Pegaza Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 [quote name='Karolina.']Cześć dziewczyny! Jolu, e tam, od razu wagary... :eviltong:[/QUOTE] no wlacha napisz jej ze paluszek bolal i glowka.. a jak wiecie to zawsze szkolna wymowka:eviltong: Quote
*Jot* Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 [quote name='Karolina.']Cześć dziewczyny! Jolu, e tam, od razu wagary... :eviltong:[/QUOTE] Karola wiem...doszłam do tego....miałaś randkę :loveu: [quote name='Pegaza']no wlacha napisz jej ze paluszek bolal i glowka.. a jak wiecie to zawsze szkolna wymowka:eviltong:[/QUOTE] Daria a miałaś często tą wymówkę w szkole ? :cool3: Bo ja bólem głowy do tej pory się wymawiam...:roflt: Cześć Karola :multi: Quote
Karolina. Posted March 10, 2011 Author Posted March 10, 2011 Taaa... żeby to randka była to bym się cieszyła ;) hihi Już nawet ten ból palca tudzież głowy bym przeżyła ;) Ale niestety, siedzę chora i tylko kaszlę i smarkam, w pokoju to już biało się zrobiło od chusteczek :roll: Najgorzej w nocy jest, spać nie mogę przez kaszel... Ale Laki mi dzielnie towarzyszy, chociaż tyle dobrego ;) Quote
Pegaza Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 No wiesz juz nie pamietam jak to bylo kiedys ale dzis to czesto mnie boli oj czesto..:evil_lol: a bierzesz cos Karola na ten kaszel? Quote
Karolina. Posted March 10, 2011 Author Posted March 10, 2011 :lol: Biorę syrop i tabletki. Mama pielęgniarka, więc coś tam w pogotowiu zawsze ma :) Ale jutro i tak chce mnie wysłać do lekarza, i chyba pójdę... Katar jak katar, gardło też mnie w ogóle nie boli, ale ten kaszel jest męczący. Taka pora, wszyscy już dookoła chorowali, ja się dzielnie trzymałam, ale w końcu i mnie dopadło... Quote
Pegaza Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 No ze tez na weekend Cie tak rozebralo;) idz idz lepiej kaszel wyleczyc porzadnie niz by mialo wyskoczyc jakies zapalenie oskrzeli.. Quote
*Jot* Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 Ojejku Karola moja bidulko :buzi: Zdrowiej szybciutko :loveu: A ja jak mnie kaszel napadnie to paluszki jem.Jakoś mi wtedy przechodzi. Oczywiście syropki,aspirynka tez jest wtedy w użyciu.Bo niestety po paluszkach kaszel nie zniknie :roll: [quote name='Pegaza']No wiesz juz nie pamietam jak to bylo kiedys ale dzis to czesto mnie boli oj czesto..:evil_lol:[/QUOTE] [COLOR="#afeeee"]Daria ten ból głowy w tym samym sensie co ja.....?[/COLOR] :roflt: Quote
Pegaza Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 No widzisz tylko zaczelam pisac i juz mnie rozbolala a M czeka..:roll: :evil_lol: Quote
Karolina. Posted March 10, 2011 Author Posted March 10, 2011 Daria, to już od tygodnia tak mnie sukcesywnie pomału rozbiera. Na wystawie już miałam chrypkę, i katar ;) A teraz chrypka znikła, a kaszel się pojawił... A wiesz Jolu, że dzisiaj jadłam paluszki? Z sezamem :) A mi jak jest taki okres chorobowy, to cebuli się chce. Z octem :lol: I właśnie sobie jakiś czas temu jadłam takie "danie" hihi Jak już miałam na nie ochotę, to wiedziałam że jakaś bakteria wisi w powietrzu ;) Daria, leć leć do M ;) :lol: Quote
*Jot* Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 Daria,M jak kocha to poczeka :evil_lol: Karola jak cebula z octem ? :crazyeye: Quote
Pegaza Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 Hm a wiesz chyba polece niech ma dzien dziecka hihi ze co cebula z octem? dziwny masz ten organizm hehe aa widzisz teraz cierp cialo jak Ci sie wystaw zachcialo ;) Quote
