kajkoowa Posted February 6, 2012 Author Posted February 6, 2012 [quote name='Paula03']Wiedziałam, że to napiszesz :D Jakby co to ja jestem to lepsza :diabloti:[/QUOTE] Ty zawsze wiesz :diabloti: :roflt: [quote name='Aleksandra95']Ty tak nie klikaj w klawiaturę tylko filmik dawaj no i zdjęcia dla Pauli.:lol:[/QUOTE] [quote name='Paula03']Właśnie, właśnie :D[/QUOTE]Już filmik skończyłam :eviltong: Teraz się musi przesłać :p Quote
Aleksa. Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 dobra, czekam.:D i zdjęcia Pauli daj, bo chce zobaczyć.:D Quote
Aleksa. Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 [CENTER]tak sobie [SIZE=5]c z e k a m :shake: [/SIZE][/CENTER] Quote
kajkoowa Posted February 6, 2012 Author Posted February 6, 2012 [quote name='Aleksandra95']dobra, czekam.:D i zdjęcia Pauli daj, bo chce zobaczyć.:D[/QUOTE] Tylko obrobię i wysyłam :) [quote name='Aleksandra95'][CENTER]tak sobie [SIZE=5]c z e k a m :shake: [/SIZE][/CENTER][/QUOTE] No cierpliwości :) Jak się załaduje to będzie :) Quote
kajkoowa Posted February 6, 2012 Author Posted February 6, 2012 Dobra, drugi raz próbuję go zapisać, ale znowu treść nie nadąża za muzyką :splat: Quote
Paula03 Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 Buu, no co z tym filmikiem? :( Jeszcze sobie poszłaś gdzieś :diabloti: Quote
paulaa. Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 To ja czekam na filmik i mam pytanko, Sopel jest wykastrowany ? :smile: Quote
Paula03 Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 [quote name='paulaa.']To ja czekam na filmik i mam pytanko, Sopel jest wykastrowany ? :smile:[/QUOTE] To ja odpowiem za Kaję ;) Tak, Sopel jest bezjajeczny :diabloti: Quote
paulaa. Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 Oo, to będe wdzięczna za info, czy coś się zmieniło. ;) Bo ważna każda rada, bo prawdopodobnie niedługo Scooby straci jajka...Boże jak to brzmi. :D Quote
Paula03 Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 [quote name='paulaa.']Oo, to będe wdzięczna za info, czy coś się zmieniło. ;) Bo ważna każda rada, bo prawdopodobnie niedługo Scooby straci jajka...Boże jak to brzmi. :D[/QUOTE] A to już ci Kaja odpowie, ale Sopel tak mi się zdaję, że stał się bardziej kontaktowy, nie lata za sukami w cieczce, normalnie się bawi, biega, skacze :D Quote
Kirinna Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 [quote name='paulaa.']Oo, to będe wdzięczna za info, czy coś się zmieniło. ;) Bo ważna każda rada, bo prawdopodobnie niedługo Scooby straci jajka...Boże jak to brzmi. :D[/QUOTE] mnie tez bardzo ciekawi ten temat:) a tak poza tym witamy się:) Quote
wikikoniki Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 [quote name='paulaa.']Oo, to będe wdzięczna za info, czy coś się zmieniło. ;) Bo ważna każda rada, bo prawdopodobnie niedługo Scooby straci jajka...Boże jak to brzmi. :D[/QUOTE] Ostatnio prawie na każdym wątku coś o ciachaniu... ja też się nad tym z Neską zastanawiam... z resztą zaraz piszę na galerii... Quote
paulaa. Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 [quote name='wikikoniki']Ostatnio prawie na każdym wątku coś o ciachaniu... ja też się nad tym z Neską zastanawiam... z resztą zaraz piszę na galerii...[/QUOTE] No fakt, ale byłam też ciekawa tak przed obozowo, bo mój pies ma zupełnie inne podejście do kastratów, czyt. traktuje je jak suki. :D Quote
