w ogole mozesz wpisac rejon i wyskoczy wiele propozycji ,

• 3 months later...
Posted

Witam wszystkich dawno nie odwiedzalam forum i troche tu zaniedbałam. Chciałam podzielic sie co tam u Reksa. To jest pies demolka :) Ale jest bardzo fajniutki ciesze sie ze jest z nami, bylismy razem przez tydzien na wakacjach pod namiotem. Bylo fajnie Reksik sie wychasal. od pewnego czasu Reks ma towarzystwo bo mam kotke przyblede. Sa bardzo tolerancyjni z jednej miski jedza i bawia sie ale widac ze teraz kotek rzadzi Reksem co czasami stwarza smieszne sytuacje. Pozdrawiam wszystkich... Niedługo dodam zdjecia

• 1 year later...