Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pisałas wcześniej że za puźno zaczełaś uxczyć sztuczek psiczke ale i tak mnie nie przebijesz bo mój pies ma 4 latka i pół roku temu zaczełam go uczyć i uczy sięjednej komenty w ok. 1godzine czasm nawet krócej.
Jak pojedziesz ze mną na obóz to ci pokaże jak go uczę.

• Replies 905
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Świetne są! :loveu:

[CENTER][SIZE=1][B]MAM DO SPRZEDANIA :

Rogz Jellybean Collar obroża zwykła 11mm / 19-25 cm (używana ale nie zniszczona)

Zestaw Hiltona Pomarańczowy w łapki ( nie używany - tylko smycz trochę )

Szelki Avenue granatowe. (prawie wogle nie używane - nie zniszone )

[I] Chcesz dowiedzieć się więcej? Zobaczyć zdjęcia? Pisz tu lub na GG 12300349.[/I]
[I] Czekam![/I]
[/B][/SIZE] [/CENTER]

Posted

Dzięki wszystkim! :loveu:

CaneSs - fnx :loveu:

Bianka - myślę, że nie jest zarośnięta, ale i tak niedługo się pewnie wybierzemy, bo jeśli pojadę do tych Kielc muszę się spytać bzium czy może mi pożyczyć psiaka :diabloti:

Czasowa - a co ja mam powiedzieć, jak przez ładny miesiąc nie widziałam fot Fudzia - dopiero teraz się pancia obudziła? :mad:

Tak w ogóle fotek nie będzie przez pewien czas, bo na moim komputerze nie mam dostępu do INTERNETU :angryy: z niewiadomych przyczyn i od czasu do czasu korzystam z laptopu taty, na którym fotek nie ma. Będę mogła Wam wygrzebać archiwalne z bloga, ale Alka mi będzie marudzić :eviltong: Zresztą większość z bloga już wstawiłam.

Kiedy tylko na moim komputerze będzie dostęp do neta, obiecuję filmik Mi i Spika ze sztuczkami ;) (jeszcze nic więcej nie umiemy :angryy:, ale będziecie mogli oglądać jak Spike prosi i siada :eviltong:).

Pozdrawiamy, Hania & Misia :D

Posted

[URL]http://westikowa.blox.pl/resource/DSCN0146.JPG[/URL] :loveu:

Co do braku internetu, nie możesz użyć pendrive'a/karty pamięci/mp3-4 (moja poczciwa mp3 swego czasu z powodzeniem służyła do przenoszenia plików z lepszego kompa bez drukarki na gorszy z drukarką)/czegoś jeszcze innego albo po prostu zrzucić zdjęć z aparatu od razu na laptopa (a jak Twój tata nie chce, żeby tam zalegały, to tylko wrzucić do galerii i zaraz wykasować z dysku)?
Dobra, wiem, że marudzę, ale chcę już nowe zdjęcia Misi :p I filmik :eviltong:

Posted

[quote name='border_collie&westie']Dzięki wszystkim! :loveu:

CaneSs - fnx :loveu:

Bianka - myślę, że nie jest zarośnięta, ale i tak niedługo się pewnie wybierzemy, bo jeśli pojadę do tych Kielc muszę się spytać bzium czy może mi pożyczyć psiaka :diabloti:

Czasowa - a co ja mam powiedzieć, jak przez ładny miesiąc nie widziałam fot Fudzia - dopiero teraz się pancia obudziła? :mad:

Tak w ogóle fotek nie będzie przez pewien czas, bo na moim komputerze nie mam dostępu do INTERNETU :angryy: z niewiadomych przyczyn i od czasu do czasu korzystam z laptopu taty, na którym fotek nie ma. Będę mogła Wam wygrzebać archiwalne z bloga, ale Alka mi będzie marudzić :eviltong: Zresztą większość z bloga już wstawiłam.

Kiedy tylko na moim komputerze będzie dostęp do neta, obiecuję filmik Mi i Spika ze sztuczkami ;) (jeszcze nic więcej nie umiemy :angryy:, ale będziecie mogli oglądać jak Spike prosi i siada :eviltong:).