kajkoowa Posted February 7, 2012 Author Posted February 7, 2012 [quote name='Paula03']Buu, no co z tym filmikiem? :( Jeszcze sobie poszłaś gdzieś :diabloti:[/QUOTE] Dobra, zmieniłam szybkość zapisu, choć i tak dziwnie mi wyszedł :hmmmm: Tzn. inaczej jest w programie, inaczej jak jest już zapisany:niewiem: [quote name='paulaa.']To ja czekam na filmik i mam pytanko, Sopel jest wykastrowany ? :smile:[/QUOTE] Tak :) [quote name='Paula03']To ja odpowiem za Kaję ;) Tak, Sopel jest bezjajeczny :diabloti:[/QUOTE] I dobrze mu tak :evil_lol: [quote name='paulaa.']Oo, to będe wdzięczna za info, czy coś się zmieniło. ;) Bo ważna każda rada, bo prawdopodobnie niedługo Scooby straci jajka...Boże jak to brzmi. :D[/QUOTE] [quote name='Paula03']A to już ci Kaja odpowie, ale Sopel tak mi się zdaję, że stał się bardziej kontaktowy, nie lata za sukami w cieczce, normalnie się bawi, biega, skacze :D[/QUOTE] Właśnie :) Generalnie stał się bardziej ogarnięty, przestał się tak bardzo sadzić na inne psy. Oczywiście nie jest to zasługa samej kastracji, bo niedługo po tym zaczęliśmy więcej współpracować, ale myślę, że kastracja dużo wniosła ;) Przestał oczywiście zwracać uwagę na suki w cieczce, co bardzo mi pomogło, bo skupił się na mnie. Jest bardziej odwoływalny, trochę spokojniejszy, ale jak zaczynamy pracować daje z siebie wszystko. ;) Ogólnie jest z nim o niebo lepiej, niż przed ciachnięciem ;) A potencjał do pracy ma taki sam :) [quote name='Kirinna']mnie tez bardzo ciekawi ten temat:) a tak poza tym witamy się:)[/QUOTE] Cześć :) [quote name='wikikoniki']Ostatnio prawie na każdym wątku coś o ciachaniu... ja też się nad tym z Neską zastanawiam... z resztą zaraz piszę na galerii...[/QUOTE] No to ide poczytać :) [quote name='paulaa.']No fakt, ale byłam też ciekawa tak przed obozowo, bo mój pies ma zupełnie inne podejście do kastratów, czyt. traktuje je jak suki. :D[/QUOTE] Dokładnie. Mój pies, który z natury, ot tak nie przepada za innymi samcami, przy pierwszym spotkaniu zaprzyjaźnił się z kastratem. Bardzo mnie to zdziwiło, bo pies jest, z tego co pamiętam, w tym samym wieku i nie należy do najmniejszych ( a Sopel bardzo dobrze znosi tylko towarzystwo samców wielkości yorka). Jest to jeden z nielicznych psów, które Sopel sam zaprasza do zabawy. On go po prostu uwielbia :D [quote name='Aleksandra95']moja cierpliwość się już kończy.:D[/QUOTE] :eviltong: Jakby ktoś nie wiedział, z jakiej okazji :) W niedzielę minęło 5 lat, jak Sopel jest z nami :) Nie wiem, kiedy to zleciało... [video=youtube;ZIXtfAgjDv0]http://www.youtube.com/watch?v=ZIXtfAgjDv0&feature=youtu.be[/video] Quote
Aleksa. Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 ale mi się podoba !!!:multi::multi::multi::multi::multi::multi: dopiero nam mówisz, że to 5 lat ?! :multi::multi::multi: o matko Dora w czerwcu kończy 4 :-o:-o jaki on mądry :loveu::loveu:i te ząbki tak świetnie pokazuje :lol::lol::loveu: ide oglądać jeszcze raz. :eviltong::eviltong: Quote
Paula03 Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 Przede wszystkim to życzymy wam jeszcze wielu wspólnie spędzonych lat :BIG: Filmik świetnie zmontowany :) No i Sopel jest genialny :loveu: Jakoś dopiero to dostrzegłam, Sopel jak wykonuje komendy to daje z siebie wszystko i myśli ;) Fajnie to wygląda :loveu: A jak tak spojrzę na mojego głupka to ona byle szybciej, byle szybciej i właśnie wtedy gubi mózg :diabloti: Quote
