Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 69
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jolu, stale ma allegro i beatka robi jej na róznych stronach.
Jest nawet sporo tel. w jej sprawie ale ona po pierwsze nie może iść do bloków, jak ten warunek jest spełniony to jak mówie, że jest nieśmiała i na poćzątku będą problemy ze spacerami i akceptacją nowych włascicieli to juz potem nie ma kolejnej rozmowy:-(

Tiną jest zainteresowana siostra Pani, która adoptowała od nas Bety ale oni mają 17 letnią suniek tóra bardzo żle znosi towarzystwo innch psów i do nie chca jej tego robić i brac kolejnego psa.
Docelowo po śmierci ich suni chca adoptowac 2 psy.
Byłoby cudownie gdyby więzi np. Tinę i Kapsla.

Posted

asiaf1 napisał(a):
Jolu, stale ma allegro i beatka robi jej na róznych stronach.
Jest nawet sporo tel. w jej sprawie ale ona po pierwsze nie może iść do bloków, jak ten warunek jest spełniony to jak mówie, że jest nieśmiała i na poćzątku będą problemy ze spacerami i akceptacją nowych włascicieli to juz potem nie ma kolejnej rozmowy:-(

Tiną jest zainteresowana siostra Pani, która adoptowała od nas Bety ale oni mają 17 letnią suniek tóra bardzo żle znosi towarzystwo innch psów i do nie chca jej tego robić i brac kolejnego psa.
Docelowo po śmierci ich suni chca adoptowac 2 psy.
Byłoby cudownie gdyby więzi np. Tinę i Kapsla.

Ale myślisz, Asiu, że naprawdę nie może do bloku?
Ja mam suczkę, która 7 lat żyła na wsi w stodole, a teraz warszawianka pełną gębą ;-).

Wspaniała byłaby taka adopcja, o której piszesz, tylko może lepiej trzymajmy kciuki za innych chętnych - takich "na już" :-).

Posted

problem jest taki że ona jezeli do bloku to musiałaby trafić na bardzo zdeterminowana osobę.
Ona jak wychodzi na dwór to zabija się o własne nogi tak szybko chce wracać do domu jak widzi kogos obcego.
Spacer z nią po ulicy jet niemozliwy.
Kto weźmie takiego psa?

jola_li napisał(a):
Ale myślisz, Asiu, że naprawdę nie może do bloku?
Ja mam suczkę, która 7 lat żyła na wsi w stodole, a teraz warszawianka pełną gębą ;-).

Wspaniała byłaby taka adopcja, o której piszesz, tylko może lepiej trzymajmy kciuki za innych chętnych - takich "na już" :-).

Posted

asiaf1 napisał(a):
problem jest taki że ona jezeli do bloku to musiałaby trafić na bardzo zdeterminowana osobę.
Ona jak wychodzi na dwór to zabija się o własne nogi tak szybko chce wracać do domu jak widzi kogos obcego.
Spacer z nią po ulicy jet niemozliwy.
Kto weźmie takiego psa?

No tak..............
Bidulka........
Wszystkiego by się powolutku nauczyła, gdyby tylko dać jej szansę....
Gdyby znaleźli się ludzie, którzy wiedzieliby jak wiele radości daje przywracanie skrzywdzonego psa do równowagi psychicznej i zdobywanie jego zaufania...

• 3 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 1 month later...
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...
  • 3 months later...
  • 1 month later...
  • 1 month later...
Posted

Po prawie 2 latach Tina pojechała do nowego domu. Ma wspaniałych opiekunów, którzy zawsze mieli psy po przejściach.
Nie wierzyłam, że kiedyś to nastąpi a jednak :-)

Posted

asiaf1 napisał(a):
Po prawie 2 latach Tina pojechała do nowego domu. Ma wspaniałych opiekunów, którzy zawsze mieli psy po przejściach.
Nie wierzyłam, że kiedyś to nastąpi a jednak :-)

Wielkie UUUUUUUUUUUFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF :-)...
Szczęsliwego życia, Psinko!!!