monika083 Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 mam nowinki z domku Rexika:) Chlopak ma sie swietnie, ma wielki apetyt i zaczepia wszystkie psiaki do zabawy ,zostaje grzecznie sam w domku...i nauczyl sie juz zachowywac czystosc w domu. Niebawem pwnie Ewelinka sie odezwie i wstawi jakies foteczki:) Quote
Korenia Posted February 7, 2009 Author Posted February 7, 2009 Świetne wiadomość !! :multi::multi: Quote
fizia Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 Ooo teraz to rozumiem - miękciutkie, cieplutkie łózeczko - super!:loveu: Quote
Evelinkaaa89 Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 :loveu: to jego ulubione miejsce oparcie od wersalki czasem to on zachowuje sie jak kot :):) Quote
monika083 Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 niesamowity:evil_lol: Ewelinko ,a jaki on duzy wyrosl,ile ma wzrostu:cool3: normalnie w amstaffa sie przeobrazil:) Quote
Evelinkaaa89 Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 w zasadzie to duzo nie urosl jest gdzies mniej wiecej jak cocer spaniel ale na pewno przytyl i jest bardzo silny :) Quote
Evelinkaaa89 Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 Ja na nk dodam zdjecie Reksa a potem jak bys mogla to przenies je na dogo ok.? Quote
monika083 Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 Evelinkaaa89 napisał(a):Ja na nk dodam zdjecie Reksa a potem jak bys mogla to przenies je na dogo ok.? z nk to wystarczy zdjecie skopiowac i wkleic tutaj;) Quote
monika083 Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 Ewelinko ,to Reksik juz sam sobie szafki otwiera:-o Quote
Evelinkaaa89 Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 monika083 napisał(a):Ewelinko ,to Reksik juz sam sobie szafki otwiera:-o na szczęście jescze nie :) bo inaczej to bym lodowke na kludke musiala zamykac :) ale dzisiaj to mi ser z kanapki porwal :) Quote
Evelinkaaa89 Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 W ogóle to chcielismy gdzies pojechac z Reksem na tydzien na urlop ale nie mozemy nic znalesc ciekawego gdzie mozna by z psem bylo jechac w granicach dolnegoslaska. na jakies pole namiotowe albo domki. Teraz to juz pewnie za pozno bo juz zarezerwowane wszystko ale jak by ktos mial jakis pomysl to prosze pisac :) Quote
monika083 Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 [quote name='Evelinkaaa89']W ogóle to chcielismy gdzies pojechac z Reksem na tydzien na urlop ale nie mozemy nic znalesc ciekawego gdzie mozna by z psem bylo jechac w granicach dolnegoslaska. na jakies pole namiotowe albo domki. Teraz to juz pewnie za pozno bo juz zarezerwowane wszystko ale jak by ktos mial jakis pomysl to prosze pisac :) to sobie tutaj popatrz: Juszczyn domki letniskowe w górach, Jodełka, Beskid Żywiecki na tej stronce w ogole mozesz wpisac rejon i wyskoczy wiele propozycji , Quote
Evelinkaaa89 Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Witam wszystkich dawno nie odwiedzalam forum i troche tu zaniedbałam. Chciałam podzielic sie co tam u Reksa. To jest pies demolka :) Ale jest bardzo fajniutki ciesze sie ze jest z nami, bylismy razem przez tydzien na wakacjach pod namiotem. Bylo fajnie Reksik sie wychasal. od pewnego czasu Reks ma towarzystwo bo mam kotke przyblede. Sa bardzo tolerancyjni z jednej miski jedza i bawia sie ale widac ze teraz kotek rzadzi Reksem co czasami stwarza smieszne sytuacje. Pozdrawiam wszystkich... Niedługo dodam zdjecia Quote
Korenia Posted April 27, 2011 Author Posted April 27, 2011 Odwiedzasz jeszcze dogo? Co tam u Reksia? Quote
Recommended Posts