Paula03 Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 A i jeszcze jedno, czemu taki krótki ten filmik? :shake::diabloti::diabloti: Sory, że post pod postem ,ale nie chce mi się edytować :evil_lol: Quote
kajkoowa Posted February 7, 2012 Author Posted February 7, 2012 [quote name='Aleksandra95']ale mi się podoba !!!:multi::multi::multi::multi::multi::multi: dopiero nam mówisz, że to 5 lat ?! :multi::multi::multi: o matko Dora w czerwcu kończy 4 :-o:-o jaki on mądry :loveu::loveu:i te ząbki tak świetnie pokazuje :lol::lol::loveu: ide oglądać jeszcze raz. :eviltong::eviltong:[/QUOTE] Jaaki entuzjazm :D Dziękujemy oczywiście :loveu::loveu: Quote
kajkoowa Posted February 7, 2012 Author Posted February 7, 2012 [quote name='Paula03']Przede wszystkim to życzymy wam jeszcze wielu wspólnie spędzonych lat :BIG: Filmik świetnie zmontowany :smile: No i Sopel jest genialny :loveu: Jakoś dopiero to dostrzegłam, Sopel jak wykonuje komendy to daje z siebie wszystko i myśli ;-) Fajnie to wygląda :loveu: A jak tak spojrzę na mojego głupka to ona byle szybciej, byle szybciej i właśnie wtedy gubi mózg :diabloti:[/QUOTE] Dziękujemy :loveu::loveu: Ale Sopel przez to, że analizuje wszystko i się zastanawia, robi to wooolno, strasznie się ślimaczy. Czasem mógłby ten swój musk wyłączyć ;-) I działać szybciej :smile: Ale już się przyzwyczaiłam, że on idzie w jakość a nie szybkość :diabloti: [quote name='Paula03']A i jeszcze jedno, czemu taki krótki ten filmik? :shake::diabloti::diabloti: Sory, że post pod postem ,ale nie chce mi się edytować :evil_lol:[/QUOTE] Bo oczywiście nie miałam materiałów :diabloti: Jak zawsze w ostatniej chwili ogarnęłam, że brakuje nam filmików i innych takich :shake: Quote
Paula03 Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 [quote name='Kaja10014']Dziękujemy :loveu::loveu: Ale Sopel przez to, że analizuje wszystko i się zastanawia, robi to wooolno, strasznie się ślimaczy. Czasem mógłby ten swój musk wyłączyć ;-) I działać szybciej :smile: Ale już się przyzwyczaiłam, że on idzie w jakość a nie szybkość :diabloti: Bo oczywiście nie miałam materiałów :diabloti: Jak zawsze w ostatniej chwili ogarnęłam, że brakuje nam filmików i innych takich :shake:[/QUOTE] Wiesz, ale ważniejsza jest jakość, a nie ilość :eviltong: To ty już może zacznij zbierać materiały na kolejny filmik :diabloti: Quote
kajkoowa Posted February 7, 2012 Author Posted February 7, 2012 [quote name='Paula03']Wiesz, ale ważniejsza jest jakość, a nie ilość :eviltong: To ty już może zacznij zbierać materiały na kolejny filmik :diabloti:[/QUOTE] Podobno :diabloti: No właśnie też doszłam do takiego wniosku :diabloti: Czyli będziemy Cię wykorzystywać :D Quote
Aleksa. Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 [quote name='Kaja10014']Podobno :diabloti: No właśnie też doszłam do takiego wniosku :diabloti: Czyli będziemy Cię wykorzystywać :D[/QUOTE] To ja już czekam na kolejny.:D Quote
kajkoowa Posted February 7, 2012 Author Posted February 7, 2012 [quote name='Aleksandra95']To ja już czekam na kolejny.:D[/QUOTE] Borze szumiący, już? :evil_lol: I znowu mnie będzie straszyć, że przyjedzie wtłuc, co? :diabloti: Quote
Recommended Posts