*Jot* Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 [quote name='Pegaza']Hm a wiesz chyba polece niech ma dzien dziecka hihi[/QUOTE] Ło matko....Daria leć szybko do M.....:loveu: :evil_lol: Ja też już znikam,ale do łóżka wchodzę z bólem głowy :evil_lol: Z wielkim bólem :evil_lol: Dobranoc Karola,śpij dobrze :loveu: Ps.Właśnie paluszki podjadam,ale solone :) Quote
Pegaza Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 No lece lece ale chyba M juz spi.. a mnie naprawde glowa rozbolala i w dodatku cos mnie mdli..chyba mi cos zaszkodzilo.. no to przespanej nocy Karola :) Quote
Karolina. Posted March 10, 2011 Author Posted March 10, 2011 A nieee, to na pewno nie od wystawy! :obrazic: Co to to nie :shake: Quote
*Jot* Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 Karola no chyba Lakuś ci pozostał :loveu: Muszę wypróbować ten przepis. Daria mdli Cię.....:siara: A co to za problem obudzić M ? :razz: Quote
Pegaza Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 Karola wskocz sobie na czacik jakis;) pewnie jakis samotny chorutek sie tez moze znajdzie.. matko jedyna do czego ja Cie namawiam;) ide juz bo pisze glupoty.. Quote
Pegaza Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 [quote name='*Jot*']Karola no chyba Lakuś ci pozostał :loveu: Muszę wypróbować ten przepis. Daria mdli Cię.....:siara: A co to za problem obudzić M ? :razz:[/QUOTE] no mdli mdli i nawet wiem po czym.. Jola facet niewyspany= facet zmierzly hehe dobra wylaczam sie pa.. Quote
*Jot* Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 [quote name='Pegaza']Karola wskocz sobie na czacik jakis;) pewnie jakis samotny chorutek sie tez moze znajdzie.. matko jedyna do czego ja Cie namawiam;) ide juz bo pisze glupoty..[/QUOTE] :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: Paa czatująca Karola :loveu: Quote
Karolina. Posted March 10, 2011 Author Posted March 10, 2011 Nie zdziwcie się, jak potem mnie na dogo nie będziecie widywać - jak się na czatach zasiedzę :roflt: I to wszystko będzie wina Darii :evil_lol: [QUOTE]pewnie jakis samotny chorutek sie tez moze znajdzie..[/QUOTE]Taak, chorutek, i połączy nas miłość od pierwszego... kichnięcia? Hihi To będzie piękna, i jakże romantyczna historia :loveu: :evil_lol: Quote
Marzena* Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 [quote name='*Jot*'] Bo ja bólem głowy do tej pory się wymawiam...:roflt: [/QUOTE] No Jolek dobrze wiedzieć :mad: Karola bidulko zdrowiej szybko :calus: Quote
Pegaza Posted March 11, 2011 Posted March 11, 2011 [quote name='Karolina.']Nie zdziwcie się, jak potem mnie na dogo nie będziecie widywać - jak się na czatach zasiedzę :roflt: I to wszystko będzie wina Darii :evil_lol: Taak, chorutek, i połączy nas miłość od pierwszego... kichnięcia? Hihi To będzie piękna, i jakże romantyczna historia :loveu: :evil_lol:[/QUOTE] Yyy jeszcze mi podziekujesz potem za to hehe a potem zyli dlugo i szczesliwie a potem zacznie Cie glowa czesto bolec :evil_lol: hahaha Quote
*Agnieszka* Posted March 11, 2011 Posted March 11, 2011 Cześć Karolina:),zdrówka Karolina,zdrówka.. Quote
*Jot* Posted March 11, 2011 Posted March 11, 2011 [quote name='Pegaza'] a potem zacznie Cie glowa czesto bolec :evil_lol: hahaha[/QUOTE] Daria jako,że Karola jest młoda to głowa nie będzie boleć.....przynajmniej jakiś czas :evil_lol: Jak tam zdrówko? Jest już lepiej? :p Hej :multi: Quote
karkakarka Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 Mnie też często boli głowa -niestety.... Cześć Karola! Quote
Recommended Posts