Paula03 Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 Ej no ja jestem niewinna :diabloti: Wysłałam Kai, to jej zabierzcie psa :diabloti: A ja wiem czemu jutro :D Tak mi się zdaję, że wiem :D Quote
Aleksa. Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 [quote name='Paula03']Ej no ja jestem niewinna :diabloti: Wysłałam Kai, to jej zabierzcie psa :diabloti: A ja wiem czemu jutro :D Tak mi się zdaję, że wiem :D[/QUOTE] a mówiłam, że o psa bardziej będzie się martwiła.:diabloti: haha :D Quote
kajkoowa Posted February 4, 2012 Author Posted February 4, 2012 [quote name='Molowe']oki to czekamy na filmik niecierpliwie :)[/QUOTE] Ciesze się :) [quote name='Paula03']Ej no ja jestem niewinna :diabloti: Wysłałam Kai, to jej zabierzcie psa :diabloti: A ja wiem czemu jutro :D Tak mi się zdaję, że wiem :D[/QUOTE] No własnie, ja mam filmiki a na ciebie się uwzięły, nie? :diabloti: Nie, żeby mi to przeszkadzało...:diabloti: Wiesz wiesz. Tylko nie mam pojęcia, czy się wyrobię na jutro ;) Quote
Paula03 Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 [quote name='Kaja10014'] No własnie, ja mam filmiki a na ciebie się uwzięły, nie? :diabloti: Nie, żeby mi to przeszkadzało...:diabloti: Wiesz wiesz. Tylko nie mam pojęcia, czy się wyrobię na jutro ;)[/QUOTE] No wiesz co :diabloti: Menda :diabloti: Do roboty, to się wyrobisz :D Quote
chi23 Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 Ja też tu czekam, moje drogie panie:diabloti: Quote
Paula03 Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 Jak się nie mylę to Kaja jest w trakcie robienia filmiku :) Quote
kajkoowa Posted February 6, 2012 Author Posted February 6, 2012 [quote name='Paula03']Jak się nie mylę to Kaja jest w trakcie robienia filmiku :)[/QUOTE] Tak jest kobieto nieomylna :D Zaraz prześlę :) Quote
Aleksa. Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 ja tu czekam od dwóch dniu do cholerki jasnej :mad: Quote
kajkoowa Posted February 6, 2012 Author Posted February 6, 2012 [quote name='Aleksandra95']ja tu czekam od dwóch dniu do cholerki jasnej :mad:[/QUOTE] Wieeem :oops: I podziwiam za cierpliwość :eviltong: Quote
Aleksa. Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 [quote name='Kaja10014']Wieeem :oops: I podziwiam za cierpliwość :eviltong:[/QUOTE] wiesz co ja juz idę bilet tam do Was kupić.:mad: pogonie Was trochę.:mad: Quote
Paula03 Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 To ja poproszę zdjęcie z mojego i Katiowego fri :D Tylko wyślij m ina PW link, nie dawaj go nigdzie :diabloti: Quote
kajkoowa Posted February 6, 2012 Author Posted February 6, 2012 [quote name='Aleksandra95']wiesz co ja juz idę bilet tam do Was kupić.:mad: pogonie Was trochę.:mad:[/QUOTE] Zapraszamy, zapraszamy :diabloti: [quote name='Paula03']To ja poproszę zdjęcie z mojego i Katiowego fri :D Tylko wyślij m ina PW link, nie dawaj go nigdzie :diabloti:[/QUOTE] No wieesz co, myślę, ze moje zdjecia nie sa tak bardzo tragiczne :diabloti: Quote
Aleksa. Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 [quote name='Paula03']To ja poproszę zdjęcie z mojego i Katiowego fri :D Tylko wyślij m ina PW link, nie dawaj go nigdzie :diabloti:[/QUOTE] eee, dawaj na forum nam tu :lmaa::lmaa::talker::talker::snipersm::-x Quote
Paula03 Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 [quote name='Kaja10014'] No wieesz co, myślę, ze moje zdjecia nie sa tak bardzo tragiczne :diabloti:[/QUOTE] No wiesz :diabloti: A nie no, a tak serio to chce je wstawić sama i coś napisać :D Tak głupia jestem, wiem :D :D Quote
kajkoowa Posted February 6, 2012 Author Posted February 6, 2012 [quote name='Paula03']No wiesz :diabloti: A nie no, a tak serio to chce je wstawić sama i coś napisać :D Tak głupia jestem, wiem :D :D[/QUOTE] Jaa pierdziele :D Przyzwyczaiłam się już :P Quote
Aleksa. Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 [quote name='Paula03']No wiesz :diabloti: A nie no, a tak serio to chce je wstawić sama i coś napisać :D Tak głupia jestem, wiem :D :D[/QUOTE] Wy to chcecie mnie chyba baaardzo zdenerwować:nono::motz::-x:shock: Quote
Paula03 Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 [quote name='Kaja10014']Jaa pierdziele :D Przyzwyczaiłam się już :P[/QUOTE] Phi, powinnaś powiedzieć "nie Paula nie jesteś" :eviltong: [quote name='Aleksandra95']Wy to chcecie mnie chyba baaardzo zdenerwować:nono::motz::-x:shock:[/QUOTE] No tak bardzo żebyś wreszcie przyjechała do nas :diabloti::diabloti: Quote
kajkoowa Posted February 6, 2012 Author Posted February 6, 2012 [quote name='Paula03']Phi, powinnaś powiedzieć "nie Paula nie jesteś" :eviltong: No tak bardzo żebyś wreszcie przyjechała do nas :diabloti::diabloti:[/QUOTE] Po co mam kłamać? :diabloti: Oczywiście, przyjeżdżaj Ola! :D Quote
Aleksa. Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 jesteście okropne.:mad: ja tez zapraszam.:D:D Quote
kajkoowa Posted February 6, 2012 Author Posted February 6, 2012 [quote name='Aleksandra95']jesteście okropne.:mad: ja tez zapraszam.:D:D[/QUOTE] Wiemy :diabloti: Quote
Paula03 Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 [quote name='Kaja10014']Po co mam kłamać? :diabloti: Oczywiście, przyjeżdżaj Ola! :D[/QUOTE] Wiedziałam, że to napiszesz :D [quote name='Aleksandra95']jesteście okropne.:mad: ja tez zapraszam.:D:D[/QUOTE] [quote name='Kaja10014']Wiemy :diabloti:[/QUOTE] Jakby co to ja jestem to lepsza :diabloti: Quote
Aleksa. Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 [quote name='Kaja10014']Wiemy :diabloti:[/QUOTE] Ty tak nie klikaj w klawiaturę tylko filmik dawaj no i zdjęcia dla Pauli.:lol: Quote
Paula03 Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 [quote name='Aleksandra95']Ty tak nie klikaj w klawiaturę tylko filmik dawaj no i zdjęcia dla Pauli.:lol:[/QUOTE] Właśnie, właśnie :D Quote
Recommended Posts