jola_li Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Czy Tina ma ogłoszenia? Jak nie to mogłabym zrobić... Quote
asiaf1 Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Jolu, stale ma allegro i beatka robi jej na róznych stronach. Jest nawet sporo tel. w jej sprawie ale ona po pierwsze nie może iść do bloków, jak ten warunek jest spełniony to jak mówie, że jest nieśmiała i na poćzątku będą problemy ze spacerami i akceptacją nowych włascicieli to juz potem nie ma kolejnej rozmowy:-( Tiną jest zainteresowana siostra Pani, która adoptowała od nas Bety ale oni mają 17 letnią suniek tóra bardzo żle znosi towarzystwo innch psów i do nie chca jej tego robić i brac kolejnego psa. Docelowo po śmierci ich suni chca adoptowac 2 psy. Byłoby cudownie gdyby więzi np. Tinę i Kapsla. Quote
jola_li Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 asiaf1 napisał(a):Jolu, stale ma allegro i beatka robi jej na róznych stronach. Jest nawet sporo tel. w jej sprawie ale ona po pierwsze nie może iść do bloków, jak ten warunek jest spełniony to jak mówie, że jest nieśmiała i na poćzątku będą problemy ze spacerami i akceptacją nowych włascicieli to juz potem nie ma kolejnej rozmowy:-( Tiną jest zainteresowana siostra Pani, która adoptowała od nas Bety ale oni mają 17 letnią suniek tóra bardzo żle znosi towarzystwo innch psów i do nie chca jej tego robić i brac kolejnego psa. Docelowo po śmierci ich suni chca adoptowac 2 psy. Byłoby cudownie gdyby więzi np. Tinę i Kapsla. Ale myślisz, Asiu, że naprawdę nie może do bloku? Ja mam suczkę, która 7 lat żyła na wsi w stodole, a teraz warszawianka pełną gębą ;-). Wspaniała byłaby taka adopcja, o której piszesz, tylko może lepiej trzymajmy kciuki za innych chętnych - takich "na już" :-). Quote
asiaf1 Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 problem jest taki że ona jezeli do bloku to musiałaby trafić na bardzo zdeterminowana osobę. Ona jak wychodzi na dwór to zabija się o własne nogi tak szybko chce wracać do domu jak widzi kogos obcego. Spacer z nią po ulicy jet niemozliwy. Kto weźmie takiego psa? jola_li napisał(a):Ale myślisz, Asiu, że naprawdę nie może do bloku? Ja mam suczkę, która 7 lat żyła na wsi w stodole, a teraz warszawianka pełną gębą ;-). Wspaniała byłaby taka adopcja, o której piszesz, tylko może lepiej trzymajmy kciuki za innych chętnych - takich "na już" :-). Quote
asiaf1 Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 MILKA WRÓCIŁA.NIESTETY ZOSTAŁ Z NIEJ SZKIELET:placz:PROSIMY O WSPARCIE NA WETA. Pomocy!!! Milka zaginęła - dogomaniacy z okolic Wawy! Pomożcie! - Strona 8 - Dogomania Forum Quote
jola_li Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 asiaf1 napisał(a):problem jest taki że ona jezeli do bloku to musiałaby trafić na bardzo zdeterminowana osobę. Ona jak wychodzi na dwór to zabija się o własne nogi tak szybko chce wracać do domu jak widzi kogos obcego. Spacer z nią po ulicy jet niemozliwy. Kto weźmie takiego psa? No tak.............. Bidulka........ Wszystkiego by się powolutku nauczyła, gdyby tylko dać jej szansę.... Gdyby znaleźli się ludzie, którzy wiedzieliby jak wiele radości daje przywracanie skrzywdzonego psa do równowagi psychicznej i zdobywanie jego zaufania... Quote
jola_li Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 I bez przypominania pamiętam o tej ślicznotce.... Quote
jola_li Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 Gdzie ci ludzie mają oczy, no gdzie ;-)?.... Quote
jola_li Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 Ruszył bazarek na psy Asif1, serdecznie wszystkich zapraszam i proszę o reklamowanie :-): http://www.dogomania.pl/threads/179876-KsiAE-A-ki-Barbary-Borzymowskiej-I-jak-tu-nie-kochaAE-psa-na-psy-Asif1-do-19-lutego?p=14106182#post14106182 Quote
asiaf1 Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Zapraszamy na bazarek dla moich psiaków: http://www.dogomania.pl/threads/180102-sA-odycze-i-inne-pysznosci-alkohole-zapachy-kosmetyki-na-psy-ASIF1-22-02 Quote
jola_li Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Zapraszam na bazarek dla psów Asi: http://www.dogomania.pl/threads/180835-kosmetyki-m-in-BODY-SHOP-witaminy-torebka-ciacha-dla-psA-w-i-inne-1-04-KUP-TERAZ?p=14202682#post14202682 Quote
asiaf1 Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 zapraszamy na bazarek słodyczowy http://www.dogomania.pl/threads/190278-KINDER-BUENO-Kinder-Surprise-Duplo-Twix-Bounty-na-psiaki-Asif1-do-09.08.10 Quote
mysza 1 Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 Macie jakieś zdjęcia Tinki? Nie wiem czy to wina dogo czy mojego kompa ale żadnego nie widzę. gdzieś bym ją dodała jeszcze. Quote
asiaf1 Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 http://allegro.pl/item1172949581_tina_mix_pointera_szuka_domu.html Quote
asiaf1 Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 Po prawie 2 latach Tina pojechała do nowego domu. Ma wspaniałych opiekunów, którzy zawsze mieli psy po przejściach. Nie wierzyłam, że kiedyś to nastąpi a jednak :-) Quote
jola_li Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 asiaf1 napisał(a):Po prawie 2 latach Tina pojechała do nowego domu. Ma wspaniałych opiekunów, którzy zawsze mieli psy po przejściach. Nie wierzyłam, że kiedyś to nastąpi a jednak :-) Wielkie UUUUUUUUUUUFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF :-)... Szczęsliwego życia, Psinko!!! Quote
Izabela124. Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 Super wieści! Powodzenia Tinko w nowym domku! Quote
Recommended Posts