Pozdrawiamy, Hania & Misia :D[/quote]

Oj będę marudzić, będę :razz:

Bo mi się te blogowe znudziły xd

Posted

[quote name='Jasmina*'][URL]http://westikowa.blox.pl/resource/DSCN0146.JPG[/URL] :loveu:

Co do braku internetu, nie możesz użyć pendrive'a/karty pamięci/mp3-4 (moja poczciwa mp3 swego czasu z powodzeniem służyła do przenoszenia plików z lepszego kompa bez drukarki na gorszy z drukarką)/czegoś jeszcze innego albo po prostu zrzucić zdjęć z aparatu od razu na laptopa (a jak Twój tata nie chce, żeby tam zalegały, to tylko wrzucić do galerii i zaraz wykasować z dysku)?
Dobra, wiem, że marudzę, ale chcę już nowe zdjęcia Misi :p I filmik :eviltong:[/quote]

Jeśli jeszcze długo nie będę miała dostępu do mojego komputera -a raczej do internetu na nim, to tak rzeczywiście zrobię, ale póki co wolę poczekać :p. Może tata coś wykombinuje (oby...).

[quote name='Czasowa']Oj będę marudzić, będę :razz:

Bo mi się te blogowe znudziły xd[/quote]

Heh ;) Ale naucz się myśleć nie tylko o sobie :lol:

Posted

[quote name='border_collie&westie']Heh ;) Ale naucz się myśleć nie tylko o sobie :lol:[/quote]
Tobie by się to przydało, bo Nas na foty nowe namawiałaś, i masz p;-) Co tydzień nowe xd

Posted

[quote name='Czasowa']Tobie by się to przydało, bo Nas na foty nowe namawiałaś, i masz p;-) Co tydzień nowe xd[/quote]

Jupi! Jesteś dostępna! :multi:
Ja nie mam na laptopie GG... :(

A tak w ogóle - wcale nie myślę tylko o sobie ;-) Chodzi mi o to, że Ty nie chcesz fot tych które Ty widziałaś, a inni nie, a ja z chęcią oglądnęłam zdjęcia w galerii, które widziałam, bo je sama przesłałam :lol:

Tak w ogóle skorzystałam z rady Jasminy, filmik się ładuje na YT:lol:

Posted

[quote name='border_collie&westie']Jupi! Jesteś dostępna! :multi:
Ja nie mam na laptopie GG... :(

A tak w ogóle - wcale nie myślę tylko o sobie ;-) Chodzi mi o to, że Ty nie chcesz fot tych które Ty widziałaś, a inni nie, a ja z chęcią oglądnęłam zdjęcia w galerii, które widziałam, bo je sama przesłałam :lol:

Tak w ogóle skorzystałam z rady Jasminy, filmik się ładuje na YT:lol:[/quote]

Widzisz... zawsze trzeba słuchać tych mądrzejszych i bardziej doświadczonych xd( Jasmina, Fairy, Aga, Sara itd.)

Posted

Kurczę, dogo mi ucina posty :roll::razz:
Bessie, mamusia papisi, to moja faworytka :cool3: Chciałabym jednego z nich, ale myślę, że wolę psiaka po bardziej sportowych rodzicach :lol:

Posted

[quote name='border_collie&westie']Kurczę, dogo mi ucina posty :roll::razz:
Bessie, mamusia papisi, to moja faworytka :cool3: Chciałabym jednego z nich, ale myślę, że wolę psiaka po bardziej sportowych rodzicach :lol:[/quote]
Ja od Gulden Landu albo Dajavera bym chciała :razz:

Posted

[quote name='Czasowa']Ja od Gulden Landu albo Dajavera bym chciała :razz:[/quote]

A ja od Rogonii. Tam mi się bardzo podobają charakterki ich borderków ;). Zresztą polskie psiska bardziej przypadły mi do gustu ;)

Posted

Może dam jedną fotkę, autorstwa pani od której przyjechała Mi. Niestety trochę mała :oops:

[IMG]http://img4.imageshack.us/img4/9599/248032695.jpg[/IMG]

Od lewej: braciszek Misji i Mi :loveu:

Posted

[quote name='Czasowa']Jaka śliczna

Będę dobra i poczekam, :razz:[/quote]

DZIęKI :loveu:
Byłyby fotki, ale niestety się od nowa ładują, bo ja, mądra, zamknęłam kartę :angryy:
A i mamy 50 stronę! :